чи можна звязатися з єапб і поговорити про досудове врегулювання спору?

• Автор теми Автор теми malva38
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K
я також закриваю потихеньку...у мене у них три договори...але там проценти космічні....просто не вкладається у нормальній голові
Я зараз закриваю тих ,хто йде на поступки.У вересні преміум актив закрию.Ще один платіж і все.Далі по плану фактор ,купили альфа банк.Тому я по єпабам чекаю не знаю що...може суд,а може ще підуть на поступки....1 вересня 3 роки в прострочках....
Доброго дня ,Ви землячка ?
Добрий.....Землячка по чому?????

я закрила преміум...тепер закриваю мікрокеш..хоч не подають до суду але за те шо такі спокійні ось і вирішила...і написала до укрборгу для розстрочення платежу..я не те шо не хочу платити..я хочу випутатися але не відразу
я єдине чого не можу собі пробачити так то шо я безкінечно пролонгувала ...чим і загнала себе в таку ж...пу

я закрила преміум...тепер закриваю мікрокеш..хоч не подають до суду але за те шо такі спокійні ось і вирішила...і написала до укрборгу для розстрочення платежу..я не те шо не хочу платити..я хочу випутатися але не відразу
я єдине чого не можу собі пробачити так то шо я безкінечно пролонгувала ...чим і загнала себе в таку ж...пу
Вам відповідали ,чекайте - і вони самі запропонують , я,перевірив на собі ,якби не ..то вже почав закривати ,всі оті шараги ,а тим паче якщо були пролонгації то тіло Вам запропонують !

Вам відповідали ,чекайте - і вони самі запропонують , я,перевірив на собі ,якби не ..то вже почав закривати ,всі оті шараги ,а тим паче якщо були пролонгації то тіло Вам запропонують !
А що чекати, якщо вже в суд подали?)))

знаєте... а я якось не вірю у те шо ми тут у такій ж..пі і в суді нам поталанить... я вже до квітня у реєстрі судових справ почитала всі рішення і ухвали...мало котрі судді розбираються у справах..справ які частково задоволені або закриті можна на пальцях порахувати

знаєте... а я якось не вірю у те шо ми тут у такій ж..пі і в суді нам поталанить... я вже до квітня у реєстрі судових справ почитала всі рішення і ухвали...мало котрі судді розбираються у справах..справ які частково задоволені або закриті можна на пальцях порахувати
Тааак,,! Будете паніку розпускати ? ))

Тааак,,! Будете паніку розпускати ? ))
сама бачу невідповідності у позовах...багато порушень на які могли б суди апелювати відмовляючи у відкриттях проваджень...але ж ні ...не бачать нічого..під копірку штампують ухвали і рішення...куди докотилася судова система?
практично всі ухвали ідентичні

Який ми маємо висновок зробити з Ваших слів? Лапки склали і в солому спати?

Назад
Угорі