malva38
Форумчанин
- Дописи
- 959
- Реакції
- 587
- Бали
- 2755
malva38 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
діліться інфою..хто?Звісно. Довіряю виключно професіоналам
будь ласочка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
діліться інфою..хто?Звісно. Довіряю виключно професіоналам
В нас всі професіонали..діліться інфою..хто?
будь ласочка
я не сумніваюся навіть..просто цікаво..я також вибираю..і знаю кого б не вибрала так само зробили б і всі ...всі налашовані на позитив і виграшВ нас всі професіонали..
Не боятся. У нас на двоих было больше 20 открытых исполнительных и банки подавали в суд. Да была паника страшна и сопли - все на форуме помнят но люди и им нищкий поклон пиздюлины дали и я пошла по судах. Судились три года. Выиграли и в привете и в ощаде и альфе а сколько было нотариусов и мфознаєте... а я якось не вірю у те шо ми тут у такій ж..пі і в суді нам поталанить... я вже до квітня у реєстрі судових справ почитала всі рішення і ухвали...мало котрі судді розбираються у справах..справ які частково задоволені або закриті можна на пальцях порахувати
Інколи п&здюліни допомогають..))Не боятся. У нас на двоих было больше 20 открытых исполнительных и банки подавали в суд. Да была паника страшна и сопли - все на форуме помнят но люди и им нищкий поклон пиздюлины дали и я пошла по судах. Судились три года. Выиграли и в привете и в ощаде и альфе а сколько было нотариусов и мфо
даже не помню. По некоторым прошло три года - сами исполнители закрыли вп. Теперь полагаю друзьям таким же бедным как я. 17.07 выигран суд по привату уже с моей помощью. Не надо боятся.надо боротся
Я форуму за это очень и очень благодарна . А то чуть глупостей не натворилаІнколи п&здюліни допомогають..))
Форум це така група підтримки,ще ц випише і по голові погладить..І потішиться , коли все добре ?Я форуму за это очень и очень благодарна . А то чуть глупостей не натворила
Особливо останнєФорум це така група підтримки,що і випише і по голові погладить..І потішиться , коли все добре ?

От ,не треба ! Завжди підтримають !))Особливо останнє![]()
От ,не треба ! Завжди підтримають !))
Оффтопособливо кабачками
"П&здюлей" випише..) Краще?Доброго вечора![]()
"П&здюлей" випише..) Краще?
То есть счета так и заблокированы? Или я не правильно понял сами закрыли вп...По некоторым прошло три года - сами исполнители закрыли вп.
Когда было первое ИП картами перестали пользоваться вообще. Деньги получаем на почте .То есть счета так и заблокированы? Или я не правильно понял сами закрыли вп...
А, ну то есть я правильно понял. Такое себе. А чего все не снесли надписи?Когда было первое ИП картами перестали пользоваться вообще. Деньги получаем на почте .
Так ,не зрозумів ,Вам потрібна допомога чи будемо виясняти відносини ?!у Вас реестраціїї 22 рік ,це я повинен у Вас питати поради !А, ну то есть я правильно понял. Такое себе. А чего все не снесли надписи?
То вже скорше підстраховка і звичка.Тим більше що без карточок можна жити.)А, ну то есть я правильно понял. Такое себе. А чего все не снесли надписи?
Не успели то денег не было то война. Снесли там где официальная зарплатаА, ну то есть я правильно понял. Такое себе. А чего все не снесли надписи?
И просто без карточек живём замечательно - пошла получила перевод и наличка на руках.То вже скорше підстраховка і звичка.Тим більше що без карточок можна жити.)
Понял. Ну лучше снести, если там конечно еще срок не прошел на обжалование ИНН.Не успели то денег не было то война. Снесли там где официальная зарплата