чи можна звязатися з єапб і поговорити про досудове врегулювання спору?

• Автор теми Автор теми malva38
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K
то тільки позов..саму справу ще не призначили...є така практика шо потім подають відзив справи у звязку із врегулюванням спору
ви самі врегулюєте на вигідних для вас умовах?
сумніваюсь

я питаю чи можна....може хтось пробував і має досвід
враження складається, що вас просто залякали і ви для себе вже давним давно вирішили, що готові переплатити. Якщо готові купити вітер - платіть. Цінуєте свої гроші? Вивели все в готівку, витрачаєте на себе, або готівку обміняли в валюту і все, не чіпайте. І фіг вам хто що зробить. Зараз війна, одну ніч спиш, завтра не прокинувся. Такі реалії. Не бійтесь якогось курятника і цінуйте життя.

враження складається, що вас просто залякали і ви для себе вже давним давно вирішили, що готові переплатити. Якщо готові купити вітер - платіть. Цінуєте свої гроші? Вивели все в готівку, витрачаєте на себе, або готівку обміняли в валюту і все, не чіпайте. І фіг вам хто що зробить. Зараз війна, одну ніч спиш, завтра не прокинувся. Такі реалії. Не бійтесь якогось курятника і цінуйте життя.
Якщо ,є та валюта і ті грн.,

не залякали..позов поданий до суду..просто ще не відкрите провадження..запит по місцю проживання поданийсудом..я просто переживаю

Где она хочет переплатить? Она спрашивает можно ли договориться на лояльніх условиях каких-то.
Суд вообще то не панацея, минимум тело + проценты за 30 дней присудят,+ услуги юриста и суд сбор пропорционально.

не залякали..позов поданий до суду..просто ще не відкрите провадження..запит по місцю проживання поданийсудом..я просто переживаю
Не переживайте. У вас 2 варіанти. Або ви знаходите собі захист і людина працює в ваших інтересах, або просто забиваєте і живете собі як і жили. Варіант "домовитись" з єапб самий нелогічний, бо запропонувати адекватні умови вони наврядчи запропонують, бо хочуть нажитись на вас.

Мій кейс - домовився в досудовому, розмовляв з їх юристкою, вона більш-менш адекватна (бо їй все одно). Хотіли 16500, домовились на 10000.
Надали гарантійку. Але почалась війна, я нічого не сплачував і провтикав суд, який присудив 16500. Сплачую по 1к в місяць по домовленості без виконавця.
Ось така ситуація.

у мене тіл на 30 т. а просять 178- то нереально багато
тепер ви розумієте чого я переживаю...для мене то космос

я питаю про досудове врегулювання.може хтось стикався з ними
Навіщо Вам досудове врегулювання? Щоб показати їм своє боягузтво? Дуже хочете всунути шию у зашморг?
у мене тіл на 30 т. а просять 178- то нереально багато
тепер ви розумієте чого я переживаю...для мене то космос
Нехай у своєї задниці попросять. Хто їм таке присудить? Хіба що визнаєте позов повністю...

Навіщо Вам досудове врегулювання? Щоб показати їм своє боягузтво? Дуже хочете всунути шию у зашморг?

Нехай у своєї задниці попросять. Хто їм таке присудить? Хіба що визнаєте позов повністю...
в тому то і справа шо не хочу...є багато інших нагальних потреб..боюся

Если не защищаться - то спокойно присудят. И даже если защищаться, дeбuл-судья в первой инстанции может присудить. Надо будет в апелляцию идти.

Та легко....Для них це що два пальці....Присудять і аж бігом...В них зараз тренд, об'єднувати договора і подавати в суд по декільком договорам.
Ну от тоді не тягніть час і вперед писати з юристом відзив.Я теж їх маю.В мене вони почали вже скупляти договора.здається вже 3 чи 4 викупили.Але з ними я домовлятися не збираюся.Тільки суд.Я закриваю зараз мфо,по одному частинами,бо вже 3 роки маю в прострочках.Але ці єпаби,це просто треш....Нічого не пропонують вигідного,від слова зовсім.Жлобливі,на тіло рідко йдуть.

Та легко....Для них це що два пальці....Присудять і аж бігом...В них зараз тренд, об'єднувати договора і подавати в суд по декільком договорам.

Ну от тоді не тягніть час і вперед писати з юристом відзив.Я теж їх маю.В мене вони почали вже скупляти договора.здається вже 3 чи 4 викупили.Але з ними я домовлятися не збираюся.Тільки суд.Я закриваю зараз мфо,по одному частинами,бо вже 3 роки маю в прострочках.Але ці єпаби,це просто треш....Нічого не пропонують вигідного,від слова зовсім.Жлобливі,на тіло рідко йдуть.
Еще не подали на вас? У меня тоже они уже 3 договора имеют моих.

я також закриваю потихеньку...у мене у них три договори...але там проценти космічні....просто не вкладається у нормальній голові

Назад
Угорі