Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сколько у вас просрочки?2 кредита брав в відділенні Готівочка і Кредит Кафе . З ними можна буде на тіло домовити . Підскажіть хто зтискався з ними ?
Я брал на отделении. Год ни слуху ни духу. Платить добровольно не собираюсь.2 кредита брав в відділенні Готівочка і Кредит Кафе . З ними можна буде на тіло домовити . Підскажіть хто зтискався з ними ?
Я їхав маючи десь до 20 МФО, на даний момент ще за кордоном. Виїхав на рік.Запропонували роботу за кордоном на рік по контракту . Маю діючі кредити в 10 мфо. 2 прострочки . Їхати в кінці місяця. Як правильно вирішувати питання з МФО? Я вирішив платити тільки Тіло + невеликий відсоток в разі чого . Ні по одному кредити не платив і пролонгації не робив . Але раніше брав мав кредити в цих МФО і закривав. На дзвінки зараз не відповідаю. Яку стратегію прийняти?
Проезжаете таможни и от "туда", весело машете (всем мфо) рукой, через другую рукуЗапропонували роботу за кордоном на рік по контракту . Маю діючі кредити в 10 мфо. 2 прострочки . Їхати в кінці місяця. Як правильно вирішувати питання з МФО? Я вирішив платити тільки Тіло + невеликий відсоток в разі чого . Ні по одному кредити не платив і пролонгації не робив . Але раніше брав мав кредити в цих МФО і закривав. На дзвінки зараз не відповідаю. Яку стратегію прийняти?
Только суд может запретить выезд из страны. Так что смело можете ехать, если на вас шараги в суд не подалиУ мене 12 просрочених кредитів в МФО. Дістають, як всіх: дзвінки і родичам, і колегам, і всім на світі, колажі, погрози. Так все вже набридло. Чоловік працює за кордоном, пропонує поїхати з ним. Я б дуже хотіла спекатися з цієї країни, де можливі такі речі, як МФО та колектори. Але турбуюся, що постійно погрожують про заборону виїзду за кордон. Можливо хтось підкаже, де можна дізнатися, чи є ця заборона. А раптом, вже зберемося, а на кордоні не випустять. З роботи звільнюся, там чоловік нову підшука, а раптом є заборона виїзду....
Даже если подали в суд, это ещё не повод вас не пустить из страны. Суд должен отдельно вынести запрет!!У мене 12 просрочених кредитів в МФО. Дістають, як всіх: дзвінки і родичам, і колегам, і всім на світі, колажі, погрози. Так все вже набридло. Чоловік працює за кордоном, пропонує поїхати з ним. Я б дуже хотіла спекатися з цієї країни, де можливі такі речі, як МФО та колектори. Але турбуюся, що постійно погрожують про заборону виїзду за кордон. Можливо хтось підкаже, де можна дізнатися, чи є ця заборона. А раптом, вже зберемося, а на кордоні не випустять. З роботи звільнюся, там чоловік нову підшука, а раптом є заборона виїзду....
Ну листів про суд не було. Без мене суд може відбутися?Только суд может запретить выезд из страны. Так что смело можете ехать, если на вас шараги в суд не подали
Єдиний реєстр боржників та Судова влада України(стан розгляду справ).Це єдині джерела,на яких може бути правдива інформація.Ну листів про суд не було. Без мене суд може відбутися?
А де на офіційних інстанціях про це можна дізнатися? А раптом не повідомили
А на цей реєстр можна просто самому зайти?Єдиний реєстр боржників та Судова влада України(стан розгляду справ).Це єдині джерела,на яких може бути правдива інформація.
Если вы уж ТАК сильно переживаете, можете подать письменный запрос в державну прикордонну службу. Зайдите к ним на сайт, там есть инфа, как это сделать. Но в этом нет смысла, как по мне, если вы не числитесь в реестре должников. И вообще даже при наличии проигранного суда такие запреты делаются отдельным дополнительным решением того же суда.У мене 12 просрочених кредитів в МФО. Дістають, як всіх: дзвінки і родичам, і колегам, і всім на світі, колажі, погрози. Так все вже набридло. Чоловік працює за кордоном, пропонує поїхати з ним. Я б дуже хотіла спекатися з цієї країни, де можливі такі речі, як МФО та колектори. Але турбуюся, що постійно погрожують про заборону виїзду за кордон. Можливо хтось підкаже, де можна дізнатися, чи є ця заборона. А раптом, вже зберемося, а на кордоні не випустять. З роботи звільнюся, там чоловік нову підшука, а раптом є заборона виїзду....
Так ,звісно.В пошуку вводите,заходите на сайт,вказуєте свої дані і все.Рекомендую періодично це робити і більше нікого не слухати.От якщо знайдете себе там,одразу сюди, або ,якщо маєте хорошого юриста,то до нього.А до цього часу насолоджуйтесь життям та ,при можливості ,на всяк випадок, відкладайте кошти.?А на цей реєстр можна просто самому зайти?
Моему контактному вообще сказали что депортируют меня ???У мене 12 просрочених кредитів в МФО. Дістають, як всіх: дзвінки і родичам, і колегам, і всім на світі, колажі, погрози. Так все вже набридло. Чоловік працює за кордоном, пропонує поїхати з ним. Я б дуже хотіла спекатися з цієї країни, де можливі такі речі, як МФО та колектори. Але турбуюся, що постійно погрожують про заборону виїзду за кордон. Можливо хтось підкаже, де можна дізнатися, чи є ця заборона. А раптом, вже зберемося, а на кордоні не випустять. З роботи звільнюся, там чоловік нову підшука, а раптом є заборона виїзду....
аналогично соглашусь! я с кучей мфо и банков гонял в Стамбул и Батуми раз 20 наверное..............Всем привет!
Информация для тех, кого пугают, что не выпустят за границу.
Пишу с Евросоюза, проехал за ночь - 5 таможенных контролей.
Не верьте __ из Шараг !!!