CreditKasa Чи можна домовитися з кредит касою?

Добрый день. Подскажите пожалуйста. Пришла сегодня вот такая смс от creditcasa. Подскажите, это очередная попытка доведения на оплату или нет ?

Вкладення

• IMG_1356.webp
    IMG_1356.webp
    51.1 Кб · Перегляди: 245
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Пришла сегодня вот такая смс от creditcasa. Подскажите, это очередная попытка доведения на оплату или нет ?
Стимул стимулює)

А якщо серйозно - хто зна що в них в голові.
Каса ходить по судам більше за інші сараї.

Подскажите пожалуйста на какой срок просрочки они подали в суд на вас ?
На 8 месяц, без звонков, один раз написал в вайбер стимул, ну я их послала щас они хотят 20 из тела 4000, не не, судимся!

Краще через суд, на даний момент це єдиний варіант, була в мене ситуація майже схожа, вийшло домовитись тільки через суд, нехай адвокат тисне на великі відсотки за день, в моєму випадку це допомогло мені з 46к як хотіли вони, домовилить на 28
Доброго дня! Через скільки часу протермінування вони подали на суд? Бо в мене ще й місяця немає,а вже погрожують судом. Натискала в них на сайті на фіолетову кнопку,припинили начислення якісь там на 15 днів,і тепер вимагають все одно повну суму з процентами і погрожують судом

А як з Вашими юристами зв'язатись? Бо мені теж судом погрожують. Якщо подадуть,то теж потрібна буде допомога юриста.
Будете з нашим юристом йти до суду? Вже документи надавали юристу?

Останнє редагування:
Доброго дня! Через скільки часу протермінування вони подали на суд? Бо в мене ще й місяця немає,а вже погрожують судом. Натискала в них на сайті на фіолетову кнопку,припинили начислення якісь там на 15 днів,і тепер вимагають все одно повну суму з процентами і погрожують судом

А як з Вашими юристами зв'язатись? Бо мені теж судом погрожують. Якщо подадуть,то теж потрібна буде допомога юриста.
Доброго дня, як у вас зараз з ними?

Вітаю, тільки я що тільки не писала, не просила мені постійно ні, так я продула суд, з 4000 треба віддати 20 и 2240 збір, адвокат написав заяву по рішенню суду на реструктуризацію типа вони так погоджуються, з липня місяця були постійно переноси, 4.03. 25 вони вже зробили висновок задовольнити добре, подивлюсь на їх відповідь, я не падаю духом, це всьо знаєте таке, головне щоб чоловік знайшовся, він в мене безвісти зник, мені є за що боротись, я віддам як зможу, якщо ні то буду на апеляцію подавать, всім миру та добра, ця контора трешова! Гірше кацапів....

Вітаю, тільки я що тільки не писала, не просила мені постійно ні, так я продула суд, з 4000 треба віддати 20 и 2240 збір, адвокат написав заяву по рішенню суду на реструктуризацію типа вони так погоджуються, з липня місяця були постійно переноси, 4.03. 25 вони вже зробили висновок задовольнити добре, подивлюсь на їх відповідь, я не падаю духом, це всьо знаєте таке, головне щоб чоловік знайшовся, він в мене безвісти зник, мені є за що боротись, я віддам як зможу, якщо ні то буду на апеляцію подавать, всім миру та добра, ця контора трешова! Гірше кацапів....
Це у вас кредит каса? з 4000 на 23000 витягнула? Все через суд?

Це у вас кредит каса? з 4000 на 23000 витягнула? Все через суд?
Так, все через суд!
Я не знаю як тут везе деяким людям, мені вони просто відмовляли, ну добре, фіг на них по рішенню суду вони повинні надати реструктуризацію, а якщо ні то хай чекають до кінця життя!

Вітаха, ну ось вчора прислали відповідь платити 3 платежи по 7414 і вони потім дають гарантійний лист, буду їм віддавати щоб вони вже просто відстали від мене, бо запровадження і арест зараз не з руки, в мене чоловік безвесті зниклий краще віддам і всьо, ну то що вони мерзкі це так, скільки я просила їх і мені не положено, бог з ними!

Я домовилась з кредит плюс написавши заяву на їхню електронну адресу, пояснивши свою фінансову ситуацію. Ще маю 15 мфо
Доброго дня, а могли б мені скинути приклад заяви, бо я щось поки не можу розібратись що саме писать, дякую

Сьогодні я закрила платіж останній, це просто слава богу, ви знаєте скажу одне вони виграють і зв'язуватися з ними не треба, десь півгодини назад дзвонив робот Софія і пропонувала взяти новий кредит, чекаю гарантійку в кабінеті все списано! Но це самі опасні тварини! Краще у інших брати, тому що ці просто жах! Я щаслива людина, чекаю блок кабінета, бажаю всім з ними розпрощатися!

Назад
Угорі