CreditKasa Чи можна домовитися з кредит касою?

ви мали взірець заяви? чи в довільній формі?
Мала взірець, знайшла в інтернеті
Чи можна домовитися з кредит касою? Бо поки що ніяк((
І чи подає Кредит каса до суду тіло кредиту 15000?
Мені спершу колекторами пригрозили

Чи можна домовитися з кредит касою? Бо поки що ніяк((
І чи подає Кредит каса до суду тіло кредиту 15000?
Можна. Закрила через +-6 місяців за суму позики. Просто зайшла в особ.кабінет,а там така пропозиція. Передзвонила,узгодили,закрила.😎🤘. Довідку прислали через тиждень.

Можуть, мені вже прислали позиві я є в судовій владі тількі в мене тіло 4000 а подали на 20
На який термін протермінування подали?
Можна. Закрила через +-6 місяців за суму позики. Просто зайшла в особ.кабінет,а там така пропозиція. Передзвонила,узгодили,закрила.😎🤘. Довідку прислали через тиждень.
Яка у вас була сума боргу?

Останнє редагування:

Я взяла в сентябре подали в апреле

Я буду судиться точно они хотят 5 тел не лопнут))))😂😂😂

Я взяла в сентябре подали в апреле

Я буду судиться точно они хотят 5 тел не лопнут))))😂😂😂
Я в травні взяла, ще жодної оплати не внесла, 25 днів протермінування. З роботи звільнили й немає чим платити

Я в травні взяла, ще жодної оплати не внесла, 25 днів протермінування. З роботи звільнили й немає чим платити
Ну это маленький срок, мы только общались в электронном письме, так что я ждала суд, они не шли на уступки посмотрим что дальше будет)
Не переживайте так, я тоже боялась но из 18 мфо одно недобитое ни чего постараюсь вылезти из него)

Ну, я ж не буду писать личное с ней) мы обсудили этот вопрос, мне дали рекомендации)))
Так я просто запитала, чи будете судитися з юристом з нашого форуму і чи дивився юрист документи. До чого тут "особисте з нею"))))

як вам вдалось погодити реструктуризацію в кредит7 і кредит
Періодично мені писали самі, що можна закрити за тіло, я їм відписувала, що повністю сума для мене не підйомна, через якийсь час погодилися розбити тіло кредиту на 3 платежі. На сьогодні я їх закрила.
як вам вдалось погодити реструктуризацію в кредит7 і кредит+?
Вони самі час від часу писали, я відписувала, що сума не підйомна. Через деякий час погодилися розбити тіло кредиту на 3 платежі. Кредит 7 і кредит + я закривала так. Ідуть на уступки, з ними можна домовитися.

Останнє редагування:
Періодично мені писали самі, що можна закрити за тіло, я їм відписувала, що повністю сума для мене не підйомна, через якийсь час погодилися розбити тіло кредиту на 3 платежі. На сьогодні я їх закрила.

Вони самі час від часу писали, я відписувала, що сума не підйомна. Через деякий час погодилися розбити тіло кредиту на 3 платежі. Кредит 7 і кредит + я закривала так. Ідуть на уступки, з ними можна домовитися.
Сколько кредитов у вас ещё осталось?

а розбили на 3 платежі то ви раз в місяць сплачували?

Назад
Угорі