Чи можна домовитись з колекторами?

• Автор теми Автор теми Богдан1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K

Богдан1988

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
35
Бали
2590
Богдан1988 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні по домовленості закрив 2 мфо тіло плюс невеликий %.Кредит + і глобал кредит.Ще 5 мфо треба перетерпіти.Можливо хтось підскаже якщо продали колекторам чи можна домовитись з ними на таких же умовах тіло плюс невеликий % чи вони будуть стояти до останього плати мільйон.

В мене тоже монейвео з 4000 тіла вже 13 000 десь до місяця просрочки вроді продали колекторам.

если будете сами звонить и договариваться, то конечно. + скоро НГ так что можно договориться, если, конечно, есть деньги и желание

очень неблагодарное дело с ними договариватся, могут кинуть и потом до конца жизни с вас не слезут

Не треба з ними ні про що взагалі домовлятися!
Єдиний законний шлях для них - це подати до суду, там ще й надати докази існування і чинність договору й власне своє право щось від вас вимагати.
Не платіть їм без суду жодної копійки і крапка.

В разі чого треба требувати договір переуступти долгу.
Може законопроект 2133 трохи допоможе їх "побороти" ???

По моему опыту они быстрее идут на уступки чем МФО. Я с ними даже не общался и через 3 месяца многие начали предлагать тело + небольшой процент.

они сами построили этот бизнес так что договариваться вообще не о чем, чем раньше поймёте тем лучше для вас, меньше успеют испортить нервы и что либо вытянуть.

колектори не законні, як таких не існує, звичайні разваділи по телефонах, судитись з ким вони можуть без доків? Я можу вас так само задрочити дзвінками, може і зі мною договоритесь і скинете мені на карту кеш?)

Якщо в руках у вас є від них гарантійний лист,де написано що після оплати вами, прийнятної для суми(тіло, можливо + якийсь %) ще куда б не йшло.Все інше на свій страх і риск.Як показує практика, домовлятися неблагородне діло

Сьогодні по домовленості закрив 2 мфо тіло плюс невеликий %.Кредит + і глобал кредит.Ще 5 мфо треба перетерпіти.Можливо хтось підскаже якщо продали колекторам чи можна домовитись з ними на таких же умовах тіло плюс невеликий % чи вони будуть стояти до останього плати мільйон.
А скажите, пожалуйста, гарантийное письмо глобал вам присылал? И сколько вы заплатили им тело +%, если не секрет. И сколько у вас была по ним просрочка?

Вам повезло,хоть частично)Интересно в Качай гроши есть какие то поблажки?

Глобал без листа там просрочка була не велика і тіло кридита 2000 то заплатив правда з відсотками.

Назад
Угорі