Чи можна домовитись з колекторами?

• Автор теми Автор теми Богдан1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 2K
У них стратегия на лoxа!!! Сначала я сам пытался на тело договориться, получили отказ, после чего как мpaзu себя ведут, угрозы, звонки родным, хамство, оскорбления и концовка погасите тело, ну вот скажите какой адекватный человек будет себе в душу плевать? Конечно они жестко были посланы. О чем с ними можно договариваться???

Була можливість сама мала просрочка і тіло не велике той заплатив.Дінеро в мене тіло 7600 два тижні просрочки,місяця три продовжував пока не зрозумів що це марно...тут то як нарахують то офігею.
Дома кожин день жесть...я батькам пояснюю що все вирішиться з часом то ні все заберуть всіх посадять я гівнюк чого до них звонять.

Була можливість сама мала просрочка і тіло не велике той заплатив.Дінеро в мене тіло 7600 два тижні просрочки,місяця три продовжував пока не зрозумів що це марно...тут то як нарахують то офігею.
Вам ще і за глобал нарахують будьте певні, любий платіж за кредит має підтверджуватись гарантійним листом, від вас тепер не злізуть точно ні одні мфо, вони моніторять між собою хто шо і як закриває, по сутті ви на словах про закриття, скинули гроші, ви для них вигідна жертва! Люди перше ніж платити хз кому хоть проконсультуйтесь тут...

Якщо колектори з певної організації дають свої реквізити, їх оплатила ,то ще потрібно в них лист запросить?
Просто з переляку вперше в такій ситуації, на роботі терор на заступника...

Глобал я закрив там просрочка 3 дні заплатив за ці дні і закрив.То кредіт плюс місяць там з тіла 4000 нарахували 11000 там я домовлявся.Я б ще чекав але дуже замахували родичів Мамки вона давай плати щоб не звонили...саме смішно в мене немає телефонів цих родичів а вони найшли???

Вам ще і за глобал нарахують будьте певні, любий платіж за кредит має підтверджуватись гарантійним листом, від вас тепер не злізуть точно ні одні мфо, вони моніторять між собою хто шо і як закриває, по сутті ви на словах про закриття, скинули гроші, ви для них вигідна жертва! Люди перше ніж платити хз кому хоть проконсультуйтесь тут...
в случае с МФО платить можно либо вовремя либо что смогут получить по решению суда. Всё верно сказано, любые затраты как средств так и усилий в первую очередь направляются туда где наиболее вероятно вознаграждение за это. По большому счёту это основы жизни в целом а не только взаимодействия с МФО)

Якщо колектори з певної організації дають свої реквізити, їх оплатила ,то ще потрібно в них лист запросить?
Просто з переляку вперше в такій ситуації, на роботі терор на заступника...
Таж сама ситуація, ви навіть незнаєте кому заплатили, це просто доброчинність з вашого боку, толку щось вимагати тепер? Хотя думаю їм не тяжко буде видрукувати листочок про закриття з фотошопленою печаткою, яка не є ні доказом що ви шось закрили, ні взагалі документом, як таким. Просто годуєте шакалів (шахраїв) ли ж би відстали дзвінками, замість того щоб бити у дзвони, звертатись в поліцію, кіберполіцію, нацком до юристів і тд.

Да... Зтупила, але паніка... Перед цим звонила в є кеш сеазали ви нам нічого не должні, долг викупили, розбирайтесь з тими хто викупив....

Динеро предложат тело акцию потерпите ,
Дома кожин день жесть...я батькам пояснюю що все вирішиться з часом то ні все заберуть всіх посадять я гівнюк чого до них звонять.

хочу только этому привату оплатить а остальным через суд!все равно не пошли на мои условия!

Так закрыли е кеш?
Да... Зтупила, але паніка... Перед цим звонила в є кеш сеазали ви нам нічого не должні, долг викупили, розбирайтесь з тими хто викупив....
Е
Е кеш такой терор делали что мои родители тоже 5 к заплатили чтобы соседей не трогали ,кому маты приятно слушать?! Мне их жалко что они это пережили и соседи чуть не плакали ,зечара жуть навёл на всех,но при повторном требовании были посланы в прокуратуру где сейчас и находятся ,не трогают пока уже два месяца

Так закрыли е кеш?

Е

Е кеш такой терор делали что мои родители тоже 5 к заплатили чтобы соседей не трогали ,кому маты приятно слушать?! Мне их жалко что они это пережили и соседи чуть не плакали ,зечара жуть навёл на всех,но при повторном требовании были посланы в прокуратуру где сейчас и находятся ,не трогают пока уже два месяца
А повторне требування це як?
З іншого мфо?

А повторне требування це як?
З іншого мфо?
Не они хотели 19 ,папа очень расстроен был они требовали 5000 сразу а потом типа остановят проценты можно частями платить ,но просто не отставали от соседей,одних запугали,других до разборок довели,заплатили 5000 неделю не трогали а потом по новой! Давай снова остаток денег, тогда то уже форум читали ,и просто поняли что нужно защищаться юридически,так и висит долг ,а мой договор даже не продали , приостановлен

Не они хотели 19 ,папа очень расстроен был они требовали 5000 сразу а потом типа остановят проценты можно частями платить ,но просто не отставали от соседей,одних запугали,других до разборок довели,заплатили 5000 неделю не трогали а потом по новой! Давай снова остаток денег, тогда то уже форум читали ,и просто поняли что нужно защищаться юридически,так и висит долг ,а мой договор даже не продали , приостановлен
А що від сусідів хотіли?
А що від сусідів хотіли?
Якщо не секрет?
У мене тіло було 2 тис, стало 7000 особо не розповідали, що продадуть... Ми не стикались з цим, не брали трубку, а тут смс ваш борг проданий, і підключився Николай і почалося... Колажі., дзвінки на роботу...

А що від сусідів хотіли?

Якщо не секрет?
Мат перемат ,что поручителями их сделали ,фото с паспортом выслали которое при оформлении займа делали ,угрожали каким-то начальниками что приедут выездная группа , угрожали что и соседний дом на уши поставят ,в принципе и звонили по всем этажам ,утром маму встречали разборки делали и номер и серию паспорта соседей диктовали

Мат перемат ,что поручителями их сделали ,фото с паспортом выслали которое при оформлении займа делали ,угрожали каким-то начальниками что приедут выездная группа , угрожали что и соседний дом на уши поставят ,в принципе и звонили по всем этажам ,утром маму встречали разборки делали и номер и серию паспорта соседей диктовали
Да... Капец!!! То напевно не є кеш, а ті кому вас вони продали!

Ну
Да... Капец!!! То напевно не є кеш, а ті кому вас вони продали!
Да финпротект! Но е кеш тоже соседям звонили тоже паспорт диктовали соседей, просто сначала по мужу обзвон ,потом моя просрочка! Итак по кругу! Соседям весело:( а потом два кешберри кредита ,кредит плюс ,е гроши ,динеро они в шоке просто,один говорит взрослый сосед хочу послать кого-то так достали так робот звонит!

Я також наробив деяких дурниць...брав нові мфо щоб пролонгувати бо додом позвонять потом зарплата йшла на прооценти і в один момент поняв що я в ж..пі і глибоко.Коли почались проблеми з мфо тільки тоді найшов форум який поміг знайшов би його місяця 3 назад зараз був би напевно без долгів....

Назад
Угорі