Чи можна домовитись з Діджи Фінанс?

• Автор теми Автор теми Stella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Там загальна сума це 28 , вони пропонують закрити за 12, а тіло 5 ,кредит 2021 року,то могли б за тіло я думаю погоджуватись спокійно
Печаль) ждите может когда то и предложат и мониторьте судову владу могут неожиданно подать в суд

Там загальна сума це 28 , вони пропонують закрити за 12, а тіло 5 ,кредит 2021 року,то могли б за тіло я думаю погоджуватись спокійно
[POSTS=25]
В мене парочку кредитів в них.
Вже років 4-5... від акцій до "опішем"))
Періодично пропонують більш-меньш адекват.

1718785789608.webp

1718785805121.webp

[/POSTS]

Теж з того самого року. То судять,то страчують,то просять хоч щось. Дивні дуріки

Видел что люди судятся и довольно часто выигрывают) а вот про то что они на тело соглашаются не видел такого)
Меня им Кешберри передали, просят только тело - 11к грн. Займ вышел на просрочку с начала войны.

Закрила у них Кешбері і Слон кредіт. Перший за 2 тіла (брала 1700, заплатила 3400, пролонгацій у них не було, тож з врахуванням трьохрічної інфляції вирішила, що це норм)). По слонам заплатила лише залишок, який не заплатила в 2021.
Якось спеціально не домовлялася, просто сказала, що їхні умови неприйнятні (дофіга хотіли, от прям реально дофіга), і щоб не телефонували, поки не порозумнішають.
То на другий день передзвонили і все порішали через гарантійні листи.
А, забула, ще розбили на 2 місяці оплату.

Закрила у них Кешбері і Слон кредіт. Перший за 2 тіла (брала 1700, заплатила 3400, пролонгацій у них не було, тож з врахуванням трьохрічної інфляції вирішила, що це норм)). По слонам заплатила лише залишок, який не заплатила в 2021.
Якось спеціально не домовлялася, просто сказала, що їхні умови неприйнятні (дофіга хотіли, от прям реально дофіга), і щоб не телефонували, поки не порозумнішають.
А листи на домашню адресу присилали комусь вони? Бо прийшло смс, типу, вислали лист про вимогу, а там живе брат, якому про те явно знати не треба

А сколько хотят?
Как ваши успехи? Вы за это время хоть кого-то закрыли ? Как у вас развиваются "отношения" с МФО? Вы уже давно с ними , как я понимаю. Кто продал , кто подал в суд, кто предложил за тело, на какой день просрочки?

Как ваши успехи? Вы за это время хоть кого-то закрыли ? Как у вас развиваются "отношения" с МФО? Вы уже давно с ними , как я понимаю. Кто продал , кто подал в суд, кто предложил за тело, на какой день просрочки?
Blackeeys ,продовжу Ваш допис...
А сколько хотят?🤭🤭🤭

Один плачу кредит на остальных пока денег нет а в суд ещё никто не подал и звонят гораздо меньше

Кроспостінг

Останнє редагування:
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
В мене в цих рахітів 5 договорів ще 20 року. З 4 умови по яким можна закрити, а за 5 хотять до цих пір 48 тис. і я вже навіть не знаю хто їм продав. Більше +- 7 тис. я не брала, по-моєму. І от тільки почни платити- тут "драстє, хочемо 48, але платіть 35, це я так думаю, бо манула я їх чіпати. У вас є в них, які нарахували дофіга і чекають до цих пір?

У вас є в них, які нарахували дофіга і чекають до цих пір?
Ми здається раніше були на "ти" :rolleyes::mosking:... хоча я старий і можу не пам"ятати))
По темі : в мене парочку кредитів вони "обслуговують"... я не знаю чи то вони щось нарахували своє ( бо не цікавило і не цікавить ),
чи то ще "папєрєднікі"))
Але діджики в мене самі регулярні рагулі :sarcastic:
Систематично від "опісаєм" до "ну дай хоч щось"... ну і акції за тіло в проміжках.
Коротше - оптимісти безнадійні і няшки 🤗🤗

Назад
Угорі