На все Чи можливо закрити кредит в Навсе за тіло?

• Автор теми Автор теми Chelovekk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

Chelovekk

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
6
Бали
283
Chelovekk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи можливо закрити кредит в Навсе за тіло?Сьогодні перший день просрочки,дзвонили в грубій формі сказали заплатити 9 700.
І як швидко починають дзвонити до рідних?

Чи можливо закрити кредит в Навсе за тіло?Сьогодні перший день просрочки,дзвонили в грубій формі сказали заплатити 9 700.
В моєму випадку не дзвонили майже. Десь місяці через три колишній дружині раз чи два.
За тіло - невідомо. Бо зараз ходять по судам.

В моєму випадку не дзвонили майже. Десь місяці через три колишній дружині раз чи два.
За тіло - невідомо. Бо зараз ходять по судам.
Дякую за відповідь,ще таке питання.Якщо ти оформлений як ФОП,чи можуть заблокувати саме рахунок ФОП

Це ж за 9 700 в грубій формі... Цікаво, що мені за 24к тіла казать будуть, не кажучи вже про відсотки... 🤣

Це ж за 9 700 в грубій формі... Цікаво, що мені за 24к тіла казать будуть, не кажучи вже про відсотки... 🤣
Я прострочив платіж щось 4 з чимось,там кожних 14 днів.І вони я так зрозумів хочуть два платежі

Ну на мене обіцяли в поліцію заяву написать. За моральну шкоду...
І в чому ж ця шкода заключалась?)
Хоча якщо чесно трохи мені не по собі мені😁
Та всім, мабуть, не по собі було на початкових етапах...)))

чому ж ця шкода заключалась?)
Я виправляв її криву українську. Перебиваючи.
Коли почала горлопанить спросив про ПМС. Потім про освіту в церковно-приходській школі. Ще пара порад її батькам про виховання доньки... Ну і порада для неї щоб йшла в ескорт, бо рот точно робочий, але піструнів в ескорті насують менше.

Коли почала горлопанить спросив про ПМС. Потім про освіту в церковно-приходській школі. Ще пара порад її батькам про виховання доньки... Ну і порада для неї щоб йшла в ескорт, бо рот точно робочий, але піструнів в ескорті насують менше.
Ахпхпх,вони напевно до вас вже більше не дзвонять😂

🤣🤣🤣🤣
Ну, я так не зможу))))

Ахпхпх,вони напевно до вас вже більше не дзвонять😂
Та це вже я дзвонив... Мені не дзвонять вже тижні два. Я почав переживать і сам подзвонив... В нас давня і дещо нестандартна любов...
🤣🤣🤣🤣
Ну, я так не зможу))))
Так і не вийде... Це лише на вхідну телефонувати. І то довго і обережно готувати. Частіше вони трубку кидають і номер блочать...

Та це вже я дзвонив... Мені не дзвонять вже тижні два. Я почав переживать і сам подзвонив... В нас давня і дещо нестандартна любов...

Так і не вийде... Це лише на вхідну телефонувати. І то довго і обережно готувати. Частіше вони трубку кидають і номер блочать...
А яка мфо найбільше зжерла вам нерви якщо не секрет?

А яка мфо найбільше зжерла вам нерви якщо не секрет?
Дзвінків немає більше двох років.
І в мене не було дуже трешових.

Колись були кешбері. В них бот бісив.
Маніфою дзвонили батькам на роботу. Та і на мою.
Швидко гроші дістали кума.

Інших не пам'ятаю щоб діставали.
Каса були улюбленими, бо з ними можна було спілкуватись на багато тем. Вже такого немає, але інколи все ж вдається їх крутнуть.

Дякую за відповідь,ще таке питання.Якщо ти оформлений як ФОП,чи можуть заблокувати саме рахунок ФОП
Можуть заблокувати при бажанні
Каса були улюбленими, бо з ними можна було спілкуватись на багато тем. Вже такого немає, але інколи все ж вдається їх крутнуть.
Мені десь в минулому році подзвонив якийсь чувак з Дінеро, а я був такий трохи підбуханий, то так душевно поговорили про війну, економіку і т.д., десь з півгодинки)
без грубощей, криків і т.д., просто тіп хотів запитати, коли зможу сплачувати)

Останнє редагування:
В них є така манічка. Але хлопці там якісь обідчіві істєрички. Частіше можна нормально з дівчатами поговорить... Але кожного разу згадую що то кал і розмова закінчується....

Назад
Угорі