Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В моєму випадку не дзвонили майже. Десь місяці через три колишній дружині раз чи два.Чи можливо закрити кредит в Навсе за тіло?Сьогодні перший день просрочки,дзвонили в грубій формі сказали заплатити 9 700.
І як швидко починають дзвонити до рідних?
Дякую за відповідь,ще таке питання.Якщо ти оформлений як ФОП,чи можуть заблокувати саме рахунок ФОПВ моєму випадку не дзвонили майже. Десь місяці через три колишній дружині раз чи два.
За тіло - невідомо. Бо зараз ходять по судам.
По фопу нічого не скажу...Дякую за відповідь,ще таке питання.Якщо ти оформлений як ФОП,чи можуть заблокувати саме рахунок ФОП
Це ж за 9 700 в грубій формі... Цікаво, що мені за 24к тіла казать будуть, не кажучи вже про відсотки...Чи можливо закрити кредит в Навсе за тіло?Сьогодні перший день просрочки,дзвонили в грубій формі сказали заплатити 9 700.
І як швидко починають дзвонити до рідних?
Я прострочив платіж щось 4 з чимось,там кожних 14 днів.І вони я так зрозумів хочуть два платежіЦе ж за 9 700 в грубій формі... Цікаво, що мені за 24к тіла казать будуть, не кажучи вже про відсотки...![]()
Ну, я ще не просрочив, але неодмінно це зроблю...)Я прострочив платіж щось 4 з чимось,там кожних 14 днів.І вони я так зрозумів хочуть два платежі
Ну на мене обіцяли в поліцію заяву написать. За моральну шкоду...Цікаво, що мені за 24к тіла казать будуть,
Хоча якщо чесно трохи мені не по собі меніНу, я ще не просрочив, але неодмінно це зробл
І в чому ж ця шкода заключалась?)Ну на мене обіцяли в поліцію заяву написать. За моральну шкоду...
Та всім, мабуть, не по собі було на початкових етапах...)))Хоча якщо чесно трохи мені не по собі мені![]()
У вас вже був такий досвід,з мфо?)І в чому ж ця шкода заключалась?)
Та всім, мабуть, не по собі було на початкових етапах...)))
Він мене чекає з наступного понеділка))))У вас вже був такий досвід,з мфо?)
Я виправляв її криву українську. Перебиваючи.чому ж ця шкода заключалась?)
Ахпхпх,вони напевно до вас вже більше не дзвонятьЯ виправляв її криву українську. Перебиваючи.
Коли почала горлопанить спросив про ПМС. Потім про освіту в церковно-приходській школі. Ще пара порад її батькам про виховання доньки... Ну і порада для неї щоб йшла в ескорт, бо рот точно робочий, але піструнів в ескорті насують менше.
Я виправляв її криву українську. Перебиваючи.
Коли почала горлопанить спросив про ПМС. Потім про освіту в церковно-приходській школі. Ще пара порад її батькам про виховання доньки... Ну і порада для неї щоб йшла в ескорт, бо рот точно робочий, але піструнів в ескорті насують менше.
Та це вже я дзвонив... Мені не дзвонять вже тижні два. Я почав переживать і сам подзвонив... В нас давня і дещо нестандартна любов...Ахпхпх,вони напевно до вас вже більше не дзвонять![]()
Так і не вийде... Це лише на вхідну телефонувати. І то довго і обережно готувати. Частіше вони трубку кидають і номер блочать...
Ну, я так не зможу))))
А яка мфо найбільше зжерла вам нерви якщо не секрет?Та це вже я дзвонив... Мені не дзвонять вже тижні два. Я почав переживать і сам подзвонив... В нас давня і дещо нестандартна любов...
Так і не вийде... Це лише на вхідну телефонувати. І то довго і обережно готувати. Частіше вони трубку кидають і номер блочать...
Дзвінків немає більше двох років.А яка мфо найбільше зжерла вам нерви якщо не секрет?
Можуть заблокувати при бажанніДякую за відповідь,ще таке питання.Якщо ти оформлений як ФОП,чи можуть заблокувати саме рахунок ФОП
Мені десь в минулому році подзвонив якийсь чувак з Дінеро, а я був такий трохи підбуханий, то так душевно поговорили про війну, економіку і т.д., десь з півгодинки)Каса були улюбленими, бо з ними можна було спілкуватись на багато тем. Вже такого немає, але інколи все ж вдається їх крутнуть.
В них є така манічка. Але хлопці там якісь обідчіві істєрички. Частіше можна нормально з дівчатами поговорить... Але кожного разу згадую що то кал і розмова закінчується....Дінеро