Чи може виконавець забрати у мене мою частину квартири за борг?

• Автор теми Автор теми Foreverdrunk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K
А якщо 160 тис що може бути
В мене одне вп на 120 тисяч з тіла 13 тисяч , немає слів,одна злість, чесно кажучи, принципово б не платила їм ,але боюся,що може виконавець щось зробити ,в мене немає офіційного доходу,працюю не офіційно,майна немає на мені офіційно ніякого,в чоловіка нерухомість, боюся ,щоб не почали стягувати з його (((((

В мене одне вп на 120 тисяч з тіла 13 тисяч , немає слів,одна злість, чесно кажучи, принципово б не платила їм ,але боюся,що може виконавець щось зробити ,в мене немає офіційного доходу,працюю не офіційно,майна немає на мені офіційно ніякого,в чоловіка нерухомість, боюся ,щоб не почали стягувати з його (((((
чого боїтеся? вам ж відповідали різні люди нарахунок цього, не вірите? запитайте у юриста, почитайте форум....

з нього не тільки нерухомість стягнуть, а ще й труси

Назад
Угорі