CreditKasa Чи може Укркредитфінанс (Кредит каса) звернутися до Адвокатське об'єднання "Юридичний Стимул"?

• Автор теми Автор теми Vanig
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 34
  • Перегляди Перегляди 3K

Vanig

Читач
Дописи
34
Реакції
1
Бали
133
Vanig не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.Скажіть будь ласка може Укеркредит фінанс (Кредит каса) звернутися до Адвокатське об'єднання "Юридичний Стимул" Дзвонили з юридичної компаній нагло грубо спілкувалися і залякували і нічого не розповідали від кого звернулись .Що підготовлюють справу до суду . І сказали дали час сплатити до кінця місяця кошти
А потім зайшов у теле грам і побачив повідомлення що там написано що компанія кредит касса звернулась до юридичної компаній юридичний стиму. Я їм подзвонив узнати що за проблеми чому вони зводили третім особам а не мені .запитав чому чужій людині розповіли вони нічого не надали ні якой інформацій мені не сказали .ніхто не передзвонив

Доброго дня.Скажіть будь ласка може Укеркредит фінанс (Кредит каса) звернутися до Адвокатське об'єднання "Юридичний Стимул" Дзвонили з юридичної компаній нагло грубо спілкувалися і залякували і нічого не розповідали від кого звернулись .Що підготовлюють справу до суду . І сказали дали час сплатити до кінця місяця кошти
А потім зайшов у теле грам і побачив повідомлення що там написано що компанія кредит касса звернулась до юридичної компаній юридичний стиму. Я їм подзвонив узнати що за проблеми чому вони зводили третім особам а не мені .запитав чому чужій людині розповіли вони нічого не надали ні якой інформацій мені не сказали .ніхто не передзвонив
Могли отдать на прозвон, они так постоянно делают пусть люди которым звонят запишут разговор и можно написать жалобу в НБУ приложив запись разговора

Могли отдать на прозвон, они так постоянно делают пусть люди которым звонят запишут разговор и можно написать жалобу в НБУ приложив запись разговора
Прислали на телеграм вот також сообщение Добрий день, Адвокатське об'єднання "Юридичний стимул". Ми отримали доручення від ТОВ "Укр Кредит Фінанс" щодо аналізу кредитної справи та підготовки вимоги про усунення порушень умов договору та формування позовної заяви до суду, на підставі прострочених зобов'язань з боку позичальника, тобто Вас, за кредитним договором №1349-9200 від 16.02.2024 р. Наголошую на тому, що ваша співпраця у цьому питанні є важливою для подальшого процесу.

Прислали на телеграм вот також сообщение Добрий день, Адвокатське об'єднання "Юридичний стимул". Ми отримали доручення від ТОВ "Укр Кредит Фінанс" щодо аналізу кредитної справи та підготовки вимоги про усунення порушень умов договору та формування позовної заяви до суду, на підставі прострочених зобов'язань з боку позичальника, тобто Вас, за кредитним договором №1349-9200 від 16.02.2024 р. Наголошую на тому, що ваша співпраця у цьому питанні є важливою для подальшого процесу.
Просто пугают, об иске в суд никто не предупреждает

Подскажите пожалуйста а как жалобу писать, єсть какая то форма
И куда отправлять на пошту

И куда отправлять на пошту
На почту нбу

Всім привіт.Сьогодні мені також прилетіла звісточка від юридичного стимулу.Звернулися до них Укркредит фінанс.Цікаво як швидко подадуть в суд,скільки є часу....

Всім привіт.Сьогодні мені також прилетіла звісточка від юридичного стимулу.Звернулися до них Укркредит фінанс.Цікаво як швидко подадуть в суд,скільки є часу....
Точно сказать сложно проверяйте подали ли иск на судовой владе Судова влада України и будете спокойны

Сьогодні перевіряла.Поки все чисто.Дивно що два місяці протермінувань,а вони вже такі швидкі...тут як тут...
Недавно на девушку в суд подали просрочка с февраля сейчас быстрее стали в суд бегать

Недавно на девушку в суд подали просрочка с февраля сейчас быстрее стали в суд бегать
С февраля...тут хотя бы полгода.А у меня 2 месяца.
Как надоело жить в таком ритме,просто ужас

Шансы что прям завтра подадут на вас в суд минимальны, время у вас будет, копите деньги если не захотите оплатить сумму которую захочет МФО то тогда лучше нанимать адвоката и защищатся в суде

Да, на меня подали через или 7 месяцев при том их письмо написано в апреле а я забрала на почте 21 июля, уже написали им отзыв жду, пока на владе только заседание суда, тут как повезёт, ну посмотрим из-за 4 штук, шо дальше будет)

Писали мені на телеграм, типу підкажіть ваші дані.
Сказали що від кредит каси.
Послала їх в піше еротичне
Через тиждень знову написали, питали адресу мою. Пішли ще далі ..
Кредиткасу закрила, то зникли

Писали мені на телеграм, типу підкажіть ваші дані.
Сказали що від кредит каси.
Послала їх в піше еротичне
Через тиждень знову написали, питали адресу мою. Пішли ще далі ..
Кредиткасу закрила, то зникли
Вам повезло, на тот момент были проблемы сильные, я не могла закрыть

А через який термін Стимулу передали?

У мене по ним біля 3х років просрочка.Навіть колекторам не продаюсь,тільки дебфорту на прозвон іноді дають,потім типу "вертають").Останній раз пропонували закрити за пів тіла(4500 із 9).Закрив би,були б вільні кошти.

Назад
Угорі