Чи могли BitCapital повторно взяти позику на мене самостійно?

• Автор теми Автор теми AlexN1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K
Пишіть заяву до поліції про шахрайство. Кошти то були кудись зараховані, картка на когось оформлена. Нехай нададуть договір коли і ким був підписаний, навіть якщо це отп пароль, він також надійшов комусь на телефон

MaryRid, я теж слідкую за повідомленнями від них,мені здається вони оформлюють кредит на тих хто хотів заблокувати кабінет в більшості!Сьогодні знову прочитала історію повішеного кредиту і зайшла по посиланні з повідомленням кантори цієї і знову дзвінки почалися,хочеться контролювати свій особистий кабінет)Дуже шкода що на них немає управи…

MaryRid, я теж слідкую за повідомленнями від них,мені здається вони оформлюють кредит на тих хто хотів заблокувати кабінет в більшості!Сьогодні знову прочитала історію повішеного кредиту і зайшла по посиланні з повідомленням кантори цієї і знову дзвінки почалися,хочеться контролювати свій особистий кабінет)Дуже шкода що на них немає управи…
Після вчорашніх законів щодо корупційної сфери, я думаю, ми ніколи з отакими шахраями, які заносять мішки грошей усім, від НБУ до поліції, щоб продовжувати свою діяльність, не розберемось. Хоче, і надії великої не було 😁

Після вчорашніх законів щодо корупційної сфери, я думаю, ми ніколи з отакими шахраями, які заносять мішки грошей усім, від НБУ до поліції, щоб продовжувати свою діяльність, не розберемось. Хоче, і надії великої не було 😁
Так а набіса такі прогнивші органи взагалі. Вони ж самі злочинність і коропцію плодять... Біда короче:(

Так а набіса такі прогнивші органи взагалі. Вони ж самі злочинність і коропцію плодять... Біда короче:(
Не знаю наскільки прогнивше НАБУ, чи прогнивше, але якщо його прибрати, чи повністю, чи зробити підконтрольним нашій владі, то це взагалі розв'яже руки нашим топ посадовцям. Вони і так беруть, а без НАБУ, гребсти начнуть.

Не знаю наскільки прогнивше НАБУ, чи прогнивше, але якщо його прибрати, чи повністю, чи зробити підконтрольним нашій владі, то це взагалі розв'яже руки нашим топ посадовцям. Вони і так беруть, а без НАБУ, гребсти начнуть.
Все вірно 2 рази прогнивше. За їх роки роботи хоч одного топ посадовця назвіть хто отримав реальний термін.

А з владою нашою давно все зрозуміло.

Останнє редагування:
Я брав там місяці 4-5 тому і закрив з великим скандалом, сидів нікого не чипав і знову почалися дзвінки мені з нагадуванням про борг, а сьогодні вже почали по колу телефонувати близьким.

Як таке можливо , якщо подавали на блокування мене в цій компанії , що мені робити як уникнути дзвінків та просто жити спокійно, можливо в кого є досвід.
В мене в подруги таке сталось , вона вже закордоном 2 роки, а тут мені телефонують що я маю закрити її позику , хоча не спілкуємось вже давним давно, сказала їм куди піти надовго, звʼязалась з подругою розповіла ситуацію що взяли на неї кредит хоча теж закрила та забула за них…. Кошмарили всіх , але вона просто задовбалась всім виправдовуватись, та й все , колись брали закрили та й добре , а те що вони беруть хай і сплачують) Там нажаль нічого не зробити, кошмарили десь місяць точно , що всі мають погасити її борг, а подруга сказала закрити 1000 доларів щоб знову набрались - тому не рекомендую)

Назад
Угорі