Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І що вона там у вайбері в групі пишуть ? І кого долучають в групу ?Эти пид...ры группы Вайбере создают, насчёт звонков не знаю
Одноклассников, одногруппников, колег бывших (родствеников кстати не тронул). Ну что пишут, бред всякий що мене спіткала тяжка доля, не можу розрахуватись з богами і т.д. і т.п.І що вона там у вайбері в групі пишуть ? І кого долучають в групу ?
С*ки… але де вони їх знайшли всіх ? Ви ж їх не писали як контактні особи ?Одноклассников, одногруппников, колег бывших (родствеников кстати не тронул). Ну что пишут, бред всякий що мене спіткала тяжка доля, не можу розрахуватись з богами і т.д. і т.п.
Нет, у меня мои контактные это я и они на меня жалуются мне)С*ки… але де вони їх знайшли всіх ? Ви ж їх не писали як контактні особи ?
Скоти . Напевне по лайках десь вичислили, бо головне фото не мож закрити . Воно всеодно публічне (Нет, у меня мои контактные это я и они на меня жалуются мне)
Думаю Фейсбук, других соцсетей нету, хотя он закрыт, но как то слизали инфу.
Нет, у меня мои контактные это я и они на меня жалуются мне)
Думаю Фейсбук, других соцсетей нету, хотя он закрыт, но как то слизали инфу.
Хоть что то додумался правильно сделать)ОффтопТы еще та аферюга
Наверное.Скоти . Напевне по лайках десь вичислили, бо головне фото не мож закрити . Воно всеодно публічне (
У мене вони біснуваті. Мало того що грубіянили, так ще і у вайбері погрожували всім чим тільки можна. Але у мене там десь 5К тіла. Так що можливо тому вони і озвіріли.У меня была просрочка 4 месяца, звонили каждый день по несколько раз мне, но из близких никому, тело было 1000, процентов насчитали 2044, была одна пролонгация 400 грн, в итоге прислали смс с просьбой оплатить 1328, общаются очень вежливо, так что с ними решила закрыть вопрос за 1328
Наверное, за 5к можно и поорать? у меня вообще лапули, ну может ещё что пролонгация былаУ мене вони біснуваті. Мало того що грубіянили, так ще і у вайбері погрожували всім чим тільки можна. Але у мене там десь 5К тіла. Так що можливо тому вони і озвіріли.
Так я їм 2-3 рази пролонгував. Так що ідуть вони у гузно з такими приколами.Наверное, за 5к можно и поорать? у меня вообще лапули, ну может ещё что пролонгация была