Чи блокує виконавець Дія.Карта та отриману допомогу?

• Автор теми Автор теми Strannikl
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 1K
Зрозуміла дякую тобто також вказати номер рахунку а Ви казали що треба виписка що це допомога від держави

Зрозуміла дякую тобто також вказати номер рахунку а Ви казали що треба виписка що це допомога від держави
Так в заяві зазначає, що це рахунок для соц виплат і вказуєте IBAN . А коли замовите виписку по цій карті в онлайн підтримці банку, там буде вказано вся інфо, яка потрібна виконацю

Тобто мені самій в заяві потрібно написати що це карта для соціальних виплат тобто національний кешбек

Дякую.А если начислят эту тысячу например ,что с ней будет ?ведь только комуналка и тд с ей можно)
Не чего не будет,я получила хоть карты заблокировали давно.Оплатила коммуналку)

Доброї ночі скажіть будь ласка а заяву на карту національного кешбеку для розблокування таку саму відправляти як на 16000 тисяч
У меня это единственная карта,которую не заблокировали,не видимо не блокируют .Ну была мелочь на ней то списали)

Доброї ночі скажіть будь ласка а заяву на карту національного кешбеку для розблокування таку саму відправляти як на 16000 тисяч
Доброго ранку
Верх заяви ( шапка) - така ж сама, як і на 16000 грн. Далі пишите, що прошу розблокувати кошти соц допомоги ,зимова підтримка від держави,які надійшли мені (дата надходження) на карту нац кешбеку , IBAN....... Також скажіть, що додатково надають виписку по цій карті з банку.

Назад
Угорі