Что закрыть ИдеяБанк или егроши+кредиткасса?

• Автор теми Автор теми Трум-Трум
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 43
  • Перегляди Перегляди 1K
Щось мені не захотілось з егрошами звʼязуватись. Хоча в моєму випадку дуже нічо б не змінилося😆
Ну мне они оточення не турбували
А в вашому випадку кожна 100грн мають ціну і досить вже переплачувати, закривати з їхніми хотілками і кормити їх навіть в просрочках

Ну мне они оточення не турбували
А в вашому випадку кожна 100грн мають ціну і досить вже переплачувати, закривати з їхніми хотілками і кормити їх навіть в просрочках
В мене там не було протермінування. Чомусь мені їх в першу чергу здихатися захотілось. Так що я про них не думаю.

Ідея пішли на реструктуризацію. На 12 місяців. Платіж посильний. І різниця з залишком за весь період 2500. Тягатися з ними в суді не хочу. Тому вирішила так виплачувати. Бо там ще МФО. І питання по Таскомбанку. Але тут хочу отримати договір на руки і проконсультуватися з адвокатом. Бо За 3 роки їм виплатила вже дофіга по цій кредитці.

пересмотрите ваш кредитный договор, если он конечно есть на руках.
если им предусмотрено начисление комиссии за обслуживание кредита, и вы платили по договору, то можно попробовать получить какой то такой результат Суд з АТ "Ідея Банк". Кредитний договір визнано виконаним. и соответственно не оплачивать Идее)))
а возможно, там и переплата есть
Тарас добрый вечер , подскажите договор есть от Идеи, но нет выписки со счета , квитанций что мне выдавали кредит на руки . Был первый кредит наличкой сумма плюс страховка была 26 тысяч , потом не было возможности платить и они мне сделали новый договор и сумма плюс эта страховка - дали каникул 4 месяца ( платитть по 0.20 грн ) в договоре указали что сумму кредита мне перечислили на мой рахунок , но у меня даже не было кабинета и естественно эту сумму я не снимала . Можно ли требовать с них квитанции или подтверждения выдачи кредита? Спасибо! И я так понимаю что срока давности не может быть изза карантина и военного положения? ( оплата была 08.2019)

Назад
Угорі