Что Вас довело до МФО.

• Автор теми Автор теми Olena0491
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 269
  • Перегляди Перегляди 7K
Взяла летом 500 грн,потому что вообще денег не было,думаю ой по любому за 20 дней деньги появятся и отдам,а получилось фигули,пришлось взять ещё 1500,и пошло и поехало,брала новые кредиты чтобы сделать пролонгации в старых,вот так я и попала в долговую яму
Это тебе надо в аматорскю лигу форума.Мы с такими суммами не работаем.Что это за деньги 500,1500?

Заплатити за комуналку, за школу, купити продуктів на сім'ю. На побут так сказати. Відкласти якісь гроші на подальше навчання дитини в вищих навчальних заходах. Закупити на посівну всього. Щоб було що зимою їсти. На повсякдення. Так сказать. А вам?
к чему столько толодвижений)
вы просто зарабатывайте и отдайте жене - она заплатит

Молодой человек, Вам не кажется, что Вы берега попутали, штормит?
Не, все нормально, ветер попутный, средней скорости, прямо на северо восток. Фсе, я уплыл
motorka.gif

И к моему великому сожалению так как Вы думают многие :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Я искренне желаю Вам пересмотреть эту точку зрения! Вот увидите, насколько счастливее Вы станете ?
Я зі своєю дружиною і донькою і так счастливий. Я кажу що є такі жінки. Я не кажу що всі такі.

Я зі своєю дружиною і донькою і так счастливий. Я кажу що є такі жінки. Я не кажу що всі такі.
И жена наверняка безмерно счастлива нести ответственность зарабатыния денег в семью?

Всі ці борги не від хорошого життя. Життя заставило. Я брав щоб город виорать після збору картоплі. На зиму та пшеницю посіять. Думав картошку продам позакриваю МФО. Але не так сталося. Продав але не в той термін. І понеслось береш іще щоб перекрити ті що є. Коли картошки залишилося реально, тільки сім'ї на зиму. І вже 5 МФО не погашених. Тут СТОП. Все хорош. Пішли погрози, і все як ми любим. І після терору і нервів в родині. Твердо вирішив. Якщо віддавати то тільки через суд.
А от картоплею вони не беруть.?
Я одной шмаре на Пасху яйцами предлагал отдать.Говорю,хоть рацион сменишь.а то срёшь только одной мивиной.Короче обиделась на меня и больше не звонила

к чему столько толодвижений)
вы просто зарабатывайте и отдайте жене - она заплатит
Та я то і так віддаю. Нема у мене а сім'ї такого хто заплатить. В мене є я заплачу в неї є вона заплатить. Сім'я одне ціле. Ми не живемо по статуту. Ти робиш те а я те.

Та я то і так віддаю. Нема у мене а сім'ї такого хто заплатить. В мене є я заплачу в неї є вона заплатить. Сім'я одне ціле. Ми не живемо по статуту. Ти робиш те а я те.
а если она оформит кредит на туфли по цене крыла от самолета?
кто оплатит и как?

И жена наверняка безмерно счастлива нести ответственность зарабатыния денег в семью?
Про яку відповідальність Ви кажете. Я роблю вона робить. Донька до школи ходить їсти є що. Що не так?

Назад
Угорі