Что то тихо очень....

• Автор теми Автор теми manivell
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K
У мене 30 мфо... Прострочки 1-3 місяці
Дзвінків було 150-200 за день..
Останні 2-3 дні 60-80
Блок на невідомі стоїть) вже в кінці дня бачу кількість)

Не ото всех эти звонки нежные
Представляю.Звонит звонилка. -Добрейшее утречко! Я канешно извиняюсь Будьте любезны не соизволите сказать, когда вы заплатите кредитик? И все в таком духе?

Представляю.Звонит звонилка. -Добрейшее утречко! Я канешно извиняюсь Будьте любезны не соизволите сказать, когда вы заплатите кредитик? И все в таком духе?
Воспитанные люди,так и говорят......?

Кредиткасса больше месяца в пророчке,игнорю. Они такие приставучие.

Сьогодні чоловік сказав, - дивно, що дзвінків немає, напевно вони щось задумали)))?

Мне вот кредит касса написала что мое дело передано в Департамент Економичнои Безпеки ???

Сьогодні чоловік сказав, - дивно, що дзвінків немає, напевно вони щось задумали)))?
Це вони перші півроку приставучі. А далі більшість губиться. Мій чоловік каже що навіть сумно,що не звонить пердить каса, йому подобалось їх тролити
Мне вот кредит касса написала что мое дело передано в Департамент Економичнои Безпеки ???
Ага межгалактического пространства

У меня третий месяц пошёл. Антиспам мне пишет в разные дни от 20 до 50 звонков. А с кассой странно, обычно только эти долбодятлы звонят несколько раз в день

Це вони перші півроку приставучі. А далі більшість губиться. Мій чоловік каже що навіть сумно,що не звонить пердить каса, йому подобалось їх тролити

Ага межгалактического пространства
Да ржу с них ,фантазеры однако ???

Та ну их сцуки, так сладко заснула, и долбаный май кредит,решил позвонить разбудить, трубку даже взяла поболтать с ними,а они молчат (((( Вот зачем с утра звонить если сказать им нечего???)))

Назад
Угорі