Что-то поднакрыло...

• Автор теми Автор теми Сонечко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 153
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сонечко

Форумчанин
Дописи
489
Реакції
206
Бали
5125
Сонечко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Держалась больше года со всеми этими кредитами - 13 МФО: пролонгации, частичное погашение, снова пролонгации и опять частичное..... А от этого долги не уменьшаются.... Держалась как стойкий оловянный солдатик и вот сегодня с 7 утра накрыло! Хочется бежать на край света..... Паническая атака.... Аж дышать тяжело...

Держалась больше года со всеми этими кредитами - 13 МФО: пролонгации, частичное погашение, снова пролонгации и опять частичное..... А от этого долги не уменьшаются.... Держалась как стойкий оловянный солдатик и вот сегодня с 7 утра накрыло! Хочется бежать на край света..... Паническая атака.... Аж дышать тяжело...
Хороша наша ,тримайся. Ми з тобою,і нас багато))))))
Хороша наша ,тримайся. Ми з тобою,і нас багато))))))
Ти давно на форумі?

Держитесь... Здесь много таких. Перестаньте пролонгировать, но готовьтесь к "веселью". Здесь на форуме много вариантов выхода из ситуации. Каждый ищет свой, но он есть. Хотя как же я Вас понимаю.... Это все з@#@lо в край....

Держитесь... Здесь много таких. Перестаньте пролонгировать, но готовьтесь к "веселью". Здесь на форуме много вариантов выхода из ситуации. Каждый ищет свой, но он есть. Хотя как же я Вас понимаю.... Это все з@#@lо в край....
Я понимаю это, но к "веселью" не готова. Вообще никак

Головне забити троха болт і успокоїтись. Паніка нідочого доброго не доведе, буде тільки гірше в усіх планах. Якщо Ви пролонгували, то рахуйте що з першої пролонгації ви уже нічого їм не винні. Зрозумійте для себе, що в них просто кабальні умови. Так що для початку заспокоїтись і відпочити, а потім вже приймати рішення на холодну голову. Ще одне головне зрозуміти, що борги то не смертельно, нічого у вас відібрати чи забрати не зможуть, це просто неприємність. А якщо будете паритись то загробите собі здоров'я.

Це просто втома,людський фактор. А в мене тільки початок цього шляху. Спочатку було панічно страшно
Сьогодні до мене з мілоану подзвонили. За 1.5місяці ігнорування і,це була перша розмова. молодий чоловік,на диво,вічливо говорив.

Сьогодні до мене з мілоану подзвонили. За 1.5місяці ігнорування і,це була перша розмова. молодий чоловік,на диво,вічливо говорив.
Сказав ,що ДУЖЕ МЕНЕ РОЗУМІЄ,коли я йому сказала про весь пакет документів. В мене там пролонгацій море. до чого б це?

Я тоже неготова. От этого тоже кроет. Но чему быть, того не миновать. А вечно продолжаться это не может
Сейчас всё смешалось в кучу: страх, паника и стыд. А сверху - самогнобление, что влипла в это всё д*рьмо и хуже этого самопожирания по-моему нет ничего

Для мене відпочинок мозгу ,це похід у кіно на комедію і + морозиво

Сказав ,що ДУЖЕ МЕНЕ РОЗУМІЄ,коли я йому сказала про весь пакет документів. В мене там пролонгацій море. до чого б це?
Попадаются у них нормальные люди, но это редкость
Для мене відпочинок мозгу ,це похід у кіно на комедію і + морозиво
Мене заспокоює море, але я до нього ще не скоро доберуся. Хіба що на Київське рванути
Только что какая-то *** пыталась снять с карты 131 грн 04 коп и это уже второй раз за последние две недели. Благо та карта заблокирована, но вот кто это мог быть и почему именно такая корявая сумма - не понимаю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі