Что с ними случилось

• Автор теми Автор теми irina07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K
ні мені вчора писали що приїде. А сьогодні прийшло що, після отриманя рішення суду, арешт приватним виконавцем накладається на все майно у вашій сумісності та сумісній власності. Сплатіть 5670 протягом 24 годин.

ні мені вчора писали що приїде. А сьогодні прийшло що, після отриманя рішення суду, арешт приватним виконавцем накладається на все майно у вашій сумісності та сумісній власності. Сплатіть 5670 протягом 24 годин.
что они там курят)

У меня самое маленькое тело по моему 5000 с процентами и просрочкой незнаю там сколько уже и заплатил всем достаточно. И про суд даже не пишут мне)

Пол года просрочки, звонки, смс, письма... Уже раз 200 ко мне приехали и не застали дома) веселые ребята)

Оксана2303, вот мне сенодня точно такое прислали.с тела 3000,6000 хоьютят.2 мес.просрочки,ппрлонгаций н еделала,так как хорошо,что ранее поняла,что нет смысла.Что они этими сообщениями хотят скзаать-фиг знает(

Нагадуємо, очікуйте сьогодні на візит Гриневича К.П. Попередьте рідних та сусідів. Якщо Ви сплатите борг 5 946,22 грн., до 14:00 надайте підтвердження для відміни візиту. Тел:0632345192
Так они тоже комне едут
Того Гриневича хіба клонують, бо мені теж таке прийшло!

Назад
Угорі