Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так і є. Начитаюся ваших повідомлень-відпустить,починають дзвонити і закидати смс,думаю все,виходу нема. Бачу тут два варіанти,або навчитися з тим жити,або влазити в нові борги і пробувати закривати їм роти. Чогось другий варіант не дуже підходить,вже достатньо від березня нагодувала їх.Ну шо вы так?))Это мы тут умные,немного прохавали систему...А это еще не опытный человек совсем.
Я вспоминаю себя в самом начале,реально стрёмно было.Думала всё,жизнь окончена,пришел мне пиZец во всех смыслах этого слова...?А сейчас вообще пихой.)
Ні...нових боргів точно не потрібно....Так і є. Начитаюся ваших повідомлень-відпустить,починають дзвонити і закидати смс,думаю все,виходу нема. Бачу тут два варіанти,або навчитися з тим жити,або влазити в нові борги і пробувати закривати їм роти. Чогось другий варіант не дуже підходить,вже достатньо від березня нагодувала їх.
Я і сама не хочу,але ур*ди пропонують. Кажуть,що я злосний боржник,шахрайка,але вже шість компаній запропонували нові кредити,в двох із них в мене ще висить борг. Може в когось більший досвід,це нормально?Ні...нових боргів точно не потрібно....
Я теж боржник і шахрайка...І ті компаніі в яких маю кредити теж шлють пропозиціі по промокоду..Ну що сказати... Ідіоти...Я і сама не хочу,але ур*ди пропонують. Кажуть,що я злосний боржник,шахрайка,але вже шість компаній запропонували нові кредити,в двох із них в мене ще висить борг. Може в когось більший досвід,це нормально?
Я сейчас жалею что не остановилась хотя-бы на втором займе,а влезла еще дальше в долги...Всё время думала,вот скоро всё наладится и вылезу с этого дерьм@.Так і є. Начитаюся ваших повідомлень-відпустить,починають дзвонити і закидати смс,думаю все,виходу нема. Бачу тут два варіанти,або навчитися з тим жити,або влазити в нові борги і пробувати закривати їм роти. Чогось другий варіант не дуже підходить,вже достатньо від березня нагодувала їх.
В мене така ж ситуація і не менше МФО чи у вас, також брала один щоб перекрити пролонгацію іншого,великих сум ніхто не давав щоб вийти на нуль,прострочки до половини січня не мала тому так страшно стало коли почали дзвонити і погрожувати. Взагалі крім того щоб взяти і просто заплатити є ще якийсь вихід,чи це безкінечна безодня?Я сейчас жалею что не остановилась хотя-бы на втором займе,а влезла еще дальше в долги...Всё время думала,вот скоро всё наладится и вылезу с этого дерьм@.
То на закрытие брала то на продление и так набежало 15 МФО.А потом не смогла платить даже % и займы тоже уже ни одно МФО не давало.И тут я поняла шо влипла...
Только сейчас понимаю какая это была ошибка...Лучше бы у меня было 1-2 просроченных кредита чем 15!Не вздумайте ни куда лезть,бо буде ще хуже!Уж поверьте.
Було би дуже смішно,якби не було так страшно. Це реально безвихідь... А як люди умудряються більше чим по пів року не платити? Для мене місяць цього пекла з дзвінками,це повна катастрофа.Я теж боржник і шахрайка...І ті компаніі в яких маю кредити теж шлють пропозиціі по промокоду..Ну що сказати... Ідіоти...
Неправильно сформулирован вопрос. Я удивляюсь, как я могла два года платить мфо??? Где был мой здравый смысл??? Не плачу уже восьмой месяц, очень рекомендую. Деньги стали появляться и перестали исчезать. Чудеса...Було би дуже смішно,якби не було так страшно. Це реально безвихідь... А як люди умудряються більше чим по пів року не платити? Для мене місяць цього пекла з дзвінками,це повна катастрофа.
Я вам скажу так,пішов 6й місяць прострочки.Живу..В мене така ж ситуація і не менше МФО чи у вас, також брала один щоб перекрити пролонгацію іншого,великих сум ніхто не давав щоб вийти на нуль,прострочки до половини січня не мала тому так страшно стало коли почали дзвонити і погрожувати. Взагалі крім того щоб взяти і просто заплатити є ще якийсь вихід,чи це безкінечна безодня?
Було би дуже смішно,якби не було так страшно. Це реально безвихідь... А як люди умудряються більше чим по пів року не платити? Для мене місяць цього пекла з дзвінками,це повна катастрофа.
Выход?...Если есть огромное желание и лишние деньги то платить,но ждать хороших предложений а не переплачивать космические%%%.Если нету денег,больше не влазить в другие МФО.Ждать,ждать...Чаще читать форум,так легче.Тут очень много полезного.Копить денежку,возможно пригодиться на юриста или адвоката.А если не придется иметь дело с судом то вообще хорошо...В мене така ж ситуація і не менше МФО чи у вас, також брала один щоб перекрити пролонгацію іншого,великих сум ніхто не давав щоб вийти на нуль,прострочки до половини січня не мала тому так страшно стало коли почали дзвонити і погрожувати. Взагалі крім того щоб взяти і просто заплатити є ще якийсь вихід,чи це безкінечна безодня?
Було би дуже смішно,якби не було так страшно. Це реально безвихідь... А як люди умудряються більше чим по пів року не платити? Для мене місяць цього пекла з дзвінками,це повна катастрофа.
полгода то ерунда))) в июне будет 2 года по моим 16 сараям, живу, и деньги трачу туда куда мне надо, а не в бездну вечно ненажерливу.... Жить так как хочется тебе это отличная идеяВ мене така ж ситуація і не менше МФО чи у вас, також брала один щоб перекрити пролонгацію іншого,великих сум ніхто не давав щоб вийти на нуль,прострочки до половини січня не мала тому так страшно стало коли почали дзвонити і погрожувати. Взагалі крім того щоб взяти і просто заплатити є ще якийсь вихід,чи це безкінечна безодня?

Ну шо вы так?))Это мы тут умные,немного прохавали систему...А это еще не опытный человек совсем.
Я вспоминаю себя в самом начале,реально стрёмно было.Думала всё,жизнь окончена,пришел мне пиZец во всех смыслах этого слова...?А сейчас вообще пихой.)
Взагалі не варіант.Взагалі крім того щоб взяти і просто заплатити є ще якийсь вихід,чи це безкінечна безодня?
Теж не розуміюА як люди умудряються більше чим по пів року не платити?
сам лишень майже двароки, як перестав викидати гроші в прірву.Ничё страшного не произойдет!Пройдет пару месяцев,привыкните и попустит...Главное не вестись на все те пугалки.Я тоже не опытная, страшно ппц просто... Мысли такие же. Петля...
Точь в точь, как у меня. Только у меня больше 25.Я сейчас жалею что не остановилась хотя-бы на втором займе,а влезла еще дальше в долги...Всё время думала,вот скоро всё наладится и вылезу с этого дерьм@.
То на закрытие брала то на продление и так набежало 15 МФО.А потом не смогла платить даже % и займы тоже уже ни одно МФО не давало.И тут я поняла шо влипла...
Только сейчас понимаю какая это была ошибка...Лучше бы у меня было 1-2 просроченных кредита чем 15!Не вздумайте ни куда лезть,бо буде ще хуже!Уж поверьте.
Та вже дальше нікуди,20 МФО. Пізно знайшла форум.Я сейчас жалею что не остановилась хотя-бы на втором займе,а влезла еще дальше в долги...Всё время думала,вот скоро всё наладится и вылезу с этого дерьм@.