Что ожидать от кредит +

• Автор теми Автор теми Байра
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 3K
Как тело предложили? По смс или общались с ними?
Написали смс на телефон я им перезвонил они сначала косили под дурачков то есть один парень говорит да мы спишем 50% я перезваниваю другой парень уже говорит что оплатите тело +% до просрочки я опять перезваниваю 3 уже говорит что только тело скинул гарантийку на электронку я и оплатил тело

Байра, у мене ця біда. Просрочка 31 день,брала 6000 зараз на виплату 13000 не нарахували пеню на 2200,але кучу іншого нарахували. Нінащо не згодні вимагають повну сплату. Вже до родичів добрались. З самого ранку наярює автовідповідач,має виїхати якийсь хрень для перевірки данних,які я надавала при оформленні. Жду. Не знаю що робити. Гроші можу зібрати,але то буде важковато і не знаю чи варто це робити. Можливо краще почекати поки вони дозріють на тіло? Підкажіть!

Байра, у мене ця біда. Просрочка 31 день,брала 6000 зараз на виплату 13000 не нарахували пеню на 2200,але кучу іншого нарахували. Нінащо не згодні вимагають повну сплату. Вже до родичів добрались. З самого ранку наярює автовідповідач,має виїхати якийсь хр*нь для перевірки данних,які я надавала при оформленні. Жду. Не знаю що робити. Гроші можу зібрати,але то буде важковато і не знаю чи варто це робити. Можливо краще почекати поки вони дозріють на тіло? Підкажіть!
Конечно, ждите! Не вздумайте отдать 13к!!! Фигасе)

Байра, у мене ця біда. Просрочка 31 день,брала 6000 зараз на виплату 13000 не нарахували пеню на 2200,але кучу іншого нарахували. Нінащо не згодні вимагають повну сплату. Вже до родичів добрались. З самого ранку наярює автовідповідач,має виїхати якийсь хр*нь для перевірки данних,які я надавала при оформленні. Жду. Не знаю що робити. Гроші можу зібрати,але то буде важковато і не знаю чи варто це робити. Можливо краще почекати поки вони дозріють на тіло? Підкажіть!
Лучше забить на них и не платить вообще,что вполне реально.Лучше оставьте эти деньги себе,и купите всё,что Вам может быть необходимо

Что то они сегодня активизировались ,звонят каждые 5 мин всем родственникам ,после такого точно не буду ничего отдавать ,у кого как перестают звонить ?

я связывалась (Алина если не ошибаюсь) мне отказали
точнее, сказала, что мой вопрос решает другой менеджер*, она не может
забрать мой кейс, я так поняла у каждого свой этот менеджер* и они не связаны

про быстрозайм не знаю
не брала
У Вас случайно её номер не остался?
Если,сумма не большая,то лучше заплатить
С процентами 3800, но я их пролонгациями прокормила.

Viktoria vikki, набрав на цей раз не автовідповідач. Запропонували сплатити 9500замість13000,брала 6000. На почту відправлять гарантійний лист. Що робити? Погоджуватись?

Viktoria vikki, набрав на цей раз не автовідповідач. Запропонували сплатити 9500замість13000,брала 6000. На почту відправлять гарантійний лист. Що робити? Погоджуватись?
Я жду тело ,так как денег больше нет ,если вас есть платите ,давно просрочка ?

Спасибо
Не писали Алине?
Не помните она Вам быстро ответила? У меня светит что смс прочитано, но ответа нет.

Останнє редагування:
Спасибо

Не писали Алине?

Не помните она Вам быстро ответила? У меня светит что смс прочитано, но ответа нет.
Не писала.набрав пацан запропонував 9500 замість13000. Довго вагалась,але погодилась бо рідних вже замучили. Тепер жаба давить. Та ладно вже,нехай подавляться. Тепер переходжу до ccloa, поки прострочки нема,але щось забагато відсотків,буду розбиратись. Може хтось підкаже,що вони роблять підчас прострочки.

Наталія 1, десь через місяць просрочки Вас фінфорсу продадуть.
Байра, наразі в мене просрочка десь місяць. За весь час мабуть декілька разів телефонували. Та листа через Укрпошту прислали, щоб на протязі 14 днів сидів дома, та чекав на виїздну групу.))) Тіпа на самоізоляції. Мабуть про моє здоров'я хвилюються.)))

Останнє редагування:
Назад
Угорі