Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12196
- Реакції
- 21131
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Спочатку була попередня бухгалтерша,так вона знімала двадцать на кожне виконавче,і як дійшло до 80 процентів від зарплати,то вже я почала їй дзвонити,писати і глав ьухц,і юристам,і зав.районо,про це тут юристи писали,я свою расщьотку показувала,а як прийшла Нова,то стала 20 процентів ділить на всіх,і з не усіх нарахувань відраховувати,ну вона також пішла. Но в мене останнє виконавче,сподіваюсь. В так по законі,мають знімати 20 процентів і ділити на всі кредитні виконавчіЦе у Вас за 7 виконавчих знімали тільки 20% від зп? Бо завтра суд, а попереду ще 2, дуже нервую.
Да,в мене так знімали,заблоковані гроші ,виконавець посилає в банк платіжне доручення,чи як воно називається,і банк гроші,що перевищують 16 тис.на місяць відправляє виконавцю,в поки закон не був прийнятий про 16 тис знімали усю суму яка є на заблокованому рахункуУ меня тоже, по ответам здесь, все неоднозначно, как я понял, вообще по закону 20% независимо сколько вп, но 40% или 50% зависит от упорства исполнителя+тупости бухгалтера+похуизма в нашей стране на законы, вот и получаем в сумме от 20% и до 100%, потому что, оказывается исполнитель может снимать ещё и замороженные средства на арестованном счету в счёт возврата долга...