Anastyasiia
Форумчанин
- Дописи
- 107
- Реакції
- 14
- Бали
- 3600
Anastyasiia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Много раз за день вообще звонят матери ?У них є така х#ета
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Много раз за день вообще звонят матери ?У них є така х#ета
Вже ні, може раз на місяць або на на два, раніше частоМного раз за день вообще звонят матери ?
А когда вообще террор звонков матери прекратился ? Через сколько времени после того как взялиВже ні, може раз на місяць або на на два, раніше часто
Десь через три-чотири місяці, потім зчинили раз на тиждень, потім рідше, а зараз я так розумію коли у них є настрій. Можете своїм сказати щоб просто не брали трубку і все.А когда вообще террор звонков матери прекратился ? Через сколько времени после того как взяли
Отец говорит что не знает такую ,когда ему звонят)Десь через три-чотири місяці, потім зчинили раз на тиждень, потім рідше, а зараз я так розумію коли у них є настрій. Можете своїм сказати щоб просто не брали трубку і все.
Це теж варіант, так бистріше перестають названювати, а ще можна багато іншогоОтец говорит что не знает такую ,когда ему звонят)
Спасибо вам огромное за ответы)Це теж варіант, так бистріше перестають названювати, а ще можна багато іншого
Я не одно не погасил,правда карты блоканули.а звонков толком и не было(Аська, доброе утро! Подскажите пожалуйста,как на сегодняшний день обстоят Ваши дела с долгами МФО? У меня только началоЗвонят всем(((