Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та не переживайте Ви так. Ще згадають!Місяць прострочки по дінеро чого чекати
странно..и даже робот не наярюет?Місяць прострочки по дінеро чого чекати
А Ви номер телефону ну змінили часом?Місяць прострочки по дінеро чого чекати
скоро начнут родичей искатьМне смс пишут

Боже Ви так переймається. Подзвоніть їм самі.Змінив .але і на електронну адресу жодного листа
І скільки це триватиме
Ви її номер давали?Взагалі то в мене 6 мфо прострочки місяць ,півтора суми по кожному мфо від місяця до півтора кредит каса вже задовбала дружину кредит плюс ,манівео та майкредіт дзвонять,та шлють їй смс дінеро та укрпозика мовчить ,я знаходжуся за кордоном на заробітках ,чи можуть мені закрити виїзд за кордон слідуючого разу
не смешите людей...позвонят, позвонят и забудут про вас. там куча новых должников на подходеВзагалі то в мене 6 мфо прострочки місяць ,півтора суми по кожному мфо від місяця до півтора кредит каса вже задовбала дружину кредит плюс ,манівео та майкредіт дзвонять,та шлють їй смс дінеро та укрпозика мовчить ,я знаходжуся за кордоном на заробітках ,чи можуть мені закрити виїзд за кордон слідуючого разу
Вам скучно ?Місяць прострочки по дінеро чого чекати
Коллажи с Ваших могут только кредит+, остальные - вроде не страдают.Дружині послали фото на вайбер що вона за мене відпрацює хто це може бути ,і ще знайшли матір мого кума ,і сказали щоїї син в мене поручителем хоч я ніякого номера не давав в неї мало серце не стало
В смислі повпливати?А можна на них повпливати тому що зараз я їм платити не збираюсь