Чому дінеро ,і у крпозика мовчить місяць прострочки

• Автор теми Автор теми Вованич
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 2K
чет мне смешно))) вот сволочи, молчат,нагнетают)))
Да не думайте о них, потом с трудом будете вспоминать, а шо такие были?

Змінив .але і на електронну адресу жодного листа
І скільки це триватиме

Взагалі то в мене 6 мфо прострочки місяць ,півтора суми по кожному мфо від місяця до півтора кредит каса вже задовбала дружину кредит плюс ,манівео та майкредіт дзвонять,та шлють їй смс дінеро та укрпозика мовчить ,я знаходжуся за кордоном на заробітках ,чи можуть мені закрити виїзд за кордон слідуючого разу

Взагалі то в мене 6 мфо прострочки місяць ,півтора суми по кожному мфо від місяця до півтора кредит каса вже задовбала дружину кредит плюс ,манівео та майкредіт дзвонять,та шлють їй смс дінеро та укрпозика мовчить ,я знаходжуся за кордоном на заробітках ,чи можуть мені закрити виїзд за кордон слідуючого разу
Ви її номер давали?
Заборонити виїзд за крдон, може тільки суд!

не смешите людей...позвонят, позвонят и забудут про вас. там куча новых должников на подходе

Дружині послали фото на вайбер що вона за мене відпрацює хто це може бути ,і ще знайшли матір мого кума ,і сказали щоїї син в мене поручителем хоч я ніякого номера не давав в неї мало серце не стало

Дружині послали фото на вайбер що вона за мене відпрацює хто це може бути ,і ще знайшли матір мого кума ,і сказали щоїї син в мене поручителем хоч я ніякого номера не давав в неї мало серце не стало
Коллажи с Ваших могут только кредит+, остальные - вроде не страдают.

Назад
Угорі