Чоловік оформив багато кредитів. Чим це загрожує?

• Автор теми Автор теми Svitlesonce
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 235
  • Перегляди Перегляди 7K
Я взагалі планую тепер розлучатися! Я виявляється не знаю з ким я живу! Мені порадили звертатися в поліцію, але жаль його, бо на ньому ще не закрите попереднє провадження! Якось так
Дивилася в дитинстві Попелюшка :ангел: і думала, як у казці все буде :rolleyes:. Це :punish:реальність. Через папірці розвід. А якщо здоров'я спортиться- взагалі прізвище зміниш:rolleyes:. Терпи, пристосовуйся до повноліття дитини. А там і звикнеш:yes2:

А яка його реакція? Чим пояснює, що на вас взяв кредит?
Просто я розумію, взяти на себе кучу кредитів і самому це все розгрібати. А ось на когось з рідних… Це якийсь відчай
Поки нічого не пояснює ще.
Дивилася в дитинстві Попелюшка :ангел: і думала, як у казці все буде :rolleyes:. Це :punish:реальність. Через папірці розвід. А якщо здоров'я спортиться- взагалі прізвище зміниш:rolleyes:. Терпи, пристосовуйся до повноліття дитини. А там і звикнеш:yes2:
Не через папірці. А через брехню, недовіру. Я не збираюся його тягнути на собі! Невже не зрозуміло, що гроші не приходять в сім’ю, а тільки проблеми! А дитину чим забезпечувати? А так я буду знати, що я сама і буду надіятися лише на себе

Ні. Це провадження адміністративне.

Він відкрив на мій ПІБ, телефон, іпн
Скинув на мою картку, потім собі. Мені сказав, що це йому перекинули борг, бо він позичав комусь. Просто мені на карту, щоб в нього не зняли ці кошти автоматично
Звідки пароль від особистого кабінету в вас? Він вам сказав сам?

Він відкрив на мій телефон і на мої дані, розумієте. Телефон взяв мій і все собі зробив! А сьогодні прийшло повідомлення про цей кредит, відповідно я можу зайти в цей кабінет, бо телефон мій

Не всі мфо з паролем.В деяких вхід через номер телефону.
Але без дзвінка тобі ніхто 5000 так не дасть.
Але, що ми тут розуміємо.....

Не всі мфо з паролем.В деяких вхід через номер телефону.
Але без дзвінка тобі ніхто 5000 так не дасть.
Але, що ми тут розуміємо.....
Тобто там дзвонять як дають кредит? Я запиталася, як ви могли видати кредит без мого фото чи без мого підпису! Вона каже, підпис це смс підтвердження! Та й таке! А я хз як воно робиться, бо я того ніколи не робила

Тобто там дзвонять як дають кредит? Я запиталася, як ви могли видати кредит без мого фото чи без мого підпису! Вона каже, підпис це смс підтвердження! Та й таке! А я хз як воно робиться, бо я того ніколи не робила
Дзвонять не всі. Але мілоан дзвонить. Я добре пам‘ятаю розмову з ними.

В мене вилка завжди з собою.

Заважають проблеми, які створив чоловік! Мені цей кредит не дає спокою! Закривати самій чи чекати телефонної атаки???
Ви чого хочете? Чоловіка на війну,самі народжуйте і живіть спокійно

Назад
Угорі