Чоловік і його родина рве і мече

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 6K
В мене нема батьків

І це непросто знайти де переночувати ,то треба щоб дітей в школу ,садік влаштувати,треба мені роботу знайти ,треба на щось жити
От жеж халепа. Ну що ж, тоді вам поки що доведеться триматися та терпіти. Шукайте роботу вже зараз, якщо її немає. Ну і давайте, може, форум хоч якось спробує вам чимось допомогти. Може трохи грошей зберемо, якщо потрібно, може колекторам потелефонуємо трохи. Чи переадресуєте на мене частину своїх халепників. Я можу чоловіком прикинутися...

Я знаю ,живу з ним вже 12 років в йшла напевно разів 25 але
Я опинилася як в зміїному коблі,він і його родичі з самого початку відносились до мене як до сміття ,було таке що навіть приходили мене бити (коли я викликала міліцію як чоловік буянив сильно)і казали яке я мала право на їх сина міліцію викликати? Били мене його тато і сестра при дітях і тоді я наважилася піти від нього на зйомну квартиру(бо цю що ми жили він записав на свою маму,хоч я давала на третю частину грошей на неї)вони казали що я пропаду з дітьми ,що буду в рові спати але я з допомогою добрих людей вижила і знову д*pa дала йому шанс ,хоча є і плюси в цей раз він продав ту квартиру що на маму записав а купив вже на себе і так як ти в шлюбі то я з дітьми маю там частку. Але своє життя я вже занапастила і розумію то

Так,ви праві це не життя а існування і я чекаю коли то всьо закінчиться бо має колись закінчитися ,я немаю вже сили щось змінити ,хіба лишати дітей і їхати закордон заробити гроші і почати жити,але неможу зараз дітей лишити
Как это били вас его папа и сестра?мы что живём в каменном веке?чесно у меня от вашего росказа дар речи отбирает,детей в охапку и бежать далеко далеко,начните себя уважать,а дети подростут и поймут,моя мама тоже в своё время бросила отца из-за пьянок и оскорблений, я плакала за ним умирала, сейчас вообще говорю ей зачем 10лет мучелась,надо было сразу бросать...сори за ошибки тел.подгл.

Как это били вас его папа и сестра?мы что живём в каменном веке?чесно у меня от вашего росказа дар речи отбирает,детей в охапку и бежать далеко далеко,начните себя уважать,а дети подростут и поймут,моя мама тоже в своё время бросила отца из-за пьянок и оскорблений, я плакала за ним умирала, сейчас вообще говорю ей зачем 10лет мучелась,надо было сразу бросать...сори за ошибки тел.подгл.
Отак,пр иїхали на тахі влетіли в хату взуті одіті і зразу мене притиснули на кухні в куток і били ,поки я невирвалася в коридор і непокликала сусідів,Він обзивати всю мою родину,і маму вже покійну обзивав він і його тато шлюхою , дуже обідно за себе деколи аж ком в горлі від безвиході ,я живу в постійній тривозі ,страху і стресі. Мене спиняют діти ,поки вони не підростуть щоб я з огла їх залишити і поїхати на заробітки бо зі мною він їх невідпустить і жити не і тут недасть,я вже не раз пробувала йти то він просто переслідує мене і благає вернутися і тоді діти починають просити і я здаюся ,в мене замкнуте коло
Від такого чоловіка хреститися треба. Вибачте та чоловіком вашко назвати, тряпка скоріш!
От ніколи нерозумію таких жінок у яких виправдання "нікуди йти".
Та краще з тираном жити?
Вещі в руки і йдіть, на квартиру, в общагу, до родичів на перший час(сетра,брат,хресна,тітка і т.д)
Він моральний ypoд ,він на людях дуже порядний ,гарно себе веде ,біля мене увивається а вдома тиран ,обзиває не тільки мене а і мою родину ,я знаю що то невиправдання що нема куди йти але ж не сама зі мною діти і я за них відповідаю я не хочу щоб вони поневірялися без кола без двора а зараз куди не глянь гроші все вирішують,я знаю що пишу бо я вже все нераз пройшла. Він мене підозрює в зраді і обзиває ,каже ваша мама злодійка б
QUOTE="Love, post: 520784, member: 3079"]
Від такого чоловіка хреститися треба. Вибачте та чоловіком вашко назвати, тряпка скоріш!
Та краще з тираном жити?
Вещі в руки і йдіть, на квартиру, в общагу, до родичів на перший час(сетра,брат,хресна,тітка і т.д)
[/QUOTE]
А чому ви думаєте, що у 47 років люди не знають, що таке кредитна історія? :ahaha: Мені май
Мені 50 і я знаю, що таке кредитна історія, чому ви впевнені, що він до неї не добереться, якщо захоче?
Мені 50 і я знаю, що таке кредитна історія, чому ви впевнені, що він до неї не добереться, якщо захоче?
Та хай добирається ,мені пофіг чесно кажучи ,я не буду МФО платити бо заплатила вже в 5 р більше ,просто не хочу зараз знову з його родичами починати воювати

Останнє редагування:
Отак,пр иїхали на тахі влетіли в хату взуті одіті і зразу мене притиснули на кухні в куток і били ,поки я невирвалася в коридор і непокликала сусідів,Він обзивати всю мою родину,і маму вже покійну обзивав він і його тато шлюхою , дуже обідно за себе деколи аж ком в горлі від безвиході ,я живу в постійній тривозі ,страху і стресі. Мене спиняют діти ,поки вони не підростуть щоб я з огла їх залишити і поїхати на заробітки бо зі мною він їх невідпустить і жити не і тут недасть,я вже не раз пробувала йти то він просто переслідує мене і благає вернутися і тоді діти починають просити і я здаюся ,в мене замкнуте коло

Він моральний ypoд ,він на людях дуже порядний ,гарно себе веде ,біля мене увивається а вдома тиран ,обзиває не тільки мене а і мою родину ,я знаю що то невиправдання що нема куди йти але ж не сама зі мною діти і я за них відповідаю я не хочу щоб вони поневірялися без кола без двора а зараз куди не глянь гроші все вирішують,я знаю що пишу бо я вже все нераз пройшла. Він мене підозрює в зраді і обзиває ,каже ваша мама злодійка б
Та краще з тираном жити?

Та хай добирається ,мені пофіг чесно кажучи ,я не буду МФО платити бо заплатила вже в 5 р більше ,просто не хочу зараз знову з його родичами починати воювати
[/QUOTE]
Если так много переплат, может, имеет смысл в нацком писать? Вдруг удастся хоть по нескольким мфо вопрос решить?
А вам все-таки не стоит ждать, пока дети вырастут, а бежать от этой семейки и как можно дальше. Вплоть до того, чтобы и область поменять. Если вы медсестра с опытом, проблем нафти работу не будет в любом месте, да и подработку можно найти. Дети маленькие, не понимают всей проблемы, а когда подрастут, начнут все это впитывать. И что тогда?

Та краще з тираном жити?

[/QUOTE]
честно...как вы живёте?????????

Я куею, женщины уже совсем себя обесценили, ноги о них вытирают, в лицо плюют, а им главное, хоть какой но куй рядом, а чему вы с ним детей научите, какие семейные ценности привьёте в таком дурдоме?

На счёт узнает или нет, одна шарага в своё время моей соседке в своей будке показали все бумажки которые я подписывала, так что захочет узнает..
Я нічого непідписувала ,хай взнає ,мені вже пофік чеснокажучи ,просто вже морольно змучилася ,а зараз знову він з родичами своїми буде мене обливати брудом цілого світу а я не маю сили з ними боротися бо їх багато а я сама. І нехай буде Воля Божа !!!
Я ж неживу ,я існую. Я знаю що я вже входжу в роль жертви ,але поки виходу не бачу. А дітей своїх я навчу щоб вони ніколи в житті не давали нікому себе обіжати і недавали ніяких 2,3,4 шансів бо людина неміняється ,а я завжди їх прийму і підтримаю ,от мені небуло кому так сказати ,навіть мама моя була на його стороні бо на людях він є ідеал
Шкода що так трапляється в сім'ях, а щей родичі коли носа пхають то взагалі, колись і мені мо я свекруха казала що я змія нарушила відішь іхню гармонію сімейну, але бумеранг существує щас в попу чуть не цілує щоб онука бачить! Тому і у Вас ще все перевернеться, розлучайтеся з таким чоловіком і цінуйте себе, ростіть діток і буде ще і на Вашому шляху щастя, а з квартири не ідіть нікуда хай він питляє, кажіть підете після розлучення, а якщо буянить визивайте миліцію хоть кожен день і не нервуйте вже, а про мфо взагалі забийте, ви брали не від хорошого життя! Йому має бути стидно що жінка не довіряє йому, боіться.... Ні ну є такі випадки що жінки транжири, гульки, бари діти дома і т.д але іскренно вірю що це не про Вас!!!!
Дякую вам!! Я не гуляка і не ходжу по барах я навпаки стараюсь щоб вхаті був затишок ,наварено напарено випрано і прибрано,але він обезцінює всьо, всьо не так роблю ,борщ гаyно ,їсти не так як його мама варю,рухи зі сра..и ростуть ,піду з дітьми гуляти приходжу а він кричить що я ***** шляюся до ночі з дітьми ,сам мені ніколи нічого не допоміг,навіть чай собі не зробить бо то не чоловіча робота ,а мама його каже :а нащо він дивився якщо буде собі сам чай робити?((
Я нічого непідписувала ,хай взнає ,мені вже пофік чеснокажучи ,просто вже морольно змучилася ,а зараз знову він з родичами своїми буде мене обливати брудом цілого світу а я не маю сили з ними боротися бо їх багато а я сама. І нехай буде Воля Божа !!!

Я ж неживу ,я існую. Я знаю що я вже входжу в роль жертви ,але поки виходу не бачу. А дітей своїх я навчу щоб вони ніколи в житті не давали нікому себе обіжати і недавали ніяких 2,3,4 шансів бо людина неміняється ,а я завжди їх прийму і підтримаю ,от мені небуло кому так сказати ,навіть мама моя була на його стороні бо на людях він є ідеал

Дякую вам!! Я не гуляка і не ходжу по барах я навпаки стараюсь щоб вхаті був затишок ,наварено напарено випрано і прибрано,але він обезцінює всьо, всьо не так роблю ,борщ га*но ,їсти не так як його мама варю,рухи зі сра..и ростуть ,піду з дітьми гуляти приходжу а він кричить що я ***** шляюся до ночі з дітьми ,сам мені ніколи нічого не допоміг,навіть чай собі не зробить бо то не чоловіча робота ,а мама його каже :а нащо він дивився якщо буде собі сам чай робити?((
Що тут скажеш ,треба було з тої сімейки з самого початку втікати але молода наївна думала пройде може я щось не так роблю

Останнє редагування:

Дякую вам!! Я не гуляка і не ходжу по барах я навпаки стараюсь щоб вхаті був затишок ,наварено напарено випрано і прибрано,але він обезцінює всьо, всьо не так роблю ,борщ га*но ,їсти не так як його мама варю,рухи зі сра..и ростуть ,піду з дітьми гуляти приходжу а він кричить що я ***** шляюся до ночі з дітьми ,сам мені ніколи нічого не допоміг,навіть чай собі не зробить бо то не чоловіча робота ,а мама його каже :а нащо він дивився якщо буде собі сам чай робити?((

Що тут скажеш ,треба було з тої сімейки з самого початку втікати але молода наївна думала пройде може я щось не так роблю
Еще не поздно все поменять

дети тоже вас неуважают?
Діти в мене найкращі
...блин...мне по человечески вас жаль,и всё же! бросьте всё!почему вы зациклились на детях???били...это вообще жесть...вырвитесь из этого ада.по другому это не назовешь
Якби ви знали скільки разів я намагалася
Вирватися з того ада, я не просто терпіла всі його насмішки а при кожній сварці (було навіть таке ,що до мене приїхала мама моя в він невпустив її до хати бо в нас для неї нема місця(( тоді я взяла дитину і поїхала з мамою а село ) але

Доброго дня.Наднях як я вже писала,подзвонили до чоловікового родича(чоловіка сестри) ,і дзвонять по 100 разів на день ,вони нервуються і дзвонять до мого чоловіка з притензіями ,чоловікові я сказала що це аферисти ( бо я вже дуже багато МФО віддала грошей,і чоловік свого часу допоміг мені з грошима,але він не знав що я влізла знову в це багно,а якщо визнає то вже розвід ?) віддавати МФО гроші я не збираюся ,тому що через них втратила маму,і залізла в борги людям ,якщо разом взяти скільки я віддала їм грошей то взрив мозгу .Я поставила чоловікові програму на телефон труколлєр ,і його ті дзвінки не турбували ,а тепер він кричить щоб йому зняти ту програму і він хоче взнати чого вони дзвонять ,і вивести мене на чисту воду. Я звичайно стою на своєму що не маю боргів ,що вони можуть йому сказати? Як можуть довести що я щось в них брала ? Прострочка по всіх майже 6 місяців . дякую
А на ,що Ви кошти в тих МФО брали?
Діти в мене найкращі
Якби ви знали скільки разів я намагалася
Вирватися з того ада, я не просто терпіла всі його насмішки а при кожній сварці (було навіть таке ,що до мене приїхала мама моя в він невпустив її до хати бо в нас для неї нема місця(( тоді я взяла дитину і поїхала з мамою а село ) але
Читаю, Вашу тему і не розумію...Просто ,вибачте ,,БРЄД,,.

Останнє редагування:
Так ,це чоловік написав мені сьогодні,але це ще відносно нормальне повідомлення,бо він мене обзиває такими словами як тварина,безмозгла,горбань,***** і т.д але справа в тому що я не маю куди іти батьків нема і житла теж

Я знаю що пишу ,і знаю його реакцію ,він ніколи мене не підтримував і ніколи грошей не давав я завжди що зарабила то мала тому і влізла в МФО
Я в шоці

Брали тай брали, їм яке діло... Вони мають виконувати свою роботу- захищати наші права, а ніхто не давав права якомусь Андрійкові, з явними розладами психіки, погрожувати вам і навіть спілкуватись з вами в подібній формі...
покрась имеющиеся..

тебя уволили?
полистайте форум или конкретно по этому сараю, есть от форумчан инфа об этом, да делают такие гадости и люди идут в полицию и не только, пишут заявления, жалобы
Аська, а что ответили? что зарегистрировали и направили по инстанциям?
Быстро на пику посадят - и заплатишь больше 15000,это сегодня прислал звонарь из е кеш.это нормально?это,б...я европейская страна?
Згодна з Вами. Бо це вже балансує на межі фолу. Нічого не бояться, нічим не гребують. Ще й сліди плутають, як ті зайці по лісі. Бачила сьогодні хтось питав про черговий клон капиталу. Знайшла. Виявляється, що то є знову ж таки чергова компашка КК і добре замаскована. Плюють на людей, на закон і на Бога. Тому дійсно треба вже діяти. Набридли.
сказать придётся

Я бы даже сказал престижно
Так от того уволитесь звонки не прекратяться
про инфаркт чистая правда))

Хорошо,что утром мне Кордик объяснил значения-лёг)) а то бы сейчас спросила что положили))
У мене теж у них є займ. По тілу близько 6к, з прострочками уже більше 10к. Пролонгацій вже стільки зробила, що тіло перекрила не раз. Написала на них в Нацкомфін. Але після того, як ці пі*ари по телефону витріпали нерви моїй мамі, то навіть і тіло їм не платитиму, хоча борги маю звичку віддавати.
Мне вот интересно..
Реально сколько они будут доставать если включать режим снежинка.???
Я вот скачала труколлер.
Супер программа...очень помогает..
Подумываю вообще сменить номер.

Я очень жалею что не нашла этот форум полгода назад...не было бы этих мфо такое количество...
А вообще для меня этот форум как отдушина.

Я весь декабрь половину января как зомби ходила...сплошной депресняк..ни есть ни спать ...ни думать ни о чём не могла.

Я думала сойду с ума...очень тяжело..
Сейчас попустило(иногда только находит приступ ..страха..)

Сначала неделю просто читала этот форум
А потом уже решила зарегистрироваться.
Вы очень добрые все ребята..
Поддерживаете!!!

И понимаешь что у каждого свои проблемы которые толкнули нас к этим шарашкам ...но я верю что у всех будет хеппи енд.
Всё забудется как в страшном сне.
Клоуны.....Капкан...... Ой немогу.

Иногда МФО своими приколами делают мой день.

Дякую вам!! Я не гуляка і не ходжу по барах я навпаки стараюсь щоб вхаті був затишок ,наварено напарено випрано і прибрано,але він обезцінює всьо, всьо не так роблю ,борщ га*но ,їсти не так як його мама варю,рухи зі сра..и ростуть ,піду з дітьми гуляти приходжу а він кричить що я ***** шляюся до ночі з дітьми ,сам мені ніколи нічого не допоміг,навіть чай собі не зробить бо то не чоловіча робота

Боже как я Вас понимаю! только мне не говорили что мама лучше делает! Слава богу избавилась оттакого счастья

Прочла все ваши сообщения и просто не имею слов ?? это ужас какой то, как вы живете? Идеальная жертва для домашнего тирана, и еще скажу, к сожалению, вы пишете что будете учить детей оберегаться от таких отношений, нет, вы все делаете своими руками, все наши комплексы из детства, страхи, тирания, постоянное наступвеи на одни и те же грабли, все это от отношений в семье.... И неважно, скрываете Вы это от детей или нет, детские души как губки, впитывают все что видят, а если вы решили жить с этим мудаком, пока они не вырастут, не завидую я вашим детям в дальнейшей жизни ? простите, но вот честно, даже не жаль вас, вас бьют, унижают, оскорбляют, калечат души вашим детям, а вы плачете по углам, но согласны так жить и дальше ?
в свое время моя мама ушла от такого же мyдaкa отца, который к тому же умудрялся еще ей и изменять, ушла в никуда, но все разрешилось, выжила, меня вырастила, воспитала, а вы так и будете "жить ", пока вас либо не убьют ваши милые "родичи ", либо не выгонит мyдак не улицу.... И да, дети, когда вырастут, уважать вас тоже вряд ли будут ((
Надо иметь мужество, один раз и навсегда обрубить все и уйти, либо сидеть в этом болоте навсегда, обплеванная, неуважаемая никем, прежде всего Самой Собой, избитая, абсолютно без каких либо радостей жизни ?
Еще раз простите если резко ?

Так ,це чоловік написав мені сьогодні,але це ще відносно нормальне повідомлення,бо він мене обзиває такими словами як тварина,безмозгла,горбань,***** і т.д але справа в тому що я не маю куди іти батьків нема і житла теж

Я знаю що пишу ,і знаю його реакцію ,він ніколи мене не підтримував і ніколи грошей не давав я завжди що зарабила то мала тому і влізла в МФО

Шо ж вы себя так не любите ((((
Прочла все ваши сообщения и просто не имею слов ?? это ужас какой то, как вы живете? Идеальная жертва для домашнего тирана, и еще скажу, к сожалению, вы пишете что будете учить детей оберегаться от таких отношений, нет, вы все делаете своими руками, все наши комплексы из детства, страхи, тирания, постоянное наступвеи на одни и те же грабли, все это от отношений в семье.... И неважно, скрываете Вы это от детей или нет, детские души как губки, впитывают все что видят, а если вы решили жить с этим мудаком, пока они не вырастут, не завидую я вашим детям в дальнейшей жизни ? простите, но вот честно, даже не жаль вас, вас бьют, унижают, оскорбляют, калечат души вашим детям, а вы плачете по углам, но согласны так жить и дальше ?
в свое время моя мама ушла от такого же муд*ка отца, который к тому же умудрялся еще ей и изменять, ушла в никуда, но все разрешилось, выжила, меня вырастила, воспитала, а вы так и будете "жить ", пока вас либо не убьют ваши милые "родичи ", либо не выгонит м*дак не улицу.... И да, дети, когда вырастут, уважать вас тоже вряд ли будут ((
Надо иметь мужество, один раз и навсегда обрубить все и уйти, либо сидеть в этом болоте навсегда, обплеванная, неуважаемая никем, прежде всего Самой Собой, избитая, абсолютно без каких либо радостей жизни ?
не резко,а все правильно!
Сама терпит это все и ещё и дети наверное страдают от такой домашней атмосферы(

пора уже как-то взрослеть от позиции жертвы и брать себя в руки?

в свое время моя мама ушла от такого же муд*ка отца, который к тому же умудрялся еще ей и изменять, ушла в никуда, но все разрешилось, выжила, меня вырастила, воспитала, а вы так и будете "жить ", пока вас либо не убьют ваши милые "родичи ", либо не выгонит м*дак не улицу.... И да, дети, когда вырастут, уважать вас тоже вряд ли будут ((
Это правда, но уйти она не сможет сама. Только помощь психолога нужна и полная смена обстановки. Это уже стокгольмский синдром. С одной стороны она его ненавидит, а с другой оправдывает (детей любит). Все время находит причины, почему еще рано.

Ленка Пенка, иногда это очень удобная позиция, когда и везти трудно, и бросить неохота.... Какой никакой, а отец, дети его любят ? страх какой, у меня реально волосы зашевелились от этой исповеди

Это правда, но уйти она не сможет сама. Только помощь психолога нужна и полная смена обстановки. Это уже стокгольмский синдром. С одной стороны она его ненавидит, а с другой оправдывает (детей любит). Все время находит причины, почему еще рано.
Все верно

увы ( к сожалению(((
Дети потом выпростают с неадекватным восприятием нормального
Для них нормально когда бьют/унижают и тд потому что так было нормой дома!
Ленка Пенка, иногда это очень удобная позиция, когда и везти трудно, и бросить неохота.... Какой никакой, а отец, дети его любят ? страх какой, у меня реально волосы зашевелились от этой исповеди
Я вообще считаю что человеку помощь не нужна,ее и так все устраивает видимо

Я вообще считаю что человеку помощь не нужна,ее и так все устраивает видимо
если постоянно держать человека в бочке, его тело привыкнет к этому положению, мышцы буду помнить и если даже поначалу хотелось вылезти оттуда, то потом уже будет страшно и неовозможно. Один раз ушла, после этого нужно было не возвращаться.

Назад
Угорі