Чоловік і його родина рве і мече

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 6K
я ничего конкретного не предлагала. Посоветовала. Не нужно было - живите, как хотите.
Це я не вам ,я перепрошую
Все верно

увы ( к сожалению(((
Дети потом выпростают с неадекватным восприятием нормального
Для них нормально когда бьют/унижают и тд потому что так было нормой дома!

Я вообще считаю что человеку помощь не нужна,ее и так все устраивает видимо
Я.що прошу у вас допомогти?
я ничего конкретного не предлагала. Посоветовала. Не нужно было - живите, как хотите.
Я помилково вам відписала (

Мдааа. Я звісно багато бачив, но такого дірьмового чоловіка сам би відпиздив добре. Знаєте, дійсно ситуація не з простих. Але зберіться з думками і думайте куда втікти з того пекла. Якщо дають мікрозайм, візьміть і зніміть квартиру, чи гуртожиток, - згоріла хата, гори й сарай. Ну я вас прошу, думайте про себе і дітей. Блін, він так вас в могилу зведе, недай боже. Капєц, я прям в ужасі. Набиріться терпіння і будь ласка, головне не панікуйте.
Дивіться, якщо дійсно ви наважитеся піти і не буде куди,я вам скину хоть 100дол,щоб хоть якийсь прихисток тимчасово змогли зняти. Бо це ж капєц.

Останнє редагування:
Доброго дня.Наднях як я вже писала,подзвонили до чоловікового родича(чоловіка сестри) ,і дзвонять по 100 разів на день ,вони нервуються і дзвонять до мого чоловіка з притензіями ,чоловікові я сказала що це аферисти ( бо я вже дуже багато МФО віддала грошей,і чоловік свого часу допоміг мені з грошима,але він не знав що я влізла знову в це багно,а якщо визнає то вже розвід ?) віддавати МФО гроші я не збираюся ,тому що через них втратила маму,і залізла в борги людям ,якщо разом взяти скільки я віддала їм грошей то взрив мозгу .Я поставила чоловікові програму на телефон труколлєр ,і його ті дзвінки не турбували ,а тепер він кричить щоб йому зняти ту програму і він хоче взнати чого вони дзвонять ,і вивести мене на чисту воду. Я звичайно стою на своєму що не маю боргів ,що вони можуть йому сказати? Як можуть довести що я щось в них брала ? Прострочка по всіх майже 6 місяців . дякую
В мене аналогічна ситуація, 2 дітей і 3 роки з МфО.Чоловік просто в бешенстві, бив так що ніс зламався і ребра потріскали.
Мама моя його підтримує,сьогодні свої речі з вулиці забирала... Незнаю як дальше бути, забрати дітей нікуди та і на роботу не вийду(меньшому 4 роки всього) Один день настроєна боротись а на наступний здасться що єдиний вихід це петля

В мене аналогічна ситуація, 2 дітей і 3 роки з МфО.Чоловік просто в бешенстві, бив так що ніс зламався і ребра потріскали.
Мама моя його підтримує,сьогодні свої речі з вулиці забирала... Незнаю як дальше бути, забрати дітей нікуди та і на роботу не вийду(меньшому 4 роки всього) Один день настроєна боротись а на наступний здасться що єдиний вихід це петля
Ну Ви що ?Яка петля ?У Вас 2 дітей.Ви про них думайте ,хочете собі полегшити ситуацію?Рідні і близькі люди вони на те і є ,щоб підтримати ,а якщо ні тоді прощайтеся з ними ,не сприймайте тимчасові труднощі за проблеми.Все буде добре ,і коли Ви це зрозумієте ,то будете сміятись з усієї ситуації.

Ну Ви що ?Яка петля ?У Вас 2 дітей.Ви про них думайте ,хочете собі полегшити ситуацію?Рідні і близькі люди вони на те і є ,щоб підтримати ,а якщо ні тоді прощайтеся з ними ,не сприймайте тимчасові труднощі за проблеми.Все буде добре ,і коли Ви це зрозумієте ,то будете сміятись з усієї ситуації.
Сьогодні смартівей до чоловікових бабусь добрався, сказала правду брала-платила, більше не можу і не буду. Реакція адекватна-печаль але заспокойся бо на тебе страшно дивитись яка ти перелякана, дзвінки дзвінками але думай за дітей за себе в першу чергу.
Реакція мами моєї-ти хвора, я взнаю як то тебе в психіатричну клініку положити, тебе треба лікувати.

Сьогодні смартівей до чоловікових бабусь добрався, сказала правду брала-платила, більше не можу і не буду. Реакція адекватна-печаль але заспокойся бо на тебе страшно дивитись яка ти перелякана, дзвінки дзвінками але думай за дітей за себе в першу чергу.
Реакція мами моєї-ти хвора, я взнаю як то тебе в психіатричну клініку положити, тебе треба лікувати.
Такую мать самую нужно в дурку отправить вместе с вашим недомужем.

Не звертайте ні на що уваги ,я знаєте скільки раз намагалась мамі пояснити всю ситуацію ,ніяк не хотіла вона мене чути ,але зараз ніби трохи вже починає розуміти все .А читаючи форум ,Ви зрозумієте ,що не все так погано,бо разом ми сила .

После такого смс написать ему такое же смс с Правдой! Что ты за йобнутий чоловiк если твоя жена в это влезла с двумя детьми и тд
Список того что взяли
И ваш путь решения, как вы собираетесь себя вести с чмфо
Дальше вопрос "или ты на моей стороне и наших детей, или развод". И вообще ни о чем не жалейте. Как грязь с ботинка отвалится и ладно.
Меня аж злость за вас взяла. Вы же женщина, вас ставят в ситуацию, когда вы должны быть сильнее мужа. Нах такой муж

Такую мать самую нужно в дурку отправить вместе с вашим недомужем.
Мама це впринципі і пофіг,від неї іншого не очікувала.
За чоловіка обідно,розчарував дуже і це після 5 років спільного життя

Не звертайте ні на що уваги ,я знаєте скільки раз намагалась мамі пояснити всю ситуацію ,ніяк не хотіла вона мене чути ,але зараз ніби трохи вже починає розуміти все .А читаючи форум ,Ви зрозумієте ,що не все так погано,бо разом ми сила .
Форум читаю давно і це напевно моє спасіння... Шкода що раніше на нього не натрапила
Мама моя його підтримує,сьогодні свої речі з вулиці забирала... Незнаю як дальше бути, забрати дітей нікуди та і на роботу не вийду(меньшому 4 місяці всього) Один день настроєна боротись а на наступний здасться що єдиний вихід це петля

Останнє редагування:
Страшная история у автора темы. Страшнее ещё становится, когда задумываешься сколько таких семей -ужас.
ZYK, Бегите от такого "мужа" как можно быстрее, не нужно оттягивать!

Доброго дня.Наднях як я вже писала,подзвонили до чоловікового родича(чоловіка сестри) ,і дзвонять по 100 разів на день ,вони нервуються і дзвонять до мого чоловіка з притензіями ,чоловікові я сказала що це аферисти ( бо я вже дуже багато МФО віддала грошей,і чоловік свого часу допоміг мені з грошима,але він не знав що я влізла знову в це багно,а якщо визнає то вже розвід ?) віддавати МФО гроші я не збираюся ,тому що через них втратила маму,і залізла в борги людям ,якщо разом взяти скільки я віддала їм грошей то взрив мозгу .Я поставила чоловікові програму на телефон труколлєр ,і його ті дзвінки не турбували ,а тепер він кричить щоб йому зняти ту програму і він хоче взнати чого вони дзвонять ,і вивести мене на чисту воду. Я звичайно стою на своєму що не маю боргів ,що вони можуть йому сказати? Як можуть довести що я щось в них брала ? Прострочка по всіх майже 6 місяців . дякую
аналогічна ситуація в мене дуже вам співчуваю

Мені Вас жаль,але...вихід є завжди!Чуєте,вихід є завжди.Забирайте дітей і йдіть світ заочі,світ не без добрих людей!Знаю,що кажу.З першим чоловіком за три роки пройшла такі круги пекла,що ворогові не побажаєш.Але,я вижила,тоді з маленькою дитиною на руках.
Я з меншим вийшла на роботу,коли йому було всього 1рік
"Хто хоче-шукає можливість,а хто не хоче-причину!" Все буде добре!

Що ж ,Ви всі терпите таке відношення до себе???

Що ж ,Ви всі терпите таке відношення до себе???
Та пофіг вже, але йти все одно нікуди(((
Знайшла підробіток, ще продажі в інтернеті знову пропую відновити. Бо витрати на дітей теж лягли на мене, каже ти грошей багато з хати винесла тепер сама давай.Сьогодні кажу дай гроші треба продукти купити, це ж твої діти... А він мені це ти їх родила... Я о**їла якщо чесно
Мені Вас жаль,але...вихід є завжди!Чуєте,вихід є завжди.Забирайте дітей і йдіть світ заочі,світ не без добрих людей!Знаю,що кажу.З першим чоловіком за три роки пройшла такі круги пекла,що ворогові не побажаєш.Але,я вижила,тоді з маленькою дитиною на руках.
Я з меншим вийшла на роботу,коли йому було всього 1рік
"Хто хоче-шукає можливість,а хто не хоче-причину!" Все буде добре!
Моєму меншому 4 місяці всього(не можу відредагувати) старшому 3 роки, дуже не розженусь. але вже знайшла підробіток якось протягну.Йти нікуди не буду, хай сидить з дітьми коли мені треба буде на роботу. На його приниження чхати хотіла, а вчора пробував руки простягнути то взяла ножа сказала підійдеш-приріжу.
Сциканув походу

Останнє редагування:
Как это били вас его папа и сестра?мы что живём в каменном веке?чесно у меня от вашего росказа дар речи отбирает,детей в охапку и бежать далеко далеко,начните себя уважать,а дети подростут и поймут,моя мама тоже в своё время бросила отца из-за пьянок и оскорблений, я плакала за ним умирала, сейчас вообще говорю ей зачем 10лет мучелась,надо было сразу бросать...сори за ошибки тел.подгл.
Вот именно, нужно сразу уходить..горький опыт дества тоже... искать работу,пристроить детей, все постепенно и бежать...бежать...

Так ,це чоловік написав мені сьогодні,але це ще відносно нормальне повідомлення,бо він мене обзиває такими словами як тварина,безмозгла,горбань,***** і т.д але справа в тому що я не маю куди іти батьків нема і житла теж

Я знаю що пишу ,і знаю його реакцію ,він ніколи мене не підтримував і ніколи грошей не давав я завжди що зарабила то мала тому і влізла в МФО
Мне вас очень жаль, единственный кто меня поддерживает на все100% это мой муж, а вот с остальной семьёй.... Вам крепких нервов и нафиг шлите такого мужа...

Та пофіг вже, але йти все одно нікуди(((
Знайшла підробіток, ще продажі в інтернеті знову пропую відновити. Бо витрати на дітей теж лягли на мене, каже ти грошей багато з хати винесла тепер сама давай.Сьогодні кажу дай гроші треба продукти купити, це ж твої діти... А він мені це ти їх родила... Я о**їла якщо чесно

Моєму меншому 4 місяці всього(не можу відредагувати) старшому 3 роки, дуже не розженусь. але вже знайшла підробіток якось протягну.Йти нікуди не буду, хай сидить з дітьми коли мені треба буде на роботу. На його приниження чхати хотіла, а вчора пробував руки простягнути то взяла ножа сказала підійдеш-приріжу.
Сциканув походу
Слушайте, перечитала всю тему и просто в шоке.....
Некуда идти? приезжайте ко мне в г. Харьков.
Мы с мужем снимаем квартиру, сейчас собираемся переезжать в двушку. На первые месяцы ни копейки с вас не возьму ни за жилье ни за продукты,а после подкопите и съедите. Работу в Харькове легче найти ( ночные, частично на пару часов) Вечером с детьми посижу, а вы пока подработать сможете+подруга моя няней работает, там и договоримся.
Выход есть всегда. Измените все кардинально. Он вам на х*р не нужен. Подайте на развод, на раздел имущества.Детям не легче в такой ситуации. и я считаю, что рукоприкладство это точка, все, далее ничего нет.

Назад
Угорі