Чоловік і його родина рве і мече

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 6K
Від такого чоловіка хреститися треба. Вибачте та чоловіком вашко назвати, тряпка скоріш!
От ніколи нерозумію таких жінок у яких виправдання "нікуди йти".
Та краще з тираном жити?
Вещі в руки і йдіть, на квартиру, в общагу, до родичів на перший час(сетра,брат,хресна,тітка і т.д)

Від такого чоловіка хреститися треба. Вибачте та чоловіком вашко назвати, тряпка скоріш!
От ніколи нерозумію таких жінок у яких виправдання "нікуди йти".
Та краще з тираном жити?
Вещі в руки і йдіть, на квартиру, в общагу, до родичів на перший час(сетра,брат,хресна,тітка і т.д)
двое детей...вот главный аргумент

я всё больше поражаюсь с наших женщин...семья,двое детей...такое ощущение что двое детей это приговор...и с тремя детьми по пять раз замуж выходят,и вообще,в чём прикол?в штампе в паспорте?ходить что-ли по улицам и всем показывать?семья-это не штамп в паспорте,а в первую очередь взаимопонимание, взаимовыручка и общение без секретов.
Это в точку, мы так с мужем на двоих набрались : сначала я ( были проблемы с бизнесом ), потом напролонгировалась на 17 МФО, а потом муж 5 МФО чтоб мои пролонгировать, а потом запоздалый здравый смысл вернулся , вот теперь и боремся , только вот с родителями сложнее - сильно правильные и впечатлительные ! Но у нас это семейная проблема и мы поддерживаем друг-друга как можем !

Так ,це чоловік написав мені сьогодні,але це ще відносно нормальне повідомлення,бо він мене обзиває такими словами як тварина,безмозгла,горбань,***** і т.д але справа в тому що я не маю куди іти батьків нема і житла теж

Я знаю що пишу ,і знаю його реакцію ,він ніколи мене не підтримував і ніколи грошей не давав я завжди що зарабила то мала тому і влізла в МФО
я просто в шоке...и вы это всё терпите????????со мной однажды мой второй супружник начал разговаривать не в том тоне что надо,так потом курицу замороженную к глазу прикладывал,а тут, оскорбление на оскорблении...у меня аж руки чешутся

А чому ви думаєте, що у 47 років люди не знають, що таке кредитна історія? :ahaha: Мені май
Мені 50 і я знаю, що таке кредитна історія, чому ви впевнені, що він до неї не добереться, якщо захоче?
Мені 50 і я знаю, що таке кредитна історія, чому ви впевнені, що він до неї не добереться, якщо захоче?

Я куею, женщины уже совсем себя обесценили, ноги о них вытирают, в лицо плюют, а им главное, хоть какой но куй рядом, а чему вы с ним детей научите, какие семейные ценности привьёте в таком дурдоме?

На счёт узнает или нет, одна шарага в своё время моей соседке в своей будке показали все бумажки которые я подписывала, так что захочет узнает..

Так ,це чоловік написав мені сьогодні,але це ще відносно нормальне повідомлення,бо він мене обзиває такими словами як тварина,безмозгла,горбань,***** і т.д але справа в тому що я не маю куди іти батьків нема і житла теж

Я знаю що пишу ,і знаю його реакцію ,він ніколи мене не підтримував і ніколи грошей не давав я завжди що зарабила то мала тому і влізла в МФО
У вас проблема не с МФО, а с мужем! И решать нужно ее!
МФО пусть сами "парятся" кому и как раздали беззалоговые займы...
А вот с семейными отношениями вам нужно что-то кардинально решать!!!

Я співчуваю вам тільки як ви живете з таким так званим чоловіком, мій щоб мені таке написав од*баши*а так щоб світа білого не бачив і мені пофіг що він старший на 6 років, і пофіг що живу у нього спав би під забором, але зі мною такою лексикою батько рідний не говорить! В вашому випадку ви самі винні що поставили себе так перед ним, що має принижувать, да ви обманули да ви не праві признаєте це, але це не дає права обзивати погрожувати розправою жінкі яка тим більше народила йому двох діток! В мене перший чоловік теж схожий був на вашого і то був мій урок на все життя, земля йому пухом!!!!!! Бог мене оберіг і нагородив достойним чоловіком який і дурною ніколи не назвав і доречі з дитиною мене взяв і спільних нам пока бог не дав! Тому може моя маленька історія вам чимось допоможе!

я всё больше поражаюсь с наших женщин...семья,двое детей...такое ощущение что двое детей это приговор...и с тремя детьми по пять раз замуж выходят,и вообще,в чём прикол?в штампе в паспорте?ходить что-ли по улицам и всем показывать?семья-это не штамп в паспорте,а в первую очередь взаимопонимание, взаимовыручка и общение без секретов.
Так ,і я би зі сторони комусь радила ,що діти неприговор і т.д. До свого чоловіка ч давно відчуваю огиду і деколи ненависть ,від нього я не маю ні підтримки ні поваги ні елементарної допомоги ,і рівно рік назад я наважувалася піти від нього і подала на розвід ,але так я немаю куди йти і не маю підтримки від батьків ,і ще діти сильно його люблять і то для них стрес ,і він просив пробачення і обіцяв багато чого (я ж знаю що люди не міняються а особливо моральні ур*ди) я вернулася і пожаліла дуже скоро ,я поставила на собі хрест.живу по накату поки діти виростуть

Я куею, женщины уже совсем себя обесценили, ноги о них вытирают, в лицо плюют, а им главное, хоть какой но куй рядом, а чему вы с ним детей научите, какие семейные ценности привьёте в таком дурдоме?

На счёт узнает или нет, одна шарага в своё время моей соседке в своей будке показали все бумажки которые я подписывала, так что захочет узнает..
зато полная семья!и мать и отец!а тошо в семье хрень полная происходит то всё фuгня! знаете,вспоминаю своих соседей выше этажом,мужик всё время бухой был(царствие небесное)валялся возле подъезда,а жена его домой притащит, выкупает,за пивком сгоняет,мама моя спрашивает: Таня,нафига тебе этот алкаш?ответ восхитительный!зато отец ц ребенка есть и семья полная!мдааа....
Так ,і я би зі сторони комусь радила ,що діти неприговор і т.д. До свого чоловіка ч давно відчуваю огиду і деколи ненависть ,від нього я не маю ні підтримки ні поваги ні елементарної допомоги ,і рівно рік назад я наважувалася піти від нього і подала на розвід ,але так я немаю куди йти і не маю підтримки від батьків ,і ще діти сильно його люблять і то для них стрес ,і він просив пробачення і обіцяв багато чого (я ж знаю що люди не міняються а особливо моральні ур*ди) я вернулася і пожаліла дуже скоро ,я поставила на собі хрест.живу по накату поки діти виростуть
вот именно...дети вырастут и уедут,а вы получается свою жизнь про#ираете...это не жизнь,а существование,ну согласитесь?

У вас проблема не с МФО, а с мужем! И решать нужно ее!
МФО пусть сами "парятся" кому и как раздали беззалоговые займы...
А вот с семейными отношениями вам нужно что-то кардинально решать!!!
Я знаю ,живу з ним вже 12 років в йшла напевно разів 25 але
Я співчуваю вам тільки як ви живете з таким так званим чоловіком, мій щоб мені таке написав од*баши*а так щоб світа білого не бачив і мені пофіг що він старший на 6 років, і пофіг що живу у нього спав би під забором, але зі мною такою лексикою батько рідний не говорить! В вашому випадку ви самі винні що поставили себе так перед ним, що має принижувать, да ви обманули да ви не праві признаєте це, але це не дає права обзивати погрожувати розправою жінкі яка тим більше народила йому двох діток! В мене перший чоловік теж схожий був на вашого і то був мій урок на все життя, земля йому пухом!!!!!! Бог мене оберіг і нагородив достойним чоловіком який і дурною ніколи не назвав і доречі з дитиною мене взяв і спільних нам пока бог не дав! Тому може моя маленька історія вам чимось допоможе!
Я опинилася як в зміїному коблі,він і його родичі з самого початку відносились до мене як до сміття ,було таке що навіть приходили мене бити (коли я викликала міліцію як чоловік буянив сильно)і казали яке я мала право на їх сина міліцію викликати? Били мене його тато і сестра при дітях і тоді я наважилася піти від нього на зйомну квартиру(бо цю що ми жили він записав на свою маму,хоч я давала на третю частину грошей на неї)вони казали що я пропаду з дітьми ,що буду в рові спати але я з допомогою добрих людей вижила і знову д*pa дала йому шанс ,хоча є і плюси в цей раз він продав ту квартиру що на маму записав а купив вже на себе і так як ти в шлюбі то я з дітьми маю там частку. Але своє життя я вже занапастила і розумію то
зато полная семья!и мать и отец!а тошо в семье хр*нь полная происходит то всё ф*гня! знаете,вспоминаю своих соседей выше этажом,мужик всё время бухой был(царствие небесное)валялся возле подъезда,а жена его домой притащит, выкупает,за пивком сгоняет,мама моя спрашивает: Таня,нафига тебе этот алкаш?ответ восхитительный!зато отец ц ребенка есть и семья полная!мдааа....

вот именно...дети вырастут и уедут,а вы получается свою жизнь про#ираете...это не жизнь,а существование,ну согласитесь?
Так,ви праві це не життя а існування і я чекаю коли то всьо закінчиться бо має колись закінчитися ,я немаю вже сили щось змінити ,хіба лишати дітей і їхати закордон заробити гроші і почати жити,але неможу зараз дітей лишити

Останнє редагування:
ZYK, якщо так, то, може, і не треба вам такий чоловік? Чи ви сильно від нього фінансово залежите?
Я просто не можу зрозуміти, чесно кажучи, з чого взагалі у нього така паніка? Ці колектори - це ж паперові ляльки. Їх треба не боятися, а зневажати.
Так,ви праві це не життя а існування і я чекаю коли то всьо закінчиться бо має колись закінчитися ,я немаю вже сили щось змінити ,хіба лишати дітей і їхати закордон заробити гроші і почати жити,але неможу зараз дітей лишити
Мабуть ви праві. Треба шукати вихід з такого становища, чоловік та його родина явно неадекватні, і мусять будти покинуті.

Дзвінок на гарячу лінію.,щоб надали інформацію,де надають прихисток для жінок,які потерпають від домашнього насилля...
Все у Ваших руках....
ВАЖКО, СТРАШНО....ЗА ДІТЕЙ СТРАХ...
Вам обов'язково потрібно вирішувати свою долю..

Шкода що так трапляється в сім'ях, а щей родичі коли носа пхають то взагалі, колись і мені мо я свекруха казала що я змія нарушила відішь іхню гармонію сімейну, але бумеранг существує щас в попу чуть не цілує щоб онука бачить! Тому і у Вас ще все перевернеться, розлучайтеся з таким чоловіком і цінуйте себе, ростіть діток і буде ще і на Вашому шляху щастя, а з квартири не ідіть нікуда хай він питляє, кажіть підете після розлучення, а якщо буянить визивайте миліцію хоть кожен день і не нервуйте вже, а про мфо взагалі забийте, ви брали не від хорошого життя! Йому має бути стидно що жінка не довіряє йому, боіться.... Ні ну є такі випадки що жінки транжири, гульки, бари діти дома і т.д але іскренно вірю що це не про Вас!!!!

ZYK, якщо так, то, може, і не треба вам такий чоловік? Чи ви сильно від нього фінансово залежите?
Я просто не можу зрозуміти, чесно кажучи, з чого взагалі у нього така паніка? Ці колектори - це ж паперові ляльки. Їх треба не боятися, а зневажати.

Мабуть ви праві. Треба шукати вихід з такого становища, чоловік та його родина явно неадекватні, і мусять будти покинуті.
[/QUГрошей він мені взагалі не дає і недавав ніколи ,а якщо давав на продукти то мені треба було написати список і ціну збоку ск що коштує і тоді він рахував в давав рівно стільки,зараз ходити на базар зі мною раз на тиждень я купляю він платить гроші і при тім примовляє що я ахуєла що мені всьо поx.й ,що нічого не знаю нічого невмію,що без нього я би пропала ,що він мене годує ,що я живу за його гроші ,що нічого не варта в тому житті,в дитинстві ходила літом ввалянках ,на телевізор гавкала .Я медсестра, працюю в АСМ мене поважають і цінують люди ,я всьо життя з ним барахкаюся як миш в молоці ,може вже коли небуть збю то масло)))і виберуся на світ білий. Дякую за підтримку,я виговорилася і легше стало трохи
Дзвінок на гарячу лінію.,щоб надали інформацію,де надають прихисток для жінок,які потерпають від домашнього насилля...
Все у Ваших руках....
ВАЖКО, СТРАШНО....ЗА ДІТЕЙ СТРАХ...
Вам обов'язково потрібно вирішувати свою долю..
Діти ходять в школу ,садік. Прихісток з дітьми надають ,тільки окремо я цікавилася ,я неможу вирвати дітей з їхнього привичного життя і я не маю їм що дати ,він дітей любить ,вони його теж ,тільки мене принижує в їх очах

Я знаю ,живу з ним вже 12 років в йшла напевно разів 25 але
Я опинилася як в зміїному коблі,він і його родичі з самого початку відносились до мене як до сміття ,було таке що навіть приходили мене бити (коли я викликала міліцію як чоловік буянив сильно)і казали яке я мала право на їх сина міліцію викликати? Били мене його тато і сестра при дітях і тоді я наважилася піти від нього на зйомну квартиру(бо цю що ми жили він записав на свою маму,хоч я давала на третю частину грошей на неї)вони казали що я пропаду з дітьми ,що буду в рові спати але я з допомогою добрих людей вижила і знову д*pa дала йому шанс ,хоча є і плюси в цей раз він продав ту квартиру що на маму записав а купив вже на себе і так як ти в шлюбі то я з дітьми маю там частку. Але своє життя я вже занапастила і розумію то

...блин...мне по человечески вас жаль,и всё же! бросьте всё!почему вы зациклились на детях???били...это вообще жесть...вырвитесь из этого ада.по другому это не назовешь

Діти ходять в школу ,садік. Прихісток з дітьми надають ,тільки окремо я цікавилася ,я неможу вирвати дітей з їхнього привичного життя і я не маю їм що дати ,він дітей любить ,вони його теж ,тільки мене принижує в їх очах
А до своїх батьків чи якихось інших родичів ви ніяк втекти не можете?

А до своїх батьків чи якихось інших родичів ви ніяк втекти не можете?
В мене нема батьків
В мене нема батьків
І це непросто знайти де переночувати ,то треба щоб дітей в школу ,садік влаштувати,треба мені роботу знайти ,треба на щось жити

Назад
Угорі