Sunny95
Форумчанин
- Дописи
- 46
- Реакції
- 10
- Бали
- 8
Sunny95 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Турбували оточення ? Лист приходив ?через місяць ігнору починають пропонувати
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Турбували оточення ? Лист приходив ?через місяць ігнору починають пропонувати
Они самые адекватные из всех мфошек что у меня есть, никому, кроме меня не звонили. А те, кто мне дозванивался, были доволи адекватнымиТурбували оточення ? Лист приходив ?
мені теж тіло пропонують, але 25к відразу не маю змоги сплатити. на реструктуризацію поки не йдуть. а взагалі підуть чи ні?Через 3 місяця. Але вони хочуть відразу усю суму, не судьба![]()
лист приходив двічі, але нікому не дзвонили одні з адекватнихТурбували оточення ? Лист приходив ?
Вони мені пропонують за тіло, але цієї суми в мене не має. А реструктуризація боргу це переплата. Сказали, що пропозицій більше не буде. Прострочка два місяці. В даний момент плачу дві реструктуризації іншим і ще сім діючих кредитів.Наче ніМені здається, вони окремо
2012lava знаю, що вони дуже активні по судам. Чи вони, чи ті, кому продають. Не скажу точно. Старайтеся домовлятися![]()
скажіть через скільки вони турбують оточення?Дуже дякую за інфу, в мене зараз 3й місяць прострочення, тіло 23500...зараз пропонують за тіло, але після вашого допису почекаю можливо на половину...
Не спілкуюсь з ними також, просто читаю повідомлення, не відповідаю...
скажіть через скільки вони листи шлють та турбують оточення?лист приходив двічі, але нікому не дзвонили одні з адекватних
через місяця 2+-, оточення не турбувалискажіть через скільки вони листи шлють та турбують оточення?
дякую!через місяця 2+-, оточення не турбували
Сьогодні від них прийшло ось таке повідомлення, реально надіслали лист? Менше місяця просроки, трішки більше 2 тижнів…через місяця 2+-, оточення не турбували
вам вони після того як написали що відправили листа - справді його відправили?На жаль, через складнощі бронювання втратив роботу, шукаю неофіційну і щоб не виселили нагріб кредитів в МФО на сплату оренди/комуналки. Найбільший в KreditPlus, тіло 18к (оплатив оренду наперед поки роботу не знайду). Наразі телефон на білому списку, то з контори дзвонять разів по 50 на день. Нещодавно прислали смс що відправили листа (з поміткою вручити особисто) з вимогою на адресу реєстрації (сам проживаю в іншому місті). Чи справді могли відправити лист і що можуть робити далі як лист по тій адресі мені вручити не можливо бо там мене немає? Прострочення 17 днів, знайомим/батькам наче не дзвонять. Зараз просто немає чим сплатити а в реструктуризації відмовляють.