Чого чекати від цих посіпак (Credit Plus)?

• Автор теми Автор теми AlexeyChernishou
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 4K
Турбували оточення ? Лист приходив ?
Они самые адекватные из всех мфошек что у меня есть, никому, кроме меня не звонили. А те, кто мне дозванивался, были доволи адекватными

Останнє редагування:
Наче ні 🙅‍♀️ Мені здається, вони окремо

2012lava знаю, що вони дуже активні по судам. Чи вони, чи ті, кому продають. Не скажу точно. Старайтеся домовлятися ☝️
Вони мені пропонують за тіло, але цієї суми в мене не має. А реструктуризація боргу це переплата. Сказали, що пропозицій більше не буде. Прострочка два місяці. В даний момент плачу дві реструктуризації іншим і ще сім діючих кредитів.

Дуже дякую за інфу, в мене зараз 3й місяць прострочення, тіло 23500...зараз пропонують за тіло, але після вашого допису почекаю можливо на половину...

Не спілкуюсь з ними також, просто читаю повідомлення, не відповідаю...
скажіть через скільки вони турбують оточення?

лист приходив двічі, але нікому не дзвонили одні з адекватних
скажіть через скільки вони листи шлють та турбують оточення?

через місяця 2+-, оточення не турбували
Сьогодні від них прийшло ось таке повідомлення, реально надіслали лист? Менше місяця просроки, трішки більше 2 тижнів…

На жаль, через складнощі бронювання втратив роботу, шукаю неофіційну і щоб не виселили нагріб кредитів в МФО на сплату оренди/комуналки. Найбільший в KreditPlus, тіло 18к (оплатив оренду наперед поки роботу не знайду). Наразі телефон на білому списку, то з контори дзвонять разів по 50 на день. Нещодавно прислали смс що відправили листа (з поміткою вручити особисто) з вимогою на адресу реєстрації (сам проживаю в іншому місті). Чи справді могли відправити лист і що можуть робити далі як лист по тій адресі мені вручити не можливо бо там мене немає? Прострочення 17 днів, знайомим/батькам наче не дзвонять. Зараз просто немає чим сплатити а в реструктуризації відмовляють.
вам вони після того як написали що відправили листа - справді його відправили?

Вкладення

• IMG_7171.webp
    IMG_7171.webp
    48.1 Кб · Перегляди: 20
Останнє редагування:
Назад
Угорі