Чого чекати, оцініть мою ситуацію

• Автор теми Автор теми @Нюта@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 225
  • Перегляди Перегляди 11K

@Нюта@

Only read
Дописи
30
Реакції
39
Бали
158
@Нюта@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю прострочки по таким МФО(пишу лише тіло)
УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Чого чекати від цих МФО. Деякі вже тероризують рідних, сусідів і знайомих,а вони в свою черге житкі не дають, про аферистів деякі навіть чути не хочуть, незнаю що буде далі?
Да то же что и сейчас, звонки, угрозы, письма, смс, могут коллажи делать, смартивей по тел. книге может пробежаться, сслоан Ин балуется

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Оооо...мне бы Ваши тела...у меня одно Манивео 20000 ..уже 5 пролонгаций делала...больше платить не собираюсь

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Ми також?

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Блин, у вас общее тело, как у некоторых здесь 1 МФО.
Будут звонить, писать, угрожать. Все, как всегда. Скажите лучше всем сразу правду. Рано или поздно, но они узнают от шараг, которые такие суммы озвучат, что обалдеть можно будет. Так что лучше расскажите, сколько на самом деле брали. Когда родные узнают о сумме с процентами, то сразу поймут, что это мошенники)

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
У мене 37 і тіла побільше... :rolleyes:

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
У мене ще більший список, через пролонгації... Мрака настала, коли список мфо вичерпався. Дзвінки ігнорую.... Але, почали знайомі погрожувати судом... Що робити - - - не знаю

УкрПозика 5000
Бистрозайм 2200
Смартівей 3000
КредитКасса 2000
ЄвроГроші 4000
Сслоун 2000
Кредит Плюс 1500
КФ ЮА 2000
Е кеш 2000
Манівео 2000
Да ладно... 26000 тела? ? Начинайте копить... за год 1000$ соберёте, если закрывать собрались? Как раз, вернут в зад всё, без %....только тела попросят? Знаете... по поводу аферистов? Не могу понять, зачем травить эту брехню всем?‍♀️ Люди же не тупые. Ну из 100 человек вашего окружения... может 1 купится на это. Вы просто народу трошки гайки закрутите , а особо доставучим затяните потуже... культурно посылая всех нах...й?‍♀️ Вы ж не маньячка...правильно? Вот и поясните что по чём... ? Веселее относитесть к ситуации? Иначе так и будут все вокруг вам своё фэээ показывать.... Всё будет хорошо? Добра вам и удачи?

Віддати то можливо але ситуація така що я їх набралась бо свекрусі потрібно було терміново робити операцію, чоловік мав невірний ІПН, тому брала на себе, він запевняв що змінить ІПН, візьме в банку кредит і погасить мої позики, поки він був на роботі(працює далеко від дому) все казав що не платять, я поздавала золото в ломбард щоб робити хоча б пролонгації( 6 місяців назад брала позики), а тепер виясняється що йому нормально платили і живе він з іншою баришньою в своє задоволення, а я з маленькою дитиною на руках і з боргами, які він повертати не збирається, на свекруху надії немає, бо вона хвора людина, своїх батьків недавно похоронила, допомоги нема від кого чекати, на дитину допомога 860 грн, тут думаю як дитину утримувати не те що кредіти платить(так як і на дитину чоловік грошей не дає) буде суд, стягнення аліментів але все це питання часу, а задовбують вже от і цікавлюсь чого мені чекати
Мда, муж конечно редиска, мягко говоря, ну а во всем остальном, не паниковать и не унывать, ничего такого смертельного они не делают
У мене ще більший список, через пролонгації... Мрака настала, коли список мфо вичерпався. Дзвінки ігнорую.... Але, почали знайомі погрожувати судом... Що робити - - - не знаю
А при чем здесь знакомые и суд? вы что то, что то знакомым должны?

Хм... ну такое..
В теории с такими телами можно со времнем отдать по тихоньку.

так а смысл отдавать, если терроризуруют соседей, родственников? У меня обзвонили всех знакомых, родственников , соседям звонят, смс присылают с суммами моего долга и т.д. Я сегодня возвращалась с прогулки с собакой, две соседки сидели у подъезда, позвали меня и говорят что вчера им было 50 звонков с разных номеров, одна соседка с кнопочным телефоном, говорит я не могу не брать трубку, а вдруг мне звонят с больницы, с церкви( она свидетель иеговы) и т.д.. сегодня манивео им сделало рассылку, и как вы думаете даже если мне вдруг на голову свалятся деньги, я пойду оплачивать мфо после такого?

так а смысл отдавать, если терроризуруют соседей, родственников? У меня обзвонили всех знакомых, родственников , соседям звонят, смс присылают с суммами моего долга и т.д. Я сегодня возвращалась с прогулки с собакой, две соседки сидели у подъезда, позвали меня и говорят что вчера им было 50 звонков с разных номеров, одна соседка с кнопочным телефоном, говорит я не могу не брать трубку, а вдруг мне звонят с больницы, с церкви( она свидетель иеговы) и т.д.. сегодня манивео им сделало рассылку, и как вы думаете даже если мне вдруг на голову свалятся деньги, я пойду оплачивать мфо после такого?
вот. Вы уже определились)

Дякую, але кажу що аферисти бо деякі так сказать унікуми спокою не дають, мовляв взяла то заплати, хоча знають в яку я ситуацію потрапила і що не маю змоги заплатить, всі переживають лише за себе щоб до них не дзвонили і не тривожили(людській фактор)

Мда, муж конечно редиска, мягко говоря, ну а во всем остальном, не паниковать и не унывать, ничего такого смертельного они не делают

А при чем здесь знакомые и суд? вы что то, что то знакомым должны?
Так справа в тому, що колеги і знайомі почали на мене давити, бо їм дзвонять.

Тогда не платите. Выдыхайте.
скажите себе у меня нету кредитов не понятно что происходит. ничего вам никто не сделает.

Забити величезний болт!!! Не контактувати. Сусідам і решті казати, не знаю, аферисти, можна пару раз в жoпy послати.

Так справа в тому, що колеги і знайомі почали на мене давити, бо їм дзвонять.
НУ так не вы же им звоните, и номера вы ихние не давали, хотят пусть идут в суд, только что они так скажут

Назад
Угорі