Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я,теж про це подумалаТака "серйозна" тема і знову флуд...
Флудомани одним словомЯ,теж про це подумалаАле ж так хочеться пошалити

Не все ж закінчується думками про ,,мівінників,,Флудомани одним словом![]()
З цього місця детальніше?мене читає Сірьога ? ?
Сподобався,він мені ?З цього місця детальніше?

Обіцяв ремонт зробити,тепер морозитьсяЯ,вже й від матів,майже його відучила,пропавСподобався,він мені ?Обіцяв ремонт зробити,тепер морозиться

Дякую, що подякували, бо я все забуваюсь всім подякувати!!!!Вдячна,за пересіювання оточуючих.Вдячна за псевдодрузів,яких ви допомогли розкусити.Дякую,за багато нових і справжніх людей навколо себе.Дякую,за те,що стала більше заробляти.Вдячна за,те ,що переоцінила своє життя.Вдячна за,те,що завдяки вам стала сильнішою,впевненішою,безстрашною перед труднощами!!!
Ага ? В мене завтра 10 міс.,як Кредит каса пішла в просрочку,вона була почином,а далі,як понеслося.....Дякую
Дякую, що подякували, бо я все забуваюсь всім подякувати!!!!
Всі - дякую!!!!!
У мене сьогодні рівно рік на форумі))))
Відірватись, что лі?
Вот так, воспитала кала, почти человека из него сделала, а он потерялся! Наверное, уволился.Сподобався,він мені ?Обіцяв ремонт зробити,тепер морозиться
Я,вже й від матів,майже його відучила,пропав![]()
Незнаю,вже думаю,може в розшук бумажки наклепатиВот так, воспитала кала, почти человека из него сделала, а он потерялся! Наверное, уволился.
А прикинь, теперь ты будешь его преследовать...Эротические смс ночами, звонки, письма в личку в соцсетях...С твоим настроем ему - панда!Незнаю,вже думаю,може в розшук бумажки наклепати![]()
Я ж майже закохалася
Классная идея ? Я,еще с работы пойду его встречатьА прикинь, теперь ты будешь его преследовать...Эротические смс ночами, звонки, письма в личку в соцсетях...С твоим настроем ему - панда!
...Я вычислила тебя по геолокации.Если ты не ответишь на мои чувства, я убью твою семью и изнасилую твоего кота)) Вовремя Серёга слился!Классная идея ? Я,еще с работы пойду его встречать
Да,боится,бедненький...Я вычислила тебя по геолокации.Если ты не ответишь на мои чувства, я убью твою семью и изнасилую твоего кота)) Вовремя Серёга слился!

Я,теж про це подумалаАле ж так хочеться пошалити
... Відкрию тайну : це твоя тема )))А,я вже хотіла капці в руки і втікати,бо думаю,щас мені влетить ? Дякую,що напомнив... Відкрию тайну : це твоя тема )))
Вітаю з роковинами))))))Дякую
Дякую, що подякували, бо я все забуваюсь всім подякувати!!!!
Всі - дякую!!!!!
У мене сьогодні рівно рік на форумі))))
Відірватись, что лі?