чм0 з якогось колекторського агентства

• Автор теми Автор теми Peremoga za namu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Peremoga za namu

Форумчанин
Дописи
355
Реакції
240
Бали
5125
Peremoga za namu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть прояснити ситуацію. Сьогодні зателефонувала дуже давня знайома. Сказала, що їй був дзвінок. Сказали про кредит мого сина, а її вказали як поручителя. Ця інформація бредова, так як мій син далеко від мене і навіть не міг знати, що у мене у телефонній книзі є номер цієї людини. Як ці шахраї могли в моєму телефоні дістати цю інформацію? Через ПриватБанк? Ні. Куди ще у них є доступ до такої інформації і як себе захистити?

Мама, кто именно звонил? Если сслоан, то скорее всего через приват

В мене була така ситуація що найшли якось знайомих моєї свекрухи....я їх незна а вони мене...але знайомі знали прізвище і відповідно до неї дзвонили : "як це шо я поручитель(дзвонили мфо і казали всім шо всі поручителі) у твоєї невістки"...на шо свекруха відправляла всіх йти у поліцію писати за вимаганя та шахрайство....дехто писав а дехто просто нереагував...проблем небуло...

В мене була така ситуація що найшли якось знайомих моєї свекрухи....я їх незна а вони мене...але знайомі знали прізвище і відповідно до неї дзвонили : "як це шо я поручитель(дзвонили мфо і казали всім шо всі поручителі) у твоєї невістки"...на шо свекруха відправляла всіх йти у поліцію писати за вимаганя та шахрайство....дехто писав а дехто просто нереагував...проблем небуло...
питання: вони влазять в контакти телефону?

Якось веро найшли моїх кількох сусідів і написали шо вони поручителі і будудь платити замість мене,одна сусідка прийшла розбиратися чому вона поручитель.я їй кажу шо це шахраї і її номера даже немаю,хай йде в поліцію бо ніякого стосунку вона до мене немає...

Мне пришло смс от бывшей любовницы мужа. Что она любовницей была, я узнала уже потом. Только у меня нигде и никогда ее телефона не было! А тут она мне написала, чтобы я разобралась со своими кредитами и "имела совесть", а то ей постоянно звонят за мои кредиты!!! Я ответила, что у меня совести нет и не было никогда. Не нравится - пусть их посылает нах, а могла и бы муж моего, тогда бы и этих кредитов не было. Ну вот это моя месть такая. Пока так.
Но вот откуда ее раскопали? Мужа спрашивать не буду - в больнице он, в кардиореанимации

питання: вони влазять в контакти телефону?
Незнаю як в них це получається
Post automatically merged:

Сусіди в ощаді получають зп,тому думаю що так і найшли,у більшості людей все куплається і продається,тож всі в одній кареті їдуть...

Сегодня в ютубе была рассылка, обновления какие то, ну дай думаю зайду в гугловский аккаунт, позыряю что там. Только недавно все чистила и блоки ставила. Зашла и была в шоке. Из трех програм в доступе к аккаунту появилась готивочка. Хз как. Сама чистила весь доступ, поставила все на блокировку. Удалила, но думаю они как то прорываются.

Мама, Мне кажется, что все проблемы с фейсбука. Некоторые люди очень любят выставлять фотографии. А фейсбуке есть такая функция распознавание лиц. Может у Вашей знакомой где то Ваши общие фотографии есть.

Если, что то попало в интернет, оно уже оттуда не исчезнет.

IMG-30948bad4e9e4bdc471963df95f2a05d-V~2.webp
Скидали скрін з програми кому будуть дзвонить

І там нижче були знайомі з адресою і ступенем зв'язку.

От тільки не можу зрозуміти це їхня програма, чи це кожен може дивитись в інтернеті інформацію про мене?

Я колись читала інтервю одного юриста,і він казав шо переважно всі колектори колишні правоохороні органи,тому залишилися добрі знайомства і за дякую це все робиться...

IMG-30948bad4e9e4bdc471963df95f2a05d-V~2.webp
Скидали скрін з програми кому будуть дзвонить

І там нижче були знайомі з адресою і ступенем зв'язку.
Можно поподробнее, что это? Это их программа, или каждый так может?

Можно поподробнее, что это?
Скинули скрін з цієї програми, у ньому написано моє піп і нижче таблиця з прізвищами та адресою моїх знайомих. І написали, як думаєте хто з них за вас заплатить? Не можу скинути увесь скрін бо там мої особисті дані і дані знайомих

Скинули скрін з цієї програми, у ньому написано моє піп і нижче таблиця з прізвищами та адресою моїх знайомих. І написали, як думаєте хто з них за вас заплатить? Не можу скинути увесь скрін бо там мої особисті дані і дані знайомих
А какое мфо вам это скинуло.

Переглянути вкладення 21162
А какое мфо вам это скинуло.
Кф юа?

Кф юа.

Назад
Угорі