чм0 з якогось колекторського агентства

• Автор теми Автор теми Peremoga za namu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Есть ли на сайте программисты, может они нам хоть немного обьяснят что это за программа.

питання: вони влазять в контакти телефону?
схоже ці хакери мають такц
Мама, Мне кажется, что все проблемы с фейсбука. Некоторые люди очень любят выставлять фотографии. А фейсбуке есть такая функция распознавание лиц. Может у Вашей знакомой где то Ваши общие фотографии есть.

Если, что то попало в интернет, оно уже оттуда не исчезнет.
моя сторінка на замку, повидаляла абсолютно всі фото, спільних фото зі знайомою немає. Думаю, влазять в мобільну мережу. Останній раз розмовляла зі знайомою в липні.

IMG-30948bad4e9e4bdc471963df95f2a05d-V~2.jpg
Скидали скрін з програми кому будуть дзвонить
Post automatically merged:

І там нижче були знайомі з адресою і ступенем зв'язку.
Судя по всему это их сайт-база данных....Там где они вносят инфу,которую нароют.Ищут везде где только можно...помимо банков,и соц сетей,так же сайты поиска работы,во всяких реестрах, и т.д.Судя по всему их любимые соц сети это ВК и Одноклсники, т.к там есть куча программ для взлома страниц, и просмотра профиля.
Если ввести в гугл название их сайта : http://chogolja.com/ - то выводит окно с именем и паролем.

Допоможіть прояснити ситуацію. Сьогодні зателефонувала дуже давня знайома. Сказала, що їй був дзвінок. Сказали про кредит мого сина, а її вказали як поручителя. Ця інформація бредова, так як мій син далеко від мене і навіть не міг знати, що у мене у телефонній книзі є номер цієї людини. Як ці шахраї могли в моєму телефоні дістати цю інформацію? Через ПриватБанк? Ні. Куди ще у них є доступ до такої інформації і як себе захистити?
[Щойно зателефонувала ще одна знайома, мобільного зв'язку з нею не маю, тільки через фейсбук. У мене сторінка на війська закрита, та вони якимось чином все одно вилізлим туди. Видаляє свій акцент на фейсбук. Як пришвидшити видалення? Хтось знає?

Мама, кто именно звонил? Если сслоан, то скорее всего через приват
Є- гроші і їх пресі ім актив

Є- гроші і їх пресі ім актив
преміум актив

Назад
Угорі