Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Так вони приїхали до мене на Шевроле круз ідентичному як у нашого мєсного маршрутчика геть і номера такіж, зробили виходить липу, бо він клянеться що машину нікому не дає, ну і в принципі кольори авто різні, ті приїхали на чорному а в нього темно синій, і номера в обох І8888І
Може здамся не коректною.Но ви перший,хто сказав що їздуни мало того що приїхали,так щей погрожували.Про яку оплату ви з ними розмовляли??Я в шоці.А поліція тоді нащо?
Сегодня два дибила приперлись,прострочила с июля))Предложила им отработать двоим со мной должок...ушли (6страшна наверное)Зато подъезд у входа наклеили)))Вот думаю может кто и деньги мне принесёт-удружыла Готивочка ?
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.