Черкаська область. Приезд Готивочки

• Автор теми Автор теми DID_VIDUN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 5K
До Вас приїджали?
Місто чи село?
Як поводили себе?
До мене приижали в Звенигородку на шевроле І8888І, накричали на рідних, затравили собаку газом. Я був в Польші мама погасила кредит з
Ей земляки, до кого приїжали два ****** на шевроле круз і кіа модель не повню, номера І8888І на шевролюхі вроді би
Він себе описав як Гензера Іван Васильович

Як вони вели себе?

переляку в 10 кратному розмірі. Я преїхав і все тільки взнав взнав

До мене приижали в Звенигородку на шевроле І8888І, накричали на рідних, затравили собаку газом. Я був в Польші мама погасила кредит з

а с котами небось шокером управились.......

А коли приїжджали?

Ну от які грозні, а за такі приколи і по голові можна получити
Напишіть мені у вайбер, я номер лишав тут
а с котами небось шокером управились.......
Головне щоб з тобою не управились, чогось тільки ваші їздуни не виносять тиску на них, поблочили мене де тільки можна, ну нічого ми всіх достанемо ?

Головне щоб з тобою не управились, чогось тільки ваші їздуни не виносять тиску на них, поблочили мене де тільки можна, ну нічого ми всіх достанемо ?
І родичі їх теж не крепкі

Ну козли

І родичі їх теж не крепкі
ездунов просьба не трогать работа у них такая....

ездунов просьба не трогать работа у них такая....
Так хай субординацію мають а не кричить в трубку що лопатою загорне, і сім'ї погрожує, то думаю розговори з вашими роботніками короткі будуть, можуть заїхати і не вернутися

Так хай субординацію мають а не кричить в трубку що лопатою загорне, і сім'ї погрожує, то думаю розговори з вашими роботніками короткі будуть, можуть заїхати і не вернутися
те хто в телефоны орут это "дэбилы"! а если приедут и будут вдруг будут хамить то пиздите их сразу ! скажите "куратор" разрешил....

Я тоже так думаю!!! Думаю он им передаст...

те хто в телефоны орут это "дэбилы"! а если приедут и будут вдруг будут хамить то пиздите их сразу ! скажите "куратор" разрешил....
Так це ж чм0 що приїжало і орало в трубку, а потом коли я начав заніматься цим і доставать усіх його родичів і сусідів, кого тільки найшов, то притихли і уже два місяці ніяк не доїдуть з останнього візиту
Я тоже так думаю!!! Думаю он им передаст...
Я наприклад найшов своїх їздунів, і родичів і сусідів, то ми устраювали ночь звонків другу, ломаємо їх, їхніми ж методами

Сегодня и я получила привет от "Готивочки".Спустя почти два года просрочки,они явились. В момент приезда ЭТИХ меня не было дома. Наклеили наклейку на двери тамбура(боржник) и втыкнули бумажку о долге( досудова вимога, 190 ст. свяжитесь с нами и т.д) г.Черкассы, оформляла кредит онлайн, посмотрим что будет дальше

Сегодня и я получила привет от "Готивочки".Спустя почти два года просрочки,они явились. В момент приезда ЭТИХ меня не было дома. Наклеили наклейку на двери тамбура(боржник) и втыкнули бумажку о долге( досудова вимога, 190 ст. свяжитесь с нами и т.д) г.Черкассы, оформляла кредит онлайн, посмотрим что будет дальше
Та же самая хр.нь раз в пару месяцев уже 8 месяц))) ничего нового эти рахиты придумать не в силах или очкуют т.к они не на 100% онлайн как некоторые отглушенные,а есть отделения куда можно прийти и посмотреть на перепуганных сотрудников)))

Ей земляки, до кого приїжали два ****** на шевроле круз і кіа модель не повню, номера І8888І на шевролюхі вроді би
Він себе описав як Гензера Іван Васильович

Як вони вели сК
К соседке в марте месяце в гости напрашивались - её дома не было, долго стучали в двери пока соседи не вышли - отдали мне её писульку и вежливо удалились :cool:

У мене були проблеми з Готівкою, тіло
До Вас приїджали?
Місто чи село?
Як поводили себе?

це бувший начальник розшуку ТВМ 2, Шевченківського РУ ГУНП МВС м. Києва, його люстрували в 2016 він тут всплив). Страшний чоловік, що він в Готівочці робить невідомо…
chevrolet_cruze__359911491fx.webp

Ця машина?

Останнє редагування:
Больше недели назад приходили и обклеили двери(живу в многоэтажке) всунув бумажку с досудовым решением.Вот пишут ,что опять прийдут.Не знаю что и ждать!К кому приходили с Готивочки за последнее время???

Больше недели назад приходили и обклеили двери(живу в многоэтажке) всунув бумажку с досудовым решением.Вот пишут ,что опять прийдут.Не знаю что и ждать!К кому приходили с Готивочки за последнее время???
могут прийти еще....

У мене були проблеми з Готівкою, тіло

chevrolet_cruze__359911491fx.webp

Ця машина?
Сдается - номера машины- Фотошоп...голимый
могут прийти еще....
Я бы подготовил достойную встречу...но сомневаюсь что они оповестят заранее о своем приходе...

Назад
Угорі