⚖️ Чергова повна перемога над ТОВ «ФК «Кредит-Капітал»

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 638

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
19196
Рішення
7
Реакції
36940
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, в жовтні 2025р. ТОВ «ФК «Кредит-Капітал» звернулося до суду із позовною заявою до моєї клієнтки, в якій просили суд стягнути з неї заборгованість за кредитним договором від 2021р. з ТОВ «Мілоан» на загальну суму 29 750 грн, із яких тіло кредиту 7000 грн, 22 750 грн заборгованість за відсотками, а також судовий збір 2 422,40 грн. та витрати на професійну правничу допомогу 8 000 грн.
1779098702218.webp

Однак забули надати суду належні докази укладання кредитного договору, що звісно було дещо необачно з їх боку, на що ми не могли не звернути увагу суду і, як результат, отримали рішення, яким суд відмовив у задоволенні позовних вимог ТОВ «ФК «Кредит-Капітал» повністю.
кк29.webp

Вітаю клієнтку з повною перемогою і дякую за довіру))))

Мені теж вдалось їх "розапологетити" (Єдиний державний реєстр судових рішень). "Стахановець" Усенко отримав комбінацію з трьох пальців за свою ударну працю.

До речі, як я порахував, станом на 17.03.2026 р. в Єдиному державному реєстрі судових рішень знайдено за тегом "Кредит-Капітал" 45768 рішень судів першої інстанції (цивільні справи). Вибірковий перегляд рішень вказує на абсолютну більшість серед них кредитно-боргових спорів, усі з них містять сталу вимогу – 8000,00 грн. "витрат" на професійну правничу допомогу. Без сумніву, що таку кількість справ адвокат Усенко М.І. фізично не зміг би опрацювати, особливо з наданням усних консультацій, ознайомлень, погоджень правових позицій по кожній справі. Адже якщо на кожну справу витрачати по 6,5 години, то при середній нормі робочого часу 2088 годин/рік для опрацювання 45768 справ потрібно 142,5 років(!).

Мені теж вдалось їх "розапологетити" (Єдиний державний реєстр судових рішень). "Стахановець" Усенко отримав комбінацію з трьох пальців за свою ударну працю.

До речі, як я порахував, станом на 17.03.2026 р. в Єдиному державному реєстрі судових рішень знайдено за тегом "Кредит-Капітал" 45768 рішень судів першої інстанції (цивільні справи). Вибірковий перегляд рішень вказує на абсолютну більшість серед них кредитно-боргових спорів, усі з них містять сталу вимогу – 8000,00 грн. "витрат" на професійну правничу допомогу. Без сумніву, що таку кількість справ адвокат Усенко М.І. фізично не зміг би опрацювати, особливо з наданням усних консультацій, ознайомлень, погоджень правових позицій по кожній справі. Адже якщо на кожну справу витрачати по 6,5 години, то при середній нормі робочого часу 2088 годин/рік для опрацювання 45768 справ потрібно 142,5 років(!).
щвидкість виконавчих написів Горая все одно не дійшов)))

О, дааааааа)))
Тот по 10000 штук в сутки штамповал.
Где-то мы даже расчеты делали, сколько у него на это времени уходило))

Там за неповний рік було, пам'ятаю, більше 120 000 ВНН. Ціла рота в 3 зміни шрайбала без вихідних. А де зараз цей "стаханівець" чи його останки - невідомо. Десь читав, що його прожект ліквідували разом з ним...

Вчергове суд взув Кредит-Капітал (Єдиний державний реєстр судових рішень). Відповідач - не мій клієнт.
Отож, роззявили пельку на 14635,82 грн. та судового збору: 2662,40 грн. Крім цього, жебрали на податок на Усенка у стандартному розмірі 8000,00 грн.
Отримали: 18,50 грн. основного боргу, 3,37 грн.(!) компенсації судового збору та 11,38 грн. "на Усенка". Всього 33,25 грн., на 2229,15 грн. менше від сплаченого судового збору.
Ні на 100 грам, ні на закуску...
Побільше б таких рішень!

Назад
Угорі