⚖️ Чергова повна перемога над ТОВ «ФК «Кредит-Капітал»

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 475

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
19181
Рішення
7
Реакції
36891
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, в жовтні 2025р. ТОВ «ФК «Кредит-Капітал» звернулося до суду із позовною заявою до моєї клієнтки, в якій просили суд стягнути з неї заборгованість за кредитним договором від 2021р. з ТОВ «Мілоан» на загальну суму 29 750 грн, із яких тіло кредиту 7000 грн, 22 750 грн заборгованість за відсотками, а також судовий збір 2 422,40 грн. та витрати на професійну правничу допомогу 8 000 грн.
1779098702218.webp

Однак забули надати суду належні докази укладання кредитного договору, що звісно було дещо необачно з їх боку, на що ми не могли не звернути увагу суду і, як результат, отримали рішення, яким суд відмовив у задоволенні позовних вимог ТОВ «ФК «Кредит-Капітал» повністю.
кк29.webp

Вітаю клієнтку з повною перемогою і дякую за довіру))))

Мені теж вдалось їх "розапологетити" (Єдиний державний реєстр судових рішень). "Стахановець" Усенко отримав комбінацію з трьох пальців за свою ударну працю.

До речі, як я порахував, станом на 17.03.2026 р. в Єдиному державному реєстрі судових рішень знайдено за тегом "Кредит-Капітал" 45768 рішень судів першої інстанції (цивільні справи). Вибірковий перегляд рішень вказує на абсолютну більшість серед них кредитно-боргових спорів, усі з них містять сталу вимогу – 8000,00 грн. "витрат" на професійну правничу допомогу. Без сумніву, що таку кількість справ адвокат Усенко М.І. фізично не зміг би опрацювати, особливо з наданням усних консультацій, ознайомлень, погоджень правових позицій по кожній справі. Адже якщо на кожну справу витрачати по 6,5 години, то при середній нормі робочого часу 2088 годин/рік для опрацювання 45768 справ потрібно 142,5 років(!).

Мені теж вдалось їх "розапологетити" (Єдиний державний реєстр судових рішень). "Стахановець" Усенко отримав комбінацію з трьох пальців за свою ударну працю.

До речі, як я порахував, станом на 17.03.2026 р. в Єдиному державному реєстрі судових рішень знайдено за тегом "Кредит-Капітал" 45768 рішень судів першої інстанції (цивільні справи). Вибірковий перегляд рішень вказує на абсолютну більшість серед них кредитно-боргових спорів, усі з них містять сталу вимогу – 8000,00 грн. "витрат" на професійну правничу допомогу. Без сумніву, що таку кількість справ адвокат Усенко М.І. фізично не зміг би опрацювати, особливо з наданням усних консультацій, ознайомлень, погоджень правових позицій по кожній справі. Адже якщо на кожну справу витрачати по 6,5 години, то при середній нормі робочого часу 2088 годин/рік для опрацювання 45768 справ потрібно 142,5 років(!).
щвидкість виконавчих написів Горая все одно не дійшов)))

щвидкість виконавчих написів Горая все одно не дійшов)))
О, дааааааа)))
Тот по 10000 штук в сутки штамповал.
Где-то мы даже расчеты делали, сколько у него на это времени уходило))

Назад
Угорі