Через скільки заблокують новий рахунок?

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
А що скажете за O Bank (ІдеаБанк) вони як ?
Після ВП блокують?
Миттєво, хоча в мене там лише кредитка яка в мінусі і яку я погашувала))]
Для видаткового рахунку між ощад і приват обирайте приват. З 1 січня доступна сума буде 16000. В ощад можна тількі на касі знімати,а в приват і в банкоматі зняти,і розрахуватись ,і через додаток користуватись грошима. Якщо відпускні прийдуть в цьому місяці,то до суми 14200 можете користуватись грошима. Залишається або ризикнути і відкрити рахунок в іншому банку або сподіватись,що виконавець не відправить платіжну інструкцію в банк . І в січні 16000 буде доступно
Тобто з 1 січня можна знімати вже 16000 по видатковому? Якщо зараз знімаю лише 14.200?

Тобто з 1 січня можна знімати вже 16000 по видатковому? Якщо зараз знімаю лише 14.200?
Потрібно почитати яка мінімільна з\п з 1 січня в Держбюджеті -25

Відкрила віртуальну карту в А-Банк місяців 5 назад політ нормальний. Маю арештовані рахунки в приват, аваль, моно, сенс, ощад. Виконавець в листопаді робила запити на відкриті рахунки але А-Банк не знайшла )

Так,зможете 16000

Не цитируйте свои же сообщения
Підкажіть, будь ласка. Відкрило в моно - блоку немає, хоча є вп і ощад кінчені заблокували карту ще й мутять щось.
Моно не заблокував через те, що асвп не працює чи через те, що заява від виконавця така?

І ще питаннячко, хтось змінював айбан на інший банк для визначення видаткового рахунку на 2 мінімалки. Бо у нас була така заява на ощад, но там такі муткі, що коли запрацюють реєстри треба міняти видатковий рахунок

Просто у мене 2 варіанти або ризикнути відкрити в укргаз і потім якщо заблочат довго чекати поки зроблять видатковим а бо зробити видатковим приват як радить виконавець і розблокують за 1 годину. Хоча вона каже зараз і ощад швидко розблокують та я щось не вірю
Добрий вечір ! Ви відкрили в укргаз рахунок? Живий ще ? То я хочу спробувати і не знаю що робити. В мене два вп по одному зупинено суд триває, а інший повернутий без стЯгнення

Добрий вечір ! Ви відкрили в укргаз рахунок? Живий ще ? То я хочу спробувати і не знаю що робити. В мене два вп по одному зупинено суд триває, а інший повернутий без стЯгнення
Укргазбанк ( еко ) блокує з ходу ,і будете отримувати кошти на касі

Так відкрила і отримала зарплату.
Укргазбанк ( еко ) блокує з ходу ,і будете отримувати кошти на касі
Поки реєстри не працюють то ще не заблокували і в абанку теж живий

Вітаю в Новому році, бажаю всім вилізти в 2025 з того лайна, і забути що таке мфо, борги і т.п. Амінь.
Але я тут неможу зрозуміти щодо зняття коштів по видатковому, в мене в приваті незмінна сума 14.200, а мала б бути 16, чи це не для всіх? Чи це треба в банк звернутися? Чи до виконавця?

Сейчас не работает АСВП, поэтому счета и не блокируют новые. Как только заработает - получите блокировку.
Мой опыт - это а-банк, когда у меня было 8 исполнительных, ни по одному из них не было блока в а-банке. Но, опять же, не панацея - сегодня работает, а завтра заблокирован.

Вітаю в Новому році, бажаю всім вилізти в 2025 з того лайна, і забути що таке мфо, борги і т.п. Амінь.
Але я тут неможу зрозуміти щодо зняття коштів по видатковому, в мене в приваті незмінна сума 14.200, а мала б бути 16, чи це не для всіх? Чи це треба в банк звернутися? Чи до виконавця?
у мене теж 14 200

Сейчас не работает АСВП, поэтому счета и не блокируют новые. Как только заработает - получите блокировку.
Мой опыт - это а-банк, когда у меня было 8 исполнительных, ни по одному из них не было блока в а-банке. Но, опять же, не панацея - сегодня работает, а завтра заблокирован.
Виконавець ні до чого! Ще в квітні повинна сума повинна була збільшитися! Але так до кінця 2024 й залишалася 14 200! З 01.01.25повинно бути 16 00 -але сказали "Немаємо вказівок щодо зміни суми" (Приват)

Назад
Угорі