Через скільки заблокують новий рахунок?

• Автор теми Автор теми Ніка56
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 72
  • Перегляди Перегляди 3K
Виконавець ні до чого! Ще в квітні повинна сума повинна була збільшитися! Але так до кінця 2024 й залишалася 14 200! З 01.01.25повинно бути 16 00 -але сказали "Немаємо вказівок щодо зміни суми" (Приват)
То що робити? Чи нічого

Найсвіжіша на форумі інформауція! Хвилину тому говорив зі своїм виконавцем : 16 000 можна буде знімати якщо Мінфін пришле в банки розпорядження- поки що 14 200! Від виконавця це не залежить!

Не цитируйте несколько раз одно и то же сообщение пользователя!!!!
Найсвіжіша на форумі інформауція! Хвилину тому говорив зі своїм виконавцем : 16 000 можна буде знімати якщо Мінфін пришле в банки розпорядження- поки що 14 200! Від виконавця це не залежить!
ЦЕ все автоматично має відбутися, правильно?
Тобто якщо я зараз зніму 14.200, а потім сума зміниться, то я ще буду мати змогу 1800 зняти нааіть в кінці місяця, я так розумію

Тобто якщо я зараз зніму 14.200, а потім сума зміниться, то я ще буду мати змогу 1800 зняти нааіть в кінці місяця, я так розумію
так

Але не все так райдуужно! Мінфін повинен був надіслати постанову про дві мінімальні зарплати ще в квітні 2024! Але віз і до сих пір на місці!

Сейчас не работает АСВП, поэтому счета и не блокируют новые. Как только заработает - получите блокировку.
Мой опыт - это а-банк, когда у меня было 8 исполнительных, ни по одному из них не было блока в а-банке. Но, опять же, не панацея - сегодня работает, а завтра заблокирован.
Моно пару дней назад сделали - заблочили

так

Але не все так райдуужно! Мінфін повинен був надіслати постанову про дві мінімальні зарплати ще в квітні 2024! Але віз і до сих пір на місці!
Писала сьогодні в чат моно банку, то відписали що в них вже є постанова про мінім.зп, і що якшо в їхньому банку є зарплатний рах, то зміниться автоматично сума з 14.200 на 16, але в мене в приваті, а з ними звязатися нереально, в них ті віртуальні оператори це ще той треш🤢

Вертаємося до тієї ж теми, зі мною звязалися з банку приват, і прийняли заяву на зміну суми 16000( виявляється вони поки змінюють лише тим, хто звертався сам, а хто не цікавиться, той почекає) але постанова від мінфіну вже є, і після того в мене , там де був арешт і сума 14.200, зараз лише ось таке, що це може означати?

Вкладення

• Screenshot_20250108_154729_Privat24.webp
    Screenshot_20250108_154729_Privat24.webp
    63.3 Кб · Перегляди: 44
Вітаю всіх. Підкажіть, будь ласка. Відкрито ВП за рішенням суду. Рахунки заблоковано. 11 серпня написала заяву на визначення виконавцю. Але рахунок на 2 мінімальні досі не розблоковано. Протягом якого часу його мають розблокувати?

Вітаю всіх. Підкажіть, будь ласка. Відкрито ВП за рішенням суду. Рахунки заблоковано. 11 серпня написала заяву на визначення виконавцю. Але рахунок на 2 мінімальні досі не розблоковано. Протягом якого часу його мають розблокувати?
Вітаю. У мене за добу

Назад
Угорі