Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
и правильно сделалиЯ уже 2 месяца на звонки вообще не отвечаю, забыла когда последний раз общалась с какой то конторой
Никто ещё сильно не разозлился)
Звонков стало меньше, смс шлют только пару контор и то не каждый день
я сим сменила всемЯ трубку не беру зато родителям наяривают! уpoды
впервые слышу,можно подробнее?У мене 11 мфо вже на просрочці, і найбіоьше манибум напрягає по 5 смс кожен день , в когось таке було? Чи то до мене вони так пристали?
Cats, орендуйте на пошті абонентську скриньку, я сьогодні теж піду це зроблю, щоб всі листи туди приходили , бо сусіди в мене дибі....... І всі квитанції і листи поштарка передає завжди через сусідів, вони навіть заглядають у квитанції скільки я за газ плачу
Мне слали манибум каждый день по 3-5 раз, но теперь затихли)Через какое обычно время шлют письма?
подскажите пожалуйста
Скільки коштує оренда і як це зробити?У мене 11 мфо вже на просрочці, і найбіоьше манибум напрягає по 5 смс кожен день , в когось таке було? Чи то до мене вони так пристали?
Cats, орендуйте на пошті абонентську скриньку, я сьогодні теж піду це зроблю, щоб всі листи туди приходили , бо сусіди в мене дибі....... І всі квитанції і листи поштарка передає завжди через сусідів, вони навіть заглядають у квитанції скільки я за газ плачу