Чего ожидать?!)

• Автор теми Автор теми Marta?
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 4K
Якщо довго були пролонгації і ними проплоченно більше ніж тіло то не подають до суду?
А який їм сенс це робити ? Вони і так вже вас "обули".
А в суді можуть "с0снути" некисло, якщо буде належний захист.
Суд постановить двосторонню реституцію - і шляпа. Для них.

Всім привіт!В просрочці 22 МФО,від місяця.Звернулась до юриста, переадресувала на нього дзвінки!Мені лише повідомлення шлють!)Можливо хтось підкаже чи полегшить це мою долю?!))
Прилетит вдруг волшебник, в голубом вертолете и бесплатно покажет кино)

Подскажите у меня в манивео долг 20000. В динеро 14000. Укркредит 10000. Могут ли подать в суд на такие тела? И чего ожидать? Просто читаю у всех тела не такие большие как у меня. Год выплачивала пролонгировала . И опять залезала. Печалька.
у меня в манивео 17 тело,в динеро 12, укрпозика 10. а ещё алекскредит-9 и майкредит 6550 :facepalm: .Просрочки давно у вас? как сейчас ситуация-кошмарят?

ADDA, Ні,але щось подібне!А Ви за Пік щось знаєте,бо я хотіла до них звернутись?)

ADDA, Ні,але щось подібне!А Ви за Пік щось знаєте,бо я хотіла до них звернутись?)
Була їх клієнтом один місяць, звонків куча мені, чоловіку і батькові по повній, мамі трішки (може тому що не в приваті), брату, племіннику, сестрі, директору, всім замам, бухгалтерія, навіть прибиральниці. Результат: все як було, але вже без роботи і самі мфо вже шлют смс тіло або тіло+процент, а грошей нема хоч би і хотіла заплатити от і думаю шо краще б ту тисячу на новий рік відклала, або морозива купила і обїлась до ангіни. Якось так.

ADDA, Зрозуміло,а так гарно себе рекламують!Я поскаржилась на три МФО на урядову лінію, тільки що звонила ,щоб дізнатися про статус звернення... сказали що надіслано у відповідні органи,будемо чекати!)

ADDA, Зрозуміло,а так гарно себе рекламують!Я поскаржилась на три МФО на урядову лінію, тільки що звонила ,щоб дізнатися про статус звернення... сказали що надіслано у відповідні органи,будемо чекати!)
На кого Вы жаловались? В телефонном режиме или оставляли электронную жалобу?) я хочу на всех своих накатать, чтобы заткнулись

ADDA, З якою просрочкою так наярювали всім?
Екеш і сос з першого дня, сслоан десь на третій, а за ними Алекс, кошелек взігалі отбитий на все голови
Юр компания где адвокаты лет по 19 на вид

На кого Вы жаловались? В телефонном режиме или оставляли электронную жалобу?) я хочу на всех своих накатать, чтобы заткнулись
Чтоб они заткнулись им нужно языки повыривать. А чтоб не звонили переломать все пальцы и нос как контрольный

Чтоб они заткнулись им нужно языки повыривать. А чтоб не звонили переломать все пальцы и нос как контрольный
Я бы жгла живьём, была б моя воля. За то, что они вытворяют и за беспредел

Mario.Nette, На Кредит касу, манівео і смартвей,бо достають контактних осіб!В телефонному режимі!
ADDA, Екеш продав мене через місяць часу!)

Я бы жгла живьём, была б моя воля. За то, что они вытворяют и за беспредел
Думаю начать нужно с директоров тогда может и звонилки с калеками исчезнут. Ну как в кино или мультике главное зло побеждают и подхлебники изчезают. Вот бы здорово было ?

Назад
Угорі