Чего ожидать от Кредитпроминвест

• Автор теми Автор теми Dimondk27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 14K
Мені вони одразу запропонували списання, та дали час до 2 тижнів

Добрый день
Е Гроши продали мой долг укркредитфинанс
Тело 3500, хотят 14000
Только робот их звонил что бы я с ними связался, типа есть лояльные (умови)
С ними можно договориться на лояльных условиях, или морозить ждать предложений ?
На сколько они опасны, и как часть подают в суд ?8

Е Гроши продали мой долг укркредитфинанс
Ви нічого не переплутали?
УКФ це КредитКаса... відколи вони почали "купувати" інші борги? В них ліцензії такої навіть немає.

1725963145151.webp

Ви нічого не переплутали?
УКФ це КредитКаса... відколи вони почали "купувати" інші борги? В них ліцензії такої навіть немає.

1725963145151.png
Извиняюсь, действительно перепутал
Продали #кредитпроминвест#

Подскажите пожалуйста, КредитПромИнвест написали в вайбер, от лица работника что последний день решения вопроса и так далее, что со скидкой можно закрыть кредит, если не закрывается то подают в суд и стягивают полную сумму долга, перешли от Егроши! Что делать, и страшно ли это?

Подскажите пожалуйста, КредитПромИнвест написали в вайбер, от лица работника что последний день решения вопроса и так далее, что со скидкой можно закрыть кредит, если не закрывается то подают в суд и стягивают полную сумму долга, перешли от Егроши! Что делать, и страшно ли это?
Взагалі треба зрозуміти,коли ваш договір їм продали?

Це від них телефонують зеки з підміною номера? Якісь неадекватні

У меня на удивление тихие были и егроши и они, никому не звонили вообще, может мне звонили, но у меня блок на незнакомые номера.За 2 месяца 2 раза робот отправил сообщение в Вайбер, сегодня пришло сообщение с предложением закрыть со скидкой 90%, так как сумма со списанием была небольшая 2800 закрыла и сразу же прислали справку о закрытии.Короче, я была удивлена, потому что начиталась про них и очень переживала что будет террор по всем, но мне видимо повезло.Даже в переписке общались крайне вежливо

У меня на удивление тихие были и егроши и они, никому не звонили вообще, может мне звонили, но у меня блок на незнакомые номера.За 2 месяца 2 раза робот отправил сообщение в Вайбер, сегодня пришло сообщение с предложением закрыть со скидкой 90%, так как сумма со списанием была небольшая 2800 закрыла и сразу же прислали справку о закрытии.Короче, я была удивлена, потому что начиталась про них и очень переживала что будет террор по всем, но мне видимо повезло.Даже в переписке общались крайне вежливо
я уже понял что это все рандомно и у каждого своя история. Наверное единственные которые тероризируют в 100 процентах и даже больше, это биты

Нормальні вони. В свій час Єгроші передали їм договір, тіло було 7500. Нарахували 18. Через три дні зателефонували, мовляв, можна закрити за тіло. Ще й погодились розбити на 4 платежі щомісяця. До рідних та знайомих не телефонували.

Нормальні вони. В свій час Єгроші передали їм договір, тіло було 7500. Нарахували 18. Через три дні зателефонували, мовляв, можна закрити за тіло. Ще й погодились розбити на 4 платежі щомісяця. До рідних та знайомих не телефонували.
І в мене цей кредитпромінвест, інколи шлють смс або в вайбер пишуть. А толку, як немає тугриків..🤷‍♂️

І в мене цей кредитпромінвест, інколи шлють смс або в вайбер пишуть. А толку, як немає тугриків..🤷‍♂️
В мене вони борзо почали, обісцялися і все. Вже 3 тижні просять тіло (5к). Я поки не в гуморі)

Доброго дня, Є гроші залучили чи продали факторинговій компанії ТОВ « Кредитпромінвест» і вони сьогодні написали, мол срочно до сплати 14 тис сьогодні, що ви чули про них? Бо спілкувалися різко дуже, чи чекати від них за тіло? Пробувати домовлятися?

Доброго дня, Є гроші залучили чи продали факторинговій компанії ТОВ « Кредитпромінвест» і вони сьогодні написали, мол срочно до сплати 14 тис сьогодні, що ви чули про них? Бо спілкувалися різко дуже, чи чекати від них за тіло? Пробувати домовлятися?
Ці запропонують тіло, але можуть позадовбувати оточення.

Як себе поводить кредитпроминвест, чи телефонують оточенню?
Так телефонують.
Стикнувся з ними на початку березня коли Є-Гроші продали їм мій кредит.
Почав переписуватись з ними у Viber пояснив що склалась така ситуація з фінансами але взагалі не йшли на якісь умови (чому нас повинно це хвилювати, це ваші проблеми).
Звісно повернути всю суму я не міг, після чого почались телефоні дзвінки з підміною номеру (телефонувала Мама, Папа) але говорив зек з погрозами і образами, також він телефонував від мого номеру батькам, близьким погрожуючи їм. (та на той момент я ще не знав від кого ці дзвінки бо маю 11 мфо з протремінуванням😟)

І в один день під час розмови з ним він говорить "у тебя есть время до 12 рассчитаться, а то твоя мама будет у меня у меня дом убирать и отрабатывать твой долг" я сказав що не розумію кому я виний бо маю 11 кредитів, і в цей момент Кредитпромінвест починає лайкати повідомлення в нашій переписці, а потім її просто видалили. Все ж таки я з ними зв'язався сказав зможу повертати тільки частинами, вони погодились на це і кожного тижня я їм закидаю по 1000грн.

*обнуті вони на всю голову) єгроші продали їм борг 40 тис, домовились з ними по 5 тис 2 рази на місяць, а я як військовий не зміг вчасно один раз скинути, звонили казали що будуть подавати в суд на примусове, і борг буде не 40 а вже 70))

Це від них телефонують зеки з підміною номера? Якісь неадекватні
О. В мене вчора почались дзвінки з подміною номеру

А сьогодні пришла смс про продаж егроші в кредитпромінвест

І не розумію як з такими дзвінками боротися

Назад
Угорі