Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви нічого не переплутали?Е Гроши продали мой долг укркредитфинанс
Извиняюсь, действительно перепуталВи нічого не переплутали?
УКФ це КредитКаса... відколи вони почали "купувати" інші борги? В них ліцензії такої навіть немає.
![]()
Взагалі треба зрозуміти,коли ваш договір їм продали?Подскажите пожалуйста, КредитПромИнвест написали в вайбер, от лица работника что последний день решения вопроса и так далее, что со скидкой можно закрыть кредит, если не закрывается то подают в суд и стягивают полную сумму долга, перешли от Егроши! Что делать, и страшно ли это?
я уже понял что это все рандомно и у каждого своя история. Наверное единственные которые тероризируют в 100 процентах и даже больше, это битыУ меня на удивление тихие были и егроши и они, никому не звонили вообще, может мне звонили, но у меня блок на незнакомые номера.За 2 месяца 2 раза робот отправил сообщение в Вайбер, сегодня пришло сообщение с предложением закрыть со скидкой 90%, так как сумма со списанием была небольшая 2800 закрыла и сразу же прислали справку о закрытии.Короче, я была удивлена, потому что начиталась про них и очень переживала что будет террор по всем, но мне видимо повезло.Даже в переписке общались крайне вежливо
І в мене цей кредитпромінвест, інколи шлють смс або в вайбер пишуть. А толку, як немає тугриків..Нормальні вони. В свій час Єгроші передали їм договір, тіло було 7500. Нарахували 18. Через три дні зателефонували, мовляв, можна закрити за тіло. Ще й погодились розбити на 4 платежі щомісяця. До рідних та знайомих не телефонували.
В мене вони борзо почали, обісцялися і все. Вже 3 тижні просять тіло (5к). Я поки не в гуморі)І в мене цей кредитпромінвест, інколи шлють смс або в вайбер пишуть. А толку, як немає тугриків..![]()
Ці запропонують тіло, але можуть позадовбувати оточення.Доброго дня, Є гроші залучили чи продали факторинговій компанії ТОВ « Кредитпромінвест» і вони сьогодні написали, мол срочно до сплати 14 тис сьогодні, що ви чули про них? Бо спілкувалися різко дуже, чи чекати від них за тіло? Пробувати домовлятися?
Як себе поводить кредитпроминвест, чи телефонують оточенню?Ці запропонують тіло, але можуть позадовбувати оточення.
Телефонують.Як себе поводить кредитпроминвест, чи телефонують оточенню?
Так телефонують.Як себе поводить кредитпроминвест, чи телефонують оточенню?
О. В мене вчора почались дзвінки з подміною номеруЦе від них телефонують зеки з підміною номера? Якісь неадекватні