Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А какие именно действия входят в их репертуар?Почали погрожувати , і далі так буде продовжуватися
Ну і всьо
і мені цікаво...Здравствуйте, скажите, чего можно ожидать от Е Гроши? А то уже угрожать начали...
Можуть написати на вайбер родичам (батькам, сестрі чи брату), можуть написати шефу (якщо ви реальний номер шефа лишили то краще попередити його)А какие именно действия входят в их репертуар?
О! Точно, мене теж днями продали Преміум Активу, теж три місяці просрочкиПросрочка месяца три. Звонили по стандарту, потом затихли. На днях продали Приват Активу. Те сделали один звонок. Самому интересно что дальше.
Предновогодние распродажи )О! Точно, мене теж днями продали Преміум Активу, теж три місяці просрочки
Пора відкривати шампанське)))))Предновогодние распродажи )

О Нє! Безбашні - це топ кредит , ваша готівочка сслоанНу просто я тут начиталась что они одни из самых безбашенных....
Не только они. В каждого по разному. У меня например не угрожали, но маму нашли.Ну просто я тут начиталась что они одни из самых безбашенных....
???Пора відкривати шампанське)))))![]()
Ооо, а от в.готивочки по месту регистрации два раз в в гости приходили. (Тело 2-2,5т) письма лично носят, не доверяют почтальону ????О Нє! Безбашні - це топ кредит , ваша готівочка сслоан
А ці на рівні середнього )
Кур'єри "щастя")))???
Ооо, а от в.готивочки по месту регистрации два раз в в гости приходили. (Тело 2-2,5т) письма лично носят, не доверяют почтальону ????
З топ кредитом вже зрозуміла... Вчора. Отримавши фотоколаж на вайбер з маминим фото. І мамі також прислав цей дибілоїд. Вона була в істериці. Ще дзвонив їй матами крив. Мені також, але я спала після ніч.зміни то не чула. твapb.О Нє! Безбашні - це топ кредит , ваша готівочка сслоан
А ці на рівні середнього )
Встановить собі і батькам програмку і буде вам радість)З топ кредитом вже зрозуміла... Вчора. Отримавши фотоколаж на вайбер з маминим фото. І мамі також прислав цей дибілоїд. Вона була в істериці. Ще дзвонив їй матами крив. Мені також, але я спала після ніч.зміни то не чула. тв@рь.
.