Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вы отвечаете! А значит потенциальная жертва! Вот он по скрипту Вас и дожимает! Вы как наглядное пособие ...пусть новички читают Вас и понимают ,что если не хотят чтоб их пугали бредом,который дальше телефона не выходит и не разводили тем самым на оплату баснослрвных законно оспариваемых нарисованних сумм.....то Как Вы Делать Нельзя!Post automatically merged:
Личинками він називає моїх дітей,і сьогодні теж дзвонив і теж саме
Я це знаю і без вас і розумію мені їх слова та аудіозаписи потрібні як доказ проти них,а взагалі то мені звичайно навіть дуже боляче і читати і слухати їх,а що робити?Мені вигідно мати матеріали проти них! А так то в мені від таких дзвінків і смс дуже погано і ви навіть не уявляєте на скільки, я планую змінити сім карту після того як зберу докази проти нихну і шо?? навіщо спілкуватись?? ви мазохістка теке читати? ні? а чого читаєте?? воно з Дагестану?? Я вам уже довів що воно не своє фото поставило...
А можно вопрос????Вам не советовали установить настройки конфиденциальности в Вайбере? Раз так натцать! !!..и помнится Вы говорили что больше не общаетесь по вайберу,но правда тогда писали Вы исключительно на русском языке.Це тільки частина

Ціль перебування на форумі,інформація та підтримка а конфіденційні настройки у вайбері у мене є,мені потрібні докази проти них тому поки що вайбер працюєА можно вопрос????Вам не советовали установить настройки конфиденциальности в Вайбере? Раз так натцать! !!..и помнится Вы говорили что больше не общаетесь по вайберу,но правда тогда писали Вы исключительно на русском языке.
Мне интересно какая цель Вашего пребывания на форуме????Советы Вы не слушаете, ни от кого. А только пишите "страшные истории" и советы сомнительного характера (. Можете не отвечать. Это риторический вопрос.
Я не це мав на увазі...а от як ви думаєте, от ви зберете безу доказів, тідете а суд,СБУ чи куди ви хочете піти....ви думаєте-вам борги спишуть??Я це знаю і без вас і розумію мені їх слова та аудіозаписи потрібні як доказ проти них,а взагалі то мені звичайно навіть дуже боляче і читати і слухати їх,а що робити?Мені вигідно мати матеріали проти них! А так то в мені від таких дзвінків і смс дуже погано і ви навіть не уявляєте на скільки, я планую змінити сім карту після того як зберу докази проти них
Post automatically merged:
Мені потрібно щоб він або на запис або у вайбер назвав контору щоб був конкретний доказ
Короче ,нема скріну кажуть брешу,є скріни кажуть мазахістка))))
Бажаю вам усім і собі грін карту та життя без мфо і колекторів,всім гарного вечора!
Ні я не прошу щоб мені списати борг,Я хочу щоб припинили погрозиЯ не це мав на увазі...а от як ви думаєте, от ви зберете безу доказів, тідете а суд,СБУ чи куди ви хочете піти....ви думаєте-вам борги спишуть??
Ні, не припинять...швиденько перепродадуть іншим...і інші будуть слати вам погрози, и вже на інших будете збирати матеріал...Ні я не прошу щоб мені списати борг,Я хочу щоб припинили погрози
Можливо й так,але робити щось требаНі, не припинять...швиденько перепродадуть іншим...і інші будуть слати вам погрози, и вже на інших будете збирати матеріал...
Це Сизифова праця...
Так а кто говорит удалять вайбер.?))убери оповещение о нахождении в сети и о прочтении сообщения.делайте себе скрин номера и сообщения и живите себе дальше в мире и гармонии.Вы не слушаете, а гнете упрямо свою линию,но пока результаты вашего поведения в отношении калов дали сомнительные результаты, н е находите?
Ціль перебування на форумі,інформація та підтримка а конфіденційні настройки у вайбері у мене є,мені потрібні докази проти них тому поки що вайбер працює
До речі ціль форуму тут для всіх одна і ви всі знаєте яка!
Перестаньте сіяти паніку, візьміть себе в руки...Ви збираєте матеріал по погрозам? А чтого тоді так реагуєте" ААА, мене обізвали...АААААА мені погрожують"Можливо й так,але робити щось треба
Ні, не припинять...швиденько перепродадуть іншим...і інші будуть слати вам погрози, и вже на інших будете збирати матеріал...
Це Сизифова праця...
И так после каждого звонка,а почему?потому что отвечаю?а почему отвечаю?потому что хочу чтоб не угрожали?а откуда узнаю о их угрозами? Потому что отвечаю. ВСЕ.я устала .я ухожу)мой мозг от этой "железной логики"сейчас взорвался, а мне ещё уроки с ребенком делать!)Перестаньте сіяти паніку, візьміть себе в руки...Ви збираєте матеріал по погрозам? А чтого тоді так реагуєте" ААА, мене обізвали...АААААА мені погрожують"
На рахунок після кожного ви помиляєтесьИ так после каждого звонка,а почему?потому что отвечаю?а почему отвечаю?потому что хочу чтоб не угрожали?а откуда узнаю о их угрозами? Потому что отвечаю. ВСЕ.я устала .я ухожу)мой мозг от этой "железной логики"сейчас взорвался, а мне ещё уроки с ребенком делать!)
А мне на работу бежать...И так после каждого звонка,а почему?потому что отвечаю?а почему отвечаю?потому что хочу чтоб не угрожали?а откуда узнаю о их угрозами? Потому что отвечаю. ВСЕ.я устала .я ухожу)мой мозг от этой "железной логики"сейчас взорвался, а мне ещё уроки с ребенком делать!)

Ну, через один-ФАКТ...ви тему почали з такої СМС що ніхто із місцевих і уваги не звертає...продали-це -1 МФО, як пришлють орігінали договора переуступкм-тоді і балакать можна..НІ?? ну то й ні...нема договора-йух вам грошей..На рахунок після кожного ви помиляєтесь
Боже что творят ироды....Post automatically merged:
Личинками він називає моїх дітей,і сьогодні теж дзвонив і теж саме
Аудіозаписи чомусь не загружає,пише не можна загружати аудіозаписи даного типу
ЗгіднаА мне на работу бежать...
Ну, через один-ФАКТ...ви тему почали з такої СМС що ніхто із місцевих і уваги не звертає...продали-це -1 МФО, як пришлють орігінали договора переуступкм-тоді і балакать можна..НІ?? ну то й ні...нема договора-йух вам грошей..
Не люди,іроди,вони сатаністи,перед Богом за все відповідати будутьБоже что творят ироды....
Не общайтесь вообще с ними ,не переписывайтесь и вообще ничего не читайте,если есть возможность удалите Вайбер.Не реагируйте ни на что ,они отстанут.Увидят ,что толку мало и отстанут,вы все равно не ичего не докажите.Цей номер що вони вказали це не мобільний,думаю можливо якусь реструктуризацію хоч запропонують,не знаю що робити тому й запитую
Вот это точно. Мне писали-игнор. Мужу в вайбер, пару раз пообщался, ну думаю тот кто рискнул из Финфорса с моим любимым поговорить, потом сильно пожалел. Нашли 1-ю жену брата моего мужа, были посланы. На данный момент полная тишина. Сколько уже говорилось.. Не вестись на этих ушлепков. Mari.U, если будете общаться и бояться они Вам будут постоянно угрозы слать. Вам не надоело бояться. Может нужно немного подумать о себе и привести нервишки в порядок, подумать и даже если хотите общения с ними то слать их далеко их же методами достать их.Не общайтесь вообще с ними ,не переписывайтесь и вообще ничего не читайте,если есть возможность удалите Вайбер.Не реагируйте ни на что ,они отстанут.Увидят ,что толку мало и отстанут,вы все равно не ичего не докажите.
и так. Подведу итог этой дискуссии. Вы сами себя в таком свете выставили что стали дойной коровой для каллов. Мне хватает недели что бы они поняли что с меня и копейки не возьмёшь будет то финфорс, Чебурашка или Дарт ВейдерДа м
Да моргу заплатила щоб не опозорили дитину у школі,це для мене найважливіше щоб не страждало дитя,у них були мої фото і все що можна було,були кошти от і заплатила,це було моє рішення і це мої справи,далі...Що заплатила жалію! Більше платити не збираюсь і нічим теж