CCloan продали долг финфорсу

То Вам вирішувати платити чи ні, моя точка зору платить тільки по суду, або коли напис, тоді зносити в су

Якщо Вам страшні написи, то тоді платіть, так зараз мені здається
Це ж знову моя думка, я би не платила

Добрый день.Кто уже столкнулся, когда реально продают, просрочка два месяца.

Андрей 1985, они обычно через 2 месяца и продают. Потом позвонит резкий как понос чел, поорет в трубку, в очердной раз пердачело рванет у него и улетит он в стратосферу, а оттуда будет обзванивать соседей, пока не вывернется наизнанку.

Андрей 1985, они обычно через 2 месяца и продают. Потом позвонит резкий как понос чел, поорет в трубку, в очердной раз пердачело рванет у него и улетит он в стратосферу, а оттуда будет обзванивать соседей, пока не вывернется наизнанку.
Спасибо.Но на звонки не отвечаю, пока нашли только маму и отца, но были посланы.
А инн тоже можно в очень скором времени ожидать ?

А инн тоже можно в очень скором времени ожидать ?
Финфорс уже не делает ИНН, но могут продать потом ФК Онлайн Финанс и те уже сделают ее.
Спасибо.Но на звонки не отвечаю, пока нашли только маму и отца, но были посланы.
и правильно!

Меня продали финфорсу через 3 месяца.
Финфорс в вайбере написал что я твapb и пропали. Просрочка почти 2 года.

Ну месяцок другой в запасе есть?Если Вы в курсе?
Год и три месяца прострочки, недавно обнаружила что у меня Финфорс был.И то случайно,мне Онлайн финанс письмо про переуступку прислал,вот оттуда и узнала.
ИНН не было от них..

Admin, мені здається вони в мене були найбільш набридливі. Робили колаж на начальника моєї мами. Прислали їй. Вона здуру взяла зарплату наперед і закрила їх.
А потім вираховувала її з мене))) у вигляді оплати комуналки...

Admin, мені здається вони в мене були найбільш набридливі. Робили колаж на начальника моєї мами. Прислали їй. Вона здуру взяла зарплату наперед і закрила їх.
Как все сложно то закручено )

@Admin, мені здається вони в мене були найбільш набридливі. Робили колаж на начальника моєї мами. Прислали їй. Вона здуру взяла зарплату наперед і закрила їх.
Да они конченные, это факт)) Убогие существа)
Ну, оплатила и оплатила. Люди разные бывают. Кто-то боится, кто-то шлет их подальше.

Фін Форс мурижив сина місяця два. Потім наняли колекторів які почали автодозвон робити сусідам і дійшло про кредит до мене. Я з ними домовився про сплату тіла 15 тис. протягом місяця. З нмии можна нормально говорити але реально виконувати домовленість. Якщо не бажаєте платити то мабудь будуть тероризувати колектори.

Фін Форс мурижив сина місяця два. Потім наняли колекторів які почали автодозвон робити сусідам і дійшло про кредит до мене. Я з ними домовився про сплату тіла 15 тис. протягом місяця. З нмии можна нормально говорити але реально виконувати домовленість. Якщо не бажаєте платити то мабудь будуть тероризувати колектори.
Спасибо

Добрый день.Кто уже столкнулся, когда реально продают, просрочка два месяца.
Привіт.Я з фінфорсом мала діло.Звонили і продали.Тіло було 4000 а фінфорс за 46днів нарахували 14877.Обзвонювали всіх кого могли.А грошей не було.Зранку заплатила їм 4500 а вечером вже названювали.Потім почав звонити якийсь Кузьмич і дуже обзиває шльондра приїдуть і пустять мене, мамі звонили обзивали шльондра,твapb назвонював без перестанку.Но коли на вайбер написали моїй кумі,що я дала її номер ,що вона проституцією займається і почався на неї терор.Я погасила.Якщо іде такий терор запитайте розмову.Пишіть скаргу в Нацбанк України. Я писала отвіт був але не надала докази.Фінфорс сказали,що вони таким не займаються то не правда.І пояснили,що то є вимагання грошей.Пишіть на них вони погрожують і ви погрожуйте ,що ведете запис розмови і будете писати скаргу в Нацбанк.

Чуете когда зайдете на форум, то объясните мне какую сумму вы все-таки платите этим с которыми "можно нормально говорить"?

Вкладення

• 20210711_174727.webp
    20210711_174727.webp
    77.6 Кб · Перегляди: 137
Чуете когда зайдете на форум, то объясните мне какую сумму вы все-таки платите этим с которыми "можно нормально говорить"?
домовлялися на 17 тис, вчасно платив частинами (другу частину на пару днів раніше). Попросив ще снижку, зійшлися на тіло - 15 тис.

домовлялися на 17 тис, вчасно платив частинами (другу частину на пару днів раніше). Попросив ще снижку, зійшлися на тіло - 15 тис.
Ничего себе какие они лояльные. С кем на очереди буде договариваться, если не секрет?

Назад
Угорі