CashPoint Cashpoint чи можливо закрити за тіло?

• Автор теми Автор теми tattifas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

tattifas

Форумчанин
Дописи
234
Реакції
13
Бали
888
tattifas не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.хтось їх закривав за тіло ?і коли змогли з ними домовитись

Всім привіт.хтось їх закривав за тіло ?і коли змогли з ними домовитись
Я зараз закриваю за тіло + відсоток до просрочки, частинами. Просрочка від початку війни, але перед тим як запропонувати частинами, обдзвонили колег та батьків

Я зараз закриваю за тіло + відсоток до просрочки, частинами. Просрочка від початку війни, але перед тим як запропонувати частинами, обдзвонили колег та батьків
Тобто те що після прострочки нарахували вони списали ?
Тобто те що після прострочки нарахували вони списали ?
І як сплачуєте частинами ?

Так, зараз сплачую по 1000 грн раз в місяць
Вони самі запропонували ?чи ви домовились ?
В мене там зараз 5500(тіло 3000 тисячі )пропонували якісь списання на тому тижні .
Написала їм що можу сплатити тіло .
Але якщо захочуть всю суму то буду домовлятись на платежі раз в місяць
Вам вони який термін дали на оплату ?

У вас оплата частинами, чи реструктуризація? Бо раз вони мені писали за цю оплату частинами, я не погодилися, бо ніяких гарантій від них немає, ні зміни суми в кабінеті, ні гарантійки, нічого

У вас оплата частинами, чи реструктуризація? Бо раз вони мені писали за цю оплату частинами, я не погодилися, бо ніяких гарантій від них немає, ні зміни суми в кабінеті, ні гарантійки, нічого
І що за оплата частинами?
На скільки платежів?

І що за оплата частинами?
На скільки платежів?
А там менеджер написала що можна як удобно кожні 15 днів по конкретній сумі а скільки буде платежів не писала, і плюс вона скинула мені борг на пару тисяч, але цей борг в кабінеті не меншає, то і так зрозуміло, що то гроші в трубу, вносиш, а то тільки відсотки, бо вона мені божилася, що відсотки зупинять, але фраза в ваших інтересах вносити більші платежі, дала зрозуміти що відсотки таки будуть рости

А там менеджер написала що можна як удобно кожні 15 днів по конкретній сумі а скільки буде платежів не писала, і плюс вона скинула мені борг на пару тисяч, але цей борг в кабінеті не меншає, то і так зрозуміло, що то гроші в трубу, вносиш, а то тільки відсотки, бо вона мені божилася, що відсотки зупинять, але фраза в ваших інтересах вносити більші платежі, дала зрозуміти що відсотки таки будуть рости
Ну я завтра їх наберу .дізнаюсь що і як
Мені вони нічого більше не нараховують.завтра хочу закрити два кредити .
І є ще швидко гроші (пропонують реструктуризацію)

Я тут з людиною поспілкувалася яка працювала недавно і декілька років в кешпоінт, у них там все просто, обзвон бо треба, нічого не придумують, тільки дзвонять, потім якщо реакції від клієнта ніякої можуть продати договір, а там то уже вони не при ділах, з приводу нарахування відсотків, відповідь така, вони наганяють максимальну суму за місяць і тормозять нарахування. З приводу реструктуризації та оплати тіла кредиту потрібно звертатися на пошту. І один нюанс по калам, вони самі вибирають чи залишатися людьми чи гнатися за грошовою і нести ахінею при обзвоні.

Я тут з людиною поспілкувалася яка працювала недавно і декілька років в кешпоінт, у них там все просто, обзвон бо треба, нічого не придумують, тільки дзвонять, потім якщо реакції від клієнта ніякої можуть продати договір, а там то уже вони не при ділах, з приводу нарахування відсотків, відповідь така, вони наганяють максимальну суму за місяць і тормозять нарахування. З приводу реструктуризації та оплати тіла кредиту потрібно звертатися на пошту. І один нюанс по калам, вони самі вибирають чи залишатися людьми чи гнатися за грошовою і нести ахінею при обзвоні.
так в них єдиних є на сайті вкладка РЕСТРУКТУРИЗАЦІЯ, де розписані всі умови,

Кроспостінг
Гарантійку надавали?
Мені пропонують за тіло, але на відріз відмовляються надавати гарантійку

Назад
Угорі