Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я зараз закриваю за тіло + відсоток до просрочки, частинами. Просрочка від початку війни, але перед тим як запропонувати частинами, обдзвонили колег та батьківВсім привіт.хтось їх закривав за тіло ?і коли змогли з ними домовитись
Тобто те що після прострочки нарахували вони списали ?Я зараз закриваю за тіло + відсоток до просрочки, частинами. Просрочка від початку війни, але перед тим як запропонувати частинами, обдзвонили колег та батьків
І як сплачуєте частинами ?Тобто те що після прострочки нарахували вони списали ?
Так, зараз сплачую по 1000 грн раз в місяцьТобто те що після прострочки нарахували вони списали ?
І як сплачуєте частинами ?
Вони самі запропонували ?чи ви домовились ?Так, зараз сплачую по 1000 грн раз в місяць
У вас оплата частинами, чи реструктуризація? Бо раз вони мені писали за цю оплату частинами, я не погодилися, бо ніяких гарантій від них немає, ні зміни суми в кабінеті, ні гарантійки, нічогоЯ зараз закриваю за тіло + відсоток до просрочки, частинами. Просрочка від початку війни, але перед тим як запропонувати частинами, обдзвонили колег та батьків
І що за оплата частинами?У вас оплата частинами, чи реструктуризація? Бо раз вони мені писали за цю оплату частинами, я не погодилися, бо ніяких гарантій від них немає, ні зміни суми в кабінеті, ні гарантійки, нічого
А там менеджер написала що можна як удобно кожні 15 днів по конкретній сумі а скільки буде платежів не писала, і плюс вона скинула мені борг на пару тисяч, але цей борг в кабінеті не меншає, то і так зрозуміло, що то гроші в трубу, вносиш, а то тільки відсотки, бо вона мені божилася, що відсотки зупинять, але фраза в ваших інтересах вносити більші платежі, дала зрозуміти що відсотки таки будуть ростиІ що за оплата частинами?
На скільки платежів?
Ну я завтра їх наберу .дізнаюсь що і якА там менеджер написала що можна як удобно кожні 15 днів по конкретній сумі а скільки буде платежів не писала, і плюс вона скинула мені борг на пару тисяч, але цей борг в кабінеті не меншає, то і так зрозуміло, що то гроші в трубу, вносиш, а то тільки відсотки, бо вона мені божилася, що відсотки зупинять, але фраза в ваших інтересах вносити більші платежі, дала зрозуміти що відсотки таки будуть рости
так в них єдиних є на сайті вкладка РЕСТРУКТУРИЗАЦІЯ, де розписані всі умови,Я тут з людиною поспілкувалася яка працювала недавно і декілька років в кешпоінт, у них там все просто, обзвон бо треба, нічого не придумують, тільки дзвонять, потім якщо реакції від клієнта ніякої можуть продати договір, а там то уже вони не при ділах, з приводу нарахування відсотків, відповідь така, вони наганяють максимальну суму за місяць і тормозять нарахування. З приводу реструктуризації та оплати тіла кредиту потрібно звертатися на пошту. І один нюанс по калам, вони самі вибирають чи залишатися людьми чи гнатися за грошовою і нести ахінею при обзвоні.
Закрила їх за тіло сьогоднітак в них єдиних є на сайті вкладка РЕСТРУКТУРИЗАЦІЯ, де розписані всі умови,
без продзвонів?Закрила їх за тіло сьогодні
Та дзвонили місяці три з половиною.без продзвонів?
Тіло і відсотки до просрочки були 6000. Плачу по 1000 раз в місяцьІ що за оплата частинами?
На скільки платежів?
Гарантійку надавали?Я зараз закриваю за тіло + відсоток до просрочки, частинами. Просрочка від початку війни, але перед тим як запропонувати частинами, обдзвонили колег та батьків
Не надо в разных темах одно и то же писатьГарантійку надавали?
Мені пропонують за тіло, але на відріз відмовляються надавати гарантійку
Так, надалиГарантійку надавали?
Мені пропонують за тіло, але на відріз відмовляються надавати гарантійку
Ага, значить вони мене хотіли кидануть, но не вийшлоТак, надали